ElBartimaeus írta:
A mai
gamper meccsemen szerintem egész jelentős mértékben volt jelen OLAF. De lehet, hogy csak alapvetően az ellentámadással van baj, ugyanis a hétvégén a
barátom meccse is elég viccesen zárult, amikor ellentámadott. Lehet nem éri meg ezt a taktikát, vagy mifene? Nem kapunk elég kontrát, sőt nem is lövünk belőle gólt. Eddig egy
meccset nyertem ellentámadással.
Szóval kicsit csalódtam most az utóbbi időnek köszönhetően ebben a taktikában. Aztán persze lehet valamit én nem tudok jól és csak hülye vagyok hozzá.

Ellentámadást akkor érdemes alkalmazni,amikor tudod, hogy az ellenfeled középpályája jóval jobb a tiednél, de a védekezésed viszont sokkal jobb az ő támadásánál. A te meccseden ebből egyik sem jött be,a középpályád ellentámadás nélkül kb olyan lett volna mint az övé, a védelmed pedig alig volt jobb az ő támadásánál! A lényeg hogy más taktikával lehet hogy jobban jártál volna...
Én pont az előző bajnokin kontráztam, és egész jól jöttem ki belőle:
A meccs
Más: 1 ilyen középpályást szereztem be 160000 eft-ért tegnap(árbecslésben 200000 eft alatt nem volt ilyen játékos):
Govert Olfers
29 éves és 91 napos, TSI = 16 500
Forma: gyenge, erőnlét: megfelelő
Tapasztalata középszerű, és pocsék vezetői képessége van
Védekezés: 6/20 megfelelő
Játékszervezés: 12/20 lenyűgöző
Átadás: 6/20 megfelelő
Pontrúgás: 5/20 középszerű
1 ilyen játékos mennyit dob a védelmen, ha jsz-ként hátranyilazva játszatom

Hétvégén 1 elég erős támadással rendelkező csapattal játszom,aki pont most vett 2 egész jó játékost. Taktikának játéktördelést gondoltam, és reménykedek hogy találok 1 gólt, de ha valamelyik mester tud jobbat akkor szóljon!

Jah és van 1 eladó
játékosom