2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én úgy tudom aug. 25.-ig igen! de lehet hogy nagy hülyeséget beszélek!antiimperialista írta:Ne már! Nem csak a selejtezőre gondolt? Mert oda nem nevezték, akkor még épphogy odakerült. Nem hinném, hogy nem nevezik a csoportküzdelmekre... Egyáltalán le kellett már adni a nevezéseket?Silvanus írta:Tegnap a Sport 1 Zuhanyhiradó című műsorában azt mondta a Tornyi, hogy úgy hallotta, hogy a Torghellét nem nevezték a BL-re!?... Ez elképzelhető? Nem örülnék!
Ne már! Nem csak a selejtezőre gondolt? Mert oda nem nevezték, akkor még épphogy odakerült. Nem hinném, hogy nem nevezik a csoportküzdelmekre... Egyáltalán le kellett már adni a nevezéseket?Silvanus írta:Tegnap a Sport 1 Zuhanyhiradó című műsorában azt mondta a Tornyi, hogy úgy hallotta, hogy a Torghellét nem nevezték a BL-re!?... Ez elképzelhető? Nem örülnék!
Miért is?Ordog írta:Remélem Pana ellen hamar lenyomjuk az idegenbeli meccsünket, mert télen nem lenne jó ott játszani...
Tul elfogullt vagy. Az Udinese nagyon jo csapat, de a bréma és a pana is okozhat meglepetést. Perxe nemez nem azt jelenti h nem jutunk tovább, de fo az ovatosság, és nem kotelezo 100%-nak lenni, nem érunk el vele ugysem semmitRonaldinho22 írta:Köszönöm az egyeseket!!!Maxi írta:Én azért nem mondanám azt, hogy 100%-an kell továbbjutni!
Nem olyan konnyű csoport ez sztem mint ahogy itt egyesek hiszik!!!Szerintem ennek a csapatnak csereemberekkel is 100%-osan kell tovább mennie!! Akitől egyedül tartok az az Udine idegenben, de akkor úgy is az alapfelállítás jáccik!!! Ja és bocsáss meg, hogy én így gondolom!!!
![]()
![]()
Hát én úgy vagyok ezzel, hogyha bármely csapat (Chels, REAL leginkább, Juve, Milan, stb) jáccik aznap és akármilyen [auto_cenzúra] meccset jáccanak, akkor sem fogják a Barca meccset adni! (ezt tényként kezelem egy jópár éve, de ne így legyen)! A többit meg leírtam az előző hozzászólásomban! EnnyiBodi írta:Ne legyél benne biztos,hogy a Viasat egy meccset se ad!Máshol sincsenek nagyon nagy meccsek,egyedül a Bayern-Juve,és a Liverpool-Chelsea meccsek hatalmas derbik.Persze ez nem jelenti azt,hogy nem lesznek nagy meccsek!A Barca-t simán megmutathatják az első játéknapon,tavaly is mutatták az Arsenalt,mint legnagyobb esélyest,pedig a PSV-vel játszottak.Jah és azért senki ne higyje,hogy nagyon könnyű meccseink lesznek,az Udinese nagyon masszív csapat,a Werder okozhat meglepetést,bár őket oda-vissza verni kell,a Panathinaikosz meg valamiért csak a 2. kalapba kerül...Ronaldinho22 írta:Tényleg 100%-osan kellene továbbjutni és főként a csereemberekkel!!! A Viasaton bizti 1 meccs se lesz, de arra is gondoljatok, hogyha nem aznap lesz a Bayern Bl meccse, akkor a Sat1 tuti hogy adja, mivel ők mindíg adják!!! Legalább 2 meccset látunk!! Egyébként megint a Real kapta a könnyebb csoportot!!
Ott van Sanyi is,aki nagyon jól teljesít a nagycsapatok ellen!![]()
![]()
Persze kötelező a csoportelsőség!
Köszönöm az egyeseket!!!Maxi írta:Én azért nem mondanám azt, hogy 100%-an kell továbbjutni!
Nem olyan konnyű csoport ez sztem mint ahogy itt egyesek hiszik!!!
Ne legyél benne biztos,hogy a Viasat egy meccset se ad!Máshol sincsenek nagyon nagy meccsek,egyedül a Bayern-Juve,és a Liverpool-Chelsea meccsek hatalmas derbik.Persze ez nem jelenti azt,hogy nem lesznek nagy meccsek!A Barca-t simán megmutathatják az első játéknapon,tavaly is mutatták az Arsenalt,mint legnagyobb esélyest,pedig a PSV-vel játszottak.Jah és azért senki ne higyje,hogy nagyon könnyű meccseink lesznek,az Udinese nagyon masszív csapat,a Werder okozhat meglepetést,bár őket oda-vissza verni kell,a Panathinaikosz meg valamiért csak a 2. kalapba kerül...Ronaldinho22 írta:Tényleg 100%-osan kellene továbbjutni és főként a csereemberekkel!!! A Viasaton bizti 1 meccs se lesz, de arra is gondoljatok, hogyha nem aznap lesz a Bayern Bl meccse, akkor a Sat1 tuti hogy adja, mivel ők mindíg adják!!! Legalább 2 meccset látunk!! Egyébként megint a Real kapta a könnyebb csoportot!!
Hát azé a Lyon nem egy gyönge csapat...Ronaldinho22 írta:Tényleg 100%-osan kellene továbbjutni és főként a csereemberekkel!!! A Viasaton bizti 1 meccs se lesz, de arra is gondoljatok, hogyha nem aznap lesz a Bayern Bl meccse, akkor a Sat1 tuti hogy adja, mivel ők mindíg adják!!! Egyébként megint a Real kapta a könnyebb csoportot!!
Betis-Liverpool továbbjutást szeretnékBoixos írta:az igaz! de a betis is kapkodhattya magát. remélem, azért megbökik az oroszokat.Pilfer írta:Azért "szegény" Anderlecht jól kifogtaBoixos írta:jól szétszórták a brigádot, nincs egyetlen brutál csoport sem.
Kár h eggyütt vannak,Mr. Master írta:Szerinetm a legdurvább csoport az a G. És azért van együtt két angol, mert a Liverpool nem, mint angol csapat került be, hanem, mint "szabad-kártyás". Ezért. De azt nm vágom, h miért nem játszhatunk a Pozsonnyal.
az igaz! de a betis is kapkodhattya magát. remélem, azért megbökik az oroszokat.Pilfer írta:Azért "szegény" Anderlecht jól kifogtaBoixos írta:jól szétszórták a brigádot, nincs egyetlen brutál csoport sem.