2010.06.02. 13:37:58
[
Akkor nézzük,először is Cáceres-el állitolag nem számol a vezetőség,szóval mi hiába próbálnánk befaragni,ha Pep-nek nem kell.
Amikor egy kapuzunk akkor pont kell vkp,mert még Yaya-val vagy Busi-val is hányszor volt,hogy egy kontra elszaladt,s gólt kaptunk (emlékezz,Malaga ellen itthon,végig támadtuk a meccset,nagy nehezen vezetést szereztünk,aztán a 83. percben jött egy kósza kontra s egyenlitettek,végül nyertünk,de az nem ide tartozik),mi lenne ha még vkp sem lenne? Ami meg dos Santos-t illeti ,neki ha jól tudom hónap végén lejár a szerződése (jól tudom?),ugyhogy egyenlőre még azt kellene meghosszabitani... Iniesta meg ne legyen bal támadó,neki Xavi mellett a helye.
Ami a csatársort illeti,ha figyelmesen olvasnád végig a dolgokat akkor látnád,hogy senki nem akar támadót venni ha marad Ibra,csak akkor ha megy. Gai meg éppen angliába készül,nem sikerült megállapodni vele,apja meg már angliában tárgyal,szóval lehet szép jövője,csak jó eséllyel nem nálunk.[/quote]
Azt nem tudom kivel számol a vezetőség és kivel nem, a véleményemet írtam le.
A kontrajáték ellen teljesen mindegy, hogy a vkp áll a kezdőkörben vagy egy másik középpályás, mert vkp nem az egykapuzáshoz kell, hanem hogy labdát szerezzen és felvegye az ellenfél szervezőit a támadásoknál. A mikor nálunk van a labda és mi járatjuk, benyomjuk az ellent, jobb egy támadó( szervező) kp, aki még a másik kettő mellett ugyanúgy tudja a forintos labdákat osztani, labdabiztos hátsó emberként. Ha meg elveszítjük a lasztit, tök mindegy, mert egyből megy ki valamelyik szélre, vagy a középcsatárnak akivel a két középsővédőnek kell megbirkózni. Szerintem.
Elég figyelmesen olvasom a dolgokat, Matáról, meg Robbenről, meg mittudomén kiről, akiket ti vagy az újságok dobnak fel ilyen-olyan alternatívaként, erre reagálva írtam hogy én megoldanám házon belül. Még ha Ibra elmegy, akkor is.
".. Te csak játszod az istent, de nem lehetsz az, mert isten mindenkit szeret, nem igaz?!.."