Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Óriási pénzek vannak, csak nem buszketsz papának, hol van ő ahhoz, hol van hatalma ahhoz, hogy betegye a fiát a Barcelona kezdőcsapatába:) Magyarországon van ilyen igen, én is tudok róla, 4-5 évvel ezelőtt az UTE-ban focizott az ismerősöm és mesélte, de külföldön, ahol egy játékos fizetése több, mint a Debrecen éves költségvetése kb?:D Ott olyan milliárdosok állnak a csapatok mögött, akiknek Buszketsz papa a cipőjét nem kötheti be:D El vagy tévedve öreg, ő nem Abramovic fia:Dmés_que_un_club írta:lluisllach89:
Ha már itt tartunk, én amióta Pep felhozta sírok ha látom. Pláne egy Classicón, vagy a BL döntőben... Jajj...!
buszketsz karcsi bácsi pedig maradjunk annyiban, hogy minden idők legbalf@@@szabb kapusa volt a Barcelonának (ahogy most a sarja a leggyökerebb tagja ennek a szuper Barcának), de hidd el, 20 év, az 20 év és iszonyat pénzek vannak ám ott.
Ha voltál már a profi futball környékén, akkor tudod miről beszélek, ha nem, akkor úgyis hiába mondom, hidd amit akarsz.
Ha te lennél a kölke, és egy egyeneset tudnál rúgni a labdába, most te lennél busi pajtásod helyén, erre mérget vehetsz!
Na az ilyen emberek szavai miatt, nem tudom néha komolyan venni az őt ért kritikákat! Hibát hibára halmozz...més_que_un_club írta:Sergio épp az ellenkezője.
Hibát hibára halmoz, és a többieknek kell rendszeresen takarítani az ő hülyeségei miatt, ha ő nem képes kijavítani a hibáját.
Jól tudod, de ez a láma, nem összehasonlítható Bojannal, aki rendkívül tehetséges, és kifejezetten hasznára van a csapatnak, szinte minden meccsen, amikor - ha csak percekre is de - pályára lép.bence-barca írta:Ha jól tudom Bojan is apja segítségével került be, igaz, akkor ő jobban meghálálta akkor, de nem mindenkinek van ilyen jó debütszezonja...
Persze.més_que_un_club írta:Toure topicjába írtál, de itt válaszolok, nehogy magamra rántsam valamelyik modit. Gondolom olvasod ezt is.
A teljesítménye alapján nem a válogatottba való (ahogy a Barcelona első csapatába pláne nem való, én mondjuk még a padra sem tenném), ezt nyilván te is látod...barca99 írta:Del Bosque-nál milyen "sógorrokonkoma" viszonyt tudsz felfedezni? Vagy egy tehetségtelen nímand hogy kerül ki a VB-re? Méghozzá nem is a csere cseréjének...
"After retiring as a player, Busquets joined Barcelona's coaching staff, and worked with the goalkeepers."
A fater, aki az ifikora óta a Barcelona tagja, szerinted mekkora befolyással bír??? Minden belterjes, a foci is. Főleg ilyen szinten. Sajnos.
més_que_un_club írta: A fater, aki az ifikora óta a Barcelona tagja, szerinted mekkora befolyással bír??? Minden belterjes, a foci is. Főleg ilyen szinten. Sajnos.
A teljesítménye alapján nem a válogatottba való (ahogy a Barcelona első csapatába pláne nem való, én mondjuk még a padra sem tenném), ezt nyilván te is látod...barca99 írta:Del Bosque-nál milyen "sógorrokonkoma" viszonyt tudsz felfedezni? Vagy egy tehetségtelen nímand hogy kerül ki a VB-re? Méghozzá nem is a csere cseréjének...
kennyke04 írta:És erre a srácra írták itt, hogy nagyképű
Persze, mert sokan őt utálják amiatt h Touré elmegykennyke04 írta:És erre a srácra írták itt, hogy nagyképű
busi nem nagykepu de szimulalni es szineszkedni o tud a legjobban a barcaban ezt az egyet nem birom nala egyeb minden rendben vanMikaos írta:Azért írták, mert bizonyos viselkedéseket és fogalmakat teljesen összekevernek. Volt egy hsz -ha jól emlékszem, amely Busquets nagyképűségét abból vezette le, hogy túl sokat dobálja magát -> de hogy ennek mi köze a nagyképűséghez, az máig rejtély marad számomrakennyke04 írta:És erre a srácra írták itt, hogy nagyképű![]()
Így lett tehát Busquets nagyképű...az Óperenciás Tengeren is túl.
Egyébként nagyon szimpatikus az interjú. Nagyon is helyén kezeli magát a gyerek, egyáltalán nincs elszállva. Örülök, hogy Pep mellett (aki ugyebár az öreg Busquets barátja a Százholdas pagonyban) Del Bosque is aktívan számít rá kezdőként. 21 éves és olyan poszton játszik, ahol átlagban 30éves vén rókák szaladgálnak és osztják a lasztikat.
Azért írták, mert bizonyos viselkedéseket és fogalmakat teljesen összekevernek. Volt egy hsz -ha jól emlékszem, amely Busquets nagyképűségét abból vezette le, hogy túl sokat dobálja magát -> de hogy ennek mi köze a nagyképűséghez, az máig rejtély marad számomrakennyke04 írta:És erre a srácra írták itt, hogy nagyképű
Én itt tuti utalást tettem volna a riporter helyében, h most meg már két éve Henry a csapattársa...Mi az első, Világbajnoksággal kapcsolatos emléked?
Az 1998-as franciaországi viadal. 10 éves voltam. Az a francia gárda csodálatos volt, erre tisztán emlékszem.
Na ebben egyetértünk. Szidják Sergiot, mert a kezdőbe jelöli Pep. Persze. Majd valószínűleg azt mondja, hogy nem vállalja a játékotbarcalaci84 írta:Sajnálom szegény Sergio- t , hogy egyesek mennyire nem értékelik...
Egy fiatal tehetség, aki bizonyított is már elég sokat , nyugodtan kijelenthető , hogy vele is stabil a játékunk...
Szerintem el kell telnie egy pár évnek , míg a megítélése a helyére kerül, mint ahogy majd mindegyik saját nevelésünknél történt...Emlékszem még mikor Puyolt a kezdetekben Olegueri szinten kezelték egyesek, Xavi az utóbbi két évben kapta meg a neki kijáró tiszteletet , ahogy Iniesta is...
Cesc se lenne sztár ha itt maradt volna...
Remélem ez változni fog , mert szerintem megérdemelné...
Csak szerencsésen összejönnek neki a dolgok...mindig jófelé pattan a labda meg mindig átcsúszik a lábak alatt/között.LM10 írta:Azért ez is mutatja, hogy nem csak az apja miatt játszik a Barcában és a válogatottban:
http://www.youtube.com/watch?v=x8nrPn71MVw