Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért ez az esernyő se sámli:Bányász írta:Íme:
http://www.youtube.com/watch?v=zVRru7CGqQI
és KEK győzelem volt a PSG ellen (teljes meccset linkeltem az előbb)El fanático írta:Az a '97es lesz és még Robson volt a góré, nem "Lújíz van Nyál"...barcalaci84 írta:UEFA kupa Lajossal????
Az a '97es lesz és még Robson volt a góré, nem "Lújíz van Nyál"...barcalaci84 írta:UEFA kupa Lajossal????
Kétszer járatták meg velem a poklok-poklát, amikor azt az - és most nagyon finoman fogalmazok - arrogáns barmot idehozták edzőnek és kis-Ajaxá változtatta a kedvenc csapatomat! -barcalaci84 írta:....és volt fehér zsebkendő rendesen Nuneznek meg Van Gaal-nak
A kapuban Cañizares - igaz, hogy Real nevelés, de tehetséges kapus volt megjárta a jkorosztályos válogatottakat is, de a Madrid jó szokása szerint elkótyavetyélte... Aztán az egyik nagy kedvencem Roberto Ayala, Kily González játékát is itt szerettem meg és még nem is említettem meg " El Piojo"-t azaz Claudió Lopez-tRumig írta:Védelemből Angloma megvan?
Szintén!d írta:Én meg már lassan öregnek érzem magam azzal, hogy én még a Romario, Stoichkovm Bakero, Koeman-féle Barcelonába szerettem bele először.
Colos küldte el a linket a kek döntőről:d írta:Ilyen komoly meccsgyűjteményetek van, vagy honnan szerzitek ezeket a régi jó felvételeket?
Tyű ezt nem is tudtam, hogy ARRÓL az Alfonsoról nevezték el, de megnéztem most és tényleg, pedig nem is játszott abban a csapatban, csak ott született, durva.Perrero írta:nem a fehércípős Alfonso (exbarcás, Getafe stadiont róla nevezték el) cseszte el a büntitvagy az másik volt
akk ugyanarról beszélünk....én azt hittem,huszonéves...Perrero írta:Valenciában tölja, de a Betisben volt "nagy"chonggy írta:én csak 16 éves vagyok,de hallottam már Mendietáról...csak nem tudom,honnan...![]()
amúgy az a Joaquin,akiről írtok,játszik még?vagy nem ugyanarra a Joaquinra gondoltam..?
: