Új igazolások!
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Jah, Tomasson sztem is jó megoldás lehet! Ráadásul nagyon jól fejezi be az akciókat, csak nem tom mennyire menne neki átállni az olaszból a spanyol bajnokságba...Lujo írta:Tomasson is remek megoldás, azt tudja játszani, mint Larsson, gyors, erőszakos, jól fejel (az pedig fontos lenne, mert most egyedül Marquez jó fejelő). A Milan valószínüleg kölcsönadná. Egyedül a BL szerepléssel lehet gond. De arra szerintem esélyünk sincs, hogy olyan csatárt szerezzünk, aki megfelő és a BL-be is lehetne nevezni.

- Lujo
- Capitá del Barça
Tomasson is remek megoldás, azt tudja játszani, mint Larsson, gyors, erőszakos, jól fejel (az pedig fontos lenne, mert most egyedül Marquez jó fejelő). A Milan valószínüleg kölcsönadná. Egyedül a BL szerepléssel lehet gond. De arra szerintem esélyünk sincs, hogy olyan csatárt szerezzünk, aki megfelő és a BL-be is lehetne nevezni.
- ronaldinho
- Barça B
sztem most a klubnak sok fiatal játékosra van szüksége mer nem a mára hanem a jővőre kell gondolni nem mint az eszetlen margit ők azt vesznek aki most nagy sztár de közel van a 30hoz nekünk olyan etoo körülit kell venni és sztem nem lenne jo ha leigazolná a margit a robinho mer én láttam egy zidane-ronaldo meccsen és ott nagyon nyomta
nagyon jol cselezett és rettentő gyors ugyh meg kell pályázni
forzabarca

forzabarca
Rákerestem a neten Freddy Adu-ra és most ,hogy láttam róla képet rájöttem ,hogy tudom ki ez a srác.Ő tényleg olyan akiről azt mondják , hogy nagy pálya lehet előtte.De azért egy Spanyol bajnokság nem az a amiben most Adu játszik. Hosszútávra mindenképpen megérné!
Forca Barca!
ronaldinho írta:ma olvastam sztár sportban van az Freddy Adu nevű amerikai (de ghánában született) srác aki most 15 éves és évi 1milko dolcsit kap csak a nike-tól és rendes felnőtt csapatban focizik és europábol eddig "csak" a reál, Inter,psv, MU meg ilyen csapatok keresték meg őt kéne leigazolni aztán 12évre kb meglenne a csatárunk![]()
![]()
forca barca
Akkor tudhat valamit a srác!( bevallom én még sosem hallottam róla)

Az a gond, hogy még csak 15 éves és szerintem nem állná meg a helyét a Spanyol bajnokságban.(Sok ilyen 15 év körüli csodagyerek van és azoknak a feléből se lesz nagy focista csak sztárolják őket)Ettől függetlenül ha tényleg ilyen akkor Lapotáék is vethetnének rá pár pillantást. Remélem neked lesz igazad és nagy focista lesz belőle.
Forca Barca!
- balboa7
- Entrenador del Barça
Én is olvastam Freddy Aduról. Őt meg lehetne környékezni. Nálunk kiforná magát Ronaldinho Messi és Eto'o környezetébe. Robinhoról is írnak. Nekem kicsit gyanus ez a real féle szerződtetés. Én Tevezt annyira nem szeretem tény nagy játékos de nekem nem egy Saviola.
Visca el Barca!!
Visca el Barca!!
- ronaldinho
- Barça B
ma olvastam sztár sportban van az Freddy Adu nevű amerikai (de ghánában született) srác aki most 15 éves és évi 1milko dolcsit kap csak a nike-tól és rendes felnőtt csapatban focizik és europábol eddig "csak" a reál, Inter,psv, MU meg ilyen csapatok keresték meg őt kéne leigazolni aztán 12évre kb meglenne a csatárunk
forca barca

forca barca
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Mondjuk Hartson!az egy vérbeli center!na jó ez csak vicc volt.De szép nagy állat az a hartson!Egyébként szerintem inkább a B-keretből kéne tesztelni fiatal csatárokat!
Enrique írta:Tevez még mindig Boca-s, Robinho pedig még mindig Santosos...![]()
Különben az lenne a baj Saviolával, - amellett h szeretném h visszajöjjön - h a mostani taktikába nem lenne helye... Mert nem elég erős ahhoz, h elől falngáljon Etoo helyén...Max jobboldalon tudnám elképzelni, ahol Larsson szokott néha játszani... (Azaz Giuly helyén)
![]()
És ilyenkor még mindig nem fognak megoldódni a csatárgondjaink...![]()
Szal Saviola mellett nagyon nem ártana 1 vérbeli centert igazolni...
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Tevez még mindig Boca-s, Robinho pedig még mindig Santosos...
Különben az lenne a baj Saviolával, - amellett h szeretném h visszajöjjön - h a mostani taktikába nem lenne helye... Mert nem elég erős ahhoz, h elől falngáljon Etoo helyén...
Max jobboldalon tudnám elképzelni, ahol Larsson szokott néha játszani... (Azaz Giuly helyén)
És ilyenkor még mindig nem fognak megoldódni a csatárgondjaink...

Különben az lenne a baj Saviolával, - amellett h szeretném h visszajöjjön - h a mostani taktikába nem lenne helye... Mert nem elég erős ahhoz, h elől falngáljon Etoo helyén...

És ilyenkor még mindig nem fognak megoldódni a csatárgondjaink...

-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Tevez asszem aláírt már az atletico-hoz.De lehet én tudom rosszul.Amugy énis nagy csodálója vagyok annak a srácnak

K.Bálint írta:Esetleg még megpróbálhatnánk leigazolni Tevezt is.Én nagyon örülnék neki , ugyanis az a srác egy Ronaldinho kaliberű játékos és még aszem 20 éves!!!!!
Most nem vagyok képben...Robinho ezek szerint már a Real-é??? (Mert ha igen az elég nagy disznóság) 

Forca Barca!
Esetleg még megpróbálhatnánk leigazolni Tevezt is.Én nagyon örülnék neki , ugyanis az a srác egy Ronaldinho kaliberű játékos és még aszem 20 éves!!!!!
Forca Barca!
- ghost the interfan
- Barça C
- Kapcsolat:
Igen,de 30 miku alatt nem is köszönhet neki Laporta.K.Bálint írta:Szerintem télen mindenképpen kell igazolnunk egy csatárt. Én Saviolát visszahoznám, de itt nem hagynám abba mert még leigazolnám Bosinov-ot aki a Lecce-ben játszik. Nagy előnye Bosinovnak , hogy a kedvenc csapata a Barca! Így szerintem nem lenne olyan nehéz megszerezni őt!
Forza Inter
Szerintem télen mindenképpen kell igazolnunk egy csatárt. Én Saviolát visszahoznám, de itt nem hagynám abba mert még leigazolnám Bosinov-ot aki a Lecce-ben játszik. Nagy előnye Bosinovnak , hogy a kedvenc csapata a Barca! Így szerintem nem lenne olyan nehéz megszerezni őt!
Forca Barca!
- Charlie
- Öreg Harcos
Robinho is ezt böfögte még anno hogy csak a Barca,és lám......na azért várjuk ki a végét.Lujo írta:Torres azt nyilatkozta, hogy soha nem akarja elhagyni az Atleticot, de ha mégis el kellene, akkor sem menne SOHA a RM-ba, sokkal inkább jönne a Barcába.
Saviolát hozzuk vissza!!!!!!!!!(télen)
C.
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Saviola jó megoldás! Hazai bajnokikon játszhatna, BL-t megoldják valahogy. 

By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
- rhynn
- A Stadionturista
- Kapcsolat:
Eurobarcán keressétek a Ronaldinho22 topicot.
Részletek ott.
Részletek ott.
Új projektem, olvassátok, lájkoljátok:
http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
http://rhynn.blog.nepsport.hu
http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
http://rhynn.blog.nepsport.hu
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Max. amilyen hülye csak a reálba menne...Charlie írta:Pénz beszél.redlions írta:Torres az istenért sem hagyná el az Atleticot! Kár álmodni róla!
C.

De ha pénz van.... Akkor nem lehetetlen....

De a Villa gyerek nem rossz ötlet!

- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Torres az istenért sem hagyná el az Atleticot! Kár álmodni róla! 

By red