Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nálam is segíti a hazai pálya előnye... És nagyon tartok a két támadójától.levproff írta:...viszont a hazai pálya előnye nála van.
Kíváncsian várom a mérkőzést!
Sok sikert mindenkinek!
Jah, értem és logikus is. Köszi, akkor mostanában le fogok tenni a kontráról, majd agyon verem idény végén azt, akit idény elején kontrákkal tudtam, ezek szerint nem kis szerencsével, megverni.langpeter14 írta:A védelmed nem volt elég erős ahhoz hogy több támadást kapj. Minél jobb a védelmed az ellenfél támadásánál, annál több helyzetét tudod megakadályozni, és te ezekből a kivédekezett helyzetekből kapod az ellentámadásaidat. Ezek után már csak be kell lőni a kontrát!ElBartimaeus írta:
Én úgy tudtam, hogy akkor jobb az ellentámadás, ha épp csak elbukod a kp-t. Ezek szerint annyira nem. A védelmes dologgal meg tisztában vagyok, csak azt nem értem, hogy miért ne lenne ugyanolyan jó egy ilyen védelem ellentámadásnál, mint mondjuk taktika nélkül. Mert akkor kb ugyanolyan a kp-m, mint az övé, tehát mondjuk egyel kap ő kevesebb támadást, míg én egyel többet. Akkor több esélyem lett volna nyerni? Akkor a taktikából adódó kontra sem lenne meg...![]()
De még az is közrejátszhatott hogy csak jó volt a taktika szintje...
Most milyen szinten van a gólszerzése? Mert 27 éves kor felett a psyho TSI rossul saccol már, szal simán el tudom képzelni, hogy az a játékos remek gólszerzésű, csak remek alá írja, mert elmúlt 27. Amúgy nem vagyok benne biztos, de mintha úgy emlékeznék, hogy 27 éves kor felett az edzés az már max szinten tartásnak jó, fejlődni már nem igen fog a játékos.Ronaldinho&Barca írta:Egy 27 éves játékosnál ha a gólszerzés adatai a következőek, akkor hány edzésbe telne neki a szintlépés szerintetek?
Scoring [Form=High]=7.85
Scoring [Form=Average]=7.95
Scoring [Form=Low]=8.05
az én meglátásom szerint legalább 4-5-6 edzés kell neki, figyelembe véve az életkorát, és hogy szinten belül hol áll. amúgy szerintem nem érné meg ezt a játékost edzeni, mert elvenné a helyet más jobban, gyorsabban fejlődő játékosok elől.Ronaldinho&Barca írta:Egy 27 éves játékosnál ha a gólszerzés adatai a következőek, akkor hány edzésbe telne neki a szintlépés szerintetek?
Scoring [Form=High]=7.85
Scoring [Form=Average]=7.95
Scoring [Form=Low]=8.05
MichaaBee írta: Gamper Kupára katt, lenyílik egy menü, ott pedig válaszd ki az Adatbankot. Itt lejjebb görgetve megtalálod a csoportokat. Ha a nevükre rákattintasz, akkor kihozza a teljes táblázatot és a meccseket.
Gamper Kupára katt, lenyílik egy menü, ott pedig válaszd ki az Adatbankot. Itt lejjebb görgetve megtalálod a csoportokat. Ha a nevükre rákattintasz, akkor kihozza a teljes táblázatot és a meccseket.sjay írta:Sziasztok!
A honlapon melyik menüpontban találom a csoportom állását?
Köszi, ez van a képességeinél:Rinku írta:Nem lesz nagy játékos belőle. Legalábbis az alábbi leírás szerint nem. Az igazi tehetség 15 éves korában kerül az akadémiára és általában már meg van adva egy főbb képessége is! Bármi is legyen, ha nem lesz legalább megfelelő átadása, sokra nem emgy vele az ember, hiába lesz remek védekezése, stb.Hunter91 írta:Tehetségkutató:
Szerintem megtaláltam a jövő nagy sztárjátékosát. A neve Bence Szabó, és 16 éves.
Ez a játékos jelenleg gyenge szintű Gólszerzés képességgel rendelkezik. Figyelj az edzésére, és hamarosan lehet egy megfelelő Átadás képességű játékosod.
Vele mit csináljak? Szerintetek milyen?
Remélem tudtam segíteni!
Nem lesz nagy játékos belőle. Legalábbis az alábbi leírás szerint nem. Az igazi tehetség 15 éves korában kerül az akadémiára és általában már meg van adva egy főbb képessége is! Bármi is legyen, ha nem lesz legalább megfelelő átadása, sokra nem emgy vele az ember, hiába lesz remek védekezése, stb.Hunter91 írta:Tehetségkutató:
Szerintem megtaláltam a jövő nagy sztárjátékosát. A neve Bence Szabó, és 16 éves.
Ez a játékos jelenleg gyenge szintű Gólszerzés képességgel rendelkezik. Figyelj az edzésére, és hamarosan lehet egy megfelelő Átadás képességű játékosod.
Vele mit csináljak? Szerintetek milyen?
Köszi szépen, de próbáltam tartalékosan játszani.FtcSikiHun írta:IJJJ épphogy csak kikaptam![]()
Nagy-Magyarország - Newpest Ground 0 - 6
Gratulálok, és további sok sikert a Gamperben![]()
A legfontosabb, hogy EZT elolvasd! És nem elég csak átfutni, hanem ezekkel a dolgokkal, amiket itt leírnak, tényleg fontos tisztában lenni. Ja igen és addig ne költs semmire, amég nem értetted meg a játék lényegét, mert utána kapálózhatsz, hogy helyrehozd a hibákat.Carles Puyol Saforcada írta:üdv nemrég regisztráltam valaki segítsen hogy a kezdeteknél eligazodjak!
hol találom meg a bjanokságot hol lehet összetenni a csapatot stb?
lécci segítsetek
A védelmed nem volt elég erős ahhoz hogy több támadást kapj. Minél jobb a védelmed az ellenfél támadásánál, annál több helyzetét tudod megakadályozni, és te ezekből a kivédekezett helyzetekből kapod az ellentámadásaidat. Ezek után már csak be kell lőni a kontrát!ElBartimaeus írta:
Én úgy tudtam, hogy akkor jobb az ellentámadás, ha épp csak elbukod a kp-t. Ezek szerint annyira nem. A védelmes dologgal meg tisztában vagyok, csak azt nem értem, hogy miért ne lenne ugyanolyan jó egy ilyen védelem ellentámadásnál, mint mondjuk taktika nélkül. Mert akkor kb ugyanolyan a kp-m, mint az övé, tehát mondjuk egyel kap ő kevesebb támadást, míg én egyel többet. Akkor több esélyem lett volna nyerni? Akkor a taktikából adódó kontra sem lenne meg...
Olvasd el a szabályzatot ( katt a súgóraCarles Puyol Saforcada írta:üdv nemrég regisztráltam valaki segítsen hogy a kezdeteknél eligazodjak!
hol találom meg a bjanokságot hol lehet összetenni a csapatot stb?
lécci segítsetek