ElBartimaeus írta:
Én úgy tudtam, hogy akkor jobb az ellentámadás, ha épp csak elbukod a kp-t. Ezek szerint annyira nem. A védelmes dologgal meg tisztában vagyok, csak azt nem értem, hogy miért ne lenne ugyanolyan jó egy ilyen védelem ellentámadásnál, mint mondjuk taktika nélkül. Mert akkor kb ugyanolyan a kp-m, mint az övé, tehát mondjuk egyel kap ő kevesebb támadást, míg én egyel többet. Akkor több esélyem lett volna nyerni? Akkor a taktikából adódó kontra sem lenne meg...
A védelmed nem volt elég erős ahhoz hogy több támadást kapj. Minél jobb a védelmed az ellenfél támadásánál, annál több helyzetét tudod megakadályozni, és te ezekből a kivédekezett helyzetekből kapod az ellentámadásaidat. Ezek után már csak be kell lőni a kontrát!
De még az is közrejátszhatott hogy csak jó volt a taktika szintje...
Carles Puyol Saforcada írta:üdv nemrég regisztráltam valaki segítsen hogy a kezdeteknél eligazodjak!
hol találom meg a bjanokságot hol lehet összetenni a csapatot stb?
lécci segítsetek
Olvasd el a szabályzatot ( katt a súgóra

jobb oldalon megtalálod a szabályzatot)kicsit hosszú, de jobban jársz ha átolvasod, mert sokat segít!
Végezd el a menedzserképzőt!
Keresd fel a fórumban a mentorprogramot és jelentkezz tanítványnak!
És a legfontosabb: ne költsd el a pénzed semmire !
Ha nem találod a mentorprogramot,kérdezz itt bátran, elég sokan tudnak segíteni!