Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Minden-téren.Fiatalabbaknak (16 évestől egyes jelenetek miatt) egy nagyon jó oktató film lehet.
Nálam veri a szökéstFernando írta: A Szökést nem igen fogja verdesni, de teljesen más a témája is, szóval nem igen lehet összehasonlítási alap.
Nálam is 10/10es a film csak azt sajnáltam, h az elején amikor semmi nincs igazán elmondhatta volna h mi volt az a nagy villanás miért keletkezett.Így egy kicsit uncsi volt az elején az az 5 percIlúvatar írta:Éli könyve / Book of Eli
Azt tudtátok, hogy Eli vak volt? Végig vak volt a filmben. Nem csak a Braille-írásos biblia miatt jött le, hanem végig a filmben voltak apró utalások a vakságára. Le is tudom írni az utalásokat, ha akarjátok.
amúgy a film: 10/10
- Amikor a kocsik között sétált az elején, a kocsi ajtajához hozzáverte a csomagját, hogy tudja, hol az ajtaja.sjd írta: a végén egyértelművé vált haz volt, de amikor ráközelítettek, mintha csak a fél szeme lett volna az, meg egyébként elég gyakran tartotta a szemkontaktust az emberekkel, kiváncsi lennék milyen utalásokra gondoltál (nekem most konkrétan csak a madár lelövése ugrik be, meg h a kocsiban végigtapogatta a csontváz lábát)
Nem, amire én gondolok az inkább thriller, vagy horror.messideco írta:A pokoli torony balekjai lehet szerintem. http://www.filmkatalogus.hu/A-pokoli-to ... ai--f12282lui1698 írta:Egy film címére lennék kíváncsi.
A pokoli torony balekjai lehet szerintem. http://www.filmkatalogus.hu/A-pokoli-to ... ai--f12282lui1698 írta:Egy film címére lennék kíváncsi.
a végén egyértelművé vált haz volt, de amikor ráközelítettek, mintha csak a fél szeme lett volna az, meg egyébként elég gyakran tartotta a szemkontaktust az emberekkel, kiváncsi lennék milyen utalásokra gondoltál (nekem most konkrétan csak a madár lelövése ugrik be, meg h a kocsiban végigtapogatta a csontváz lábát)Ilúvatar írta:Éli könyve / Book of Eli
Azt tudtátok, hogy Eli vak volt? Végig vak volt a filmben. Nem csak a Braille-írásos biblia miatt jött le, hanem végig a filmben voltak apró utalások a vakságára. Le is tudom írni az utalásokat, ha akarjátok.
amúgy a film: 10/10
1. Baljós árnyak (1999)messideco írta:Tervezem a Star Wars-filmek megnézését. Úgy halottam, hogy nem sorrendbe jelentek meg, tehát a legutóbbi a legelső rész, de lehet, hogy tévedek. Ha valaki tudja, írja le. Köszi.
Namost, ahhoz nem szólok hozzá h még nem láttad, ez személyesmessideco írta:Tervezem a Star Wars-filmek megnézését. Úgy halottam, hogy nem sorrendbe jelentek meg, tehát a legutóbbi a legelső rész, de lehet, hogy tévedek. Ha valaki tudja, írja le. Köszi.