Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Navégre. Köszi, ezen agyaltam énis már évek óta... Végre kiderült az igazság, alig várom, hogy lerántsák a leplet Xavi, Messi és Puyol szerepeltetésének okáról is.cps46 írta:Breaking news!
Busquets után újabb falábú Barcelona-játékos érthetetlen szerepeltetésének okaira derült fény.
Eddig senki nem értette, hogy mit kereshet a Barcelona kezdőcsapatában Andrés Iniesta. Stábunk kiderítette, hogy Guardiola felesége igen közeli kapcsolatban áll Iniesta nagymamájával, ráadásul az idős hölgy felelős minden évben a Guardiola gyermekei által igen kedvelt baracklekvár befőzéséért. A gyerekek boldogsága mindennél fontosabb Pep számára, így kénytelen a középpályást hétről-hétre bevetni, pedig Iniestának sokkal inkább a magyar NBII-ben lenne a helye.
Ez meg a másik hsz, amin péppé röhögtem magam, csak az a gáz, hogy ez elvileg komoly...més_que_un_club írta:A teljesítménye alapján nem a válogatottba való (ahogy a Barcelona első csapatába pláne nem való, én mondjuk még a padra sem tenném), ezt nyilván te is látod...
Én őszintén kíváncsi vagyok rájuk. Első körben a fejből négyre mondjuk. Ezekből talán megérteném, hogy miért tartják őt olyan sokan bükkfalábúnak. A hsz többi részére most nincs kedvem reagálni, pedig talán érdemes lenne. Majd egyszer.gergo9 írta:Közvetlenül 7-8 gólt kaptunk róla, fejből mondok négyet, közvetetten pedig még többet nem is ez a lényeg.
Nagyon jócps46 írta:Breaking news!
Busquets után újabb falábú Barcelona-játékos érthetetlen szerepeltetésének okaira derült fény.
Eddig senki nem értette, hogy mit kereshet a Barcelona kezdőcsapatában Andrés Iniesta. Stábunk kiderítette, hogy Guardiola felesége igen közeli kapcsolatban áll Iniesta nagymamájával, ráadásul az idős hölgy felelős minden évben a Guardiola gyermekei által igen kedvelt baracklekvár befőzéséért. A gyerekek boldogsága mindennél fontosabb Pep számára, így kénytelen a középpályást hétről-hétre bevetni, pedig Iniestának sokkal inkább a magyar NBII-ben lenne a helye.
gergo9 írta:Nah ezt is megéltük egyetértek Mikaos-sal
Ne is haragudj, de itt ment el vicc irányába a beszélgetés. Azzal, hogy te személy szerint ki nem állhatod, és ezért az objektivitás legcsekélyebb mértékben sem befolyásolja a véleményedet, nem tudok mit kezdeni.més_que_un_club írta:Toure topicjába írtál, de itt válaszolok, nehogy magamra rántsam valamelyik modit. Gondolom olvasod ezt is.
A teljesítménye alapján nem a válogatottba való (ahogy a Barcelona első csapatába pláne nem való, én mondjuk még a padra sem tenném), ezt nyilván te is látod...barca99 írta:Del Bosque-nál milyen "sógorrokonkoma" viszonyt tudsz felfedezni? Vagy egy tehetségtelen nímand hogy kerül ki a VB-re? Méghozzá nem is a csere cseréjének...
"After retiring as a player, Busquets joined Barcelona's coaching staff, and worked with the goalkeepers."
A fater, aki az ifikora óta a Barcelona tagja, szerinted mekkora befolyással bír??? Minden belterjes, a foci is. Főleg ilyen szinten. Sajnos.
Ez jó!cps46 írta:Breaking news!
Nah ezt is megéltük egyetértek Mikaos-salMikaos írta: Valóban. De ez a posztjából is adódik, manapság a vkp-ra nagyon nagy szerep hárul. Megmondom őszintén, hogy én sokkal szívesebben látnám őt egyelőre "normál" középpályásként, mint vkp-ként. A szerelésein még javítania kell. Viszont passzjátékban, előre játékban, és elmozgásokban kiváló, továbbá elég fantáziadús a játéka -> ezek inkább egy támadóbb középpályás erényei. Ha jól tudom, az ifiknél egyértelműen támadó középpályás volt.
De Pep tudja, hogy mit csinál, ebben biztos vagyok.
Valóban. De ez a posztjából is adódik, manapság a vkp-ra nagyon nagy szerep hárul. Megmondom őszintén, hogy én sokkal szívesebben látnám őt egyelőre "normál" középpályásként, mint vkp-ként. A szerelésein még javítania kell. Viszont passzjátékban, előre játékban, és elmozgásokban kiváló, továbbá elég fantáziadús a játéka -> ezek inkább egy támadóbb középpályás erényei. Ha jól tudom, az ifiknél egyértelműen támadó középpályás volt.kristop írta:ez alapján úgy tűnik, hogy akkor nem ment a csapatnak, amikor ő gyengébben játszott. rajta múlik a csapat jó játéka, ő a kulcs
ez alapján úgy tűnik, hogy akkor nem ment a csapatnak, amikor ő gyengébben játszott. rajta múlik a csapat jó játéka, ő a kulcsHa visszanézzük az elmúlt két év igazán nagy meccseit Cselzi visszavágó, Inter odavágó, Madrid Nou Camp idei, BLdöntő első 10perce(azért 10 perc mert utána a United összeszakaadt a gól után), kb ezek voltak az igazán szoros fontos meccsek, rendre gyenge volt , és problémát okozott a gyenge kp-s védekezésünk. Átszaladtak rajtunk, lekontráztak.
Közvetlenül 7-8 gólt kaptunk róla, fejből mondok négyet, közvetetten pedig még többet nem is ez a lényeg.kennyke04 írta: Na az ilyen emberek szavai miatt, nem tudom néha komolyan venni az őt ért kritikákat! Hibát hibára halmozz...kaptunk róla cirka két gólt...
A kiemelt kérdésre nem válaszoltál érdemben. Milyen rokoni, baráti, ivócimborai kapcsolatokkal magyarázod, hogy Busquets a spanyol válogatottban játszik, ráadásul kezdő is jó pár meccs óta?més_que_un_club írta:A teljesítménye alapján nem a válogatottba való (ahogy a Barcelona első csapatába pláne nem való, én mondjuk még a padra sem tenném), ezt nyilván te is látod...barca99 írta:Del Bosque-nál milyen "sógorrokonkoma" viszonyt tudsz felfedezni? Vagy egy tehetségtelen nímand hogy kerül ki a VB-re? Méghozzá nem is a csere cseréjének...
"After retiring as a player, Busquets joined Barcelona's coaching staff, and worked with the goalkeepers."
A fater, aki az ifikora óta a Barcelona tagja, szerinted mekkora befolyással bír??? Minden belterjes, a foci is. Főleg ilyen szinten. Sajnos.
Jézus ereje... Ez nagyon jól bemutatja, hogy ha valaki nem szimpatikus, akkor abban könnyen lehet hibát találni.bence-barca írta:Ha jól tudom Bojan is apja segítségével került be, igaz, akkor ő jobban meghálálta akkor, de nem mindenkinek van ilyen jó debütszezonja...més_que_un_club írta: A fater, aki az ifikora óta a Barcelona tagja, szerinted mekkora befolyással bír??? Minden belterjes, a foci is. Főleg ilyen szinten. Sajnos.
De másképp van. Ilyet nem enged meg magának egy csapat, hiába magyarázod be magadnak az ellenkezőjét. Attól még tisztelettel beszélhetnél egy mostani illetve régi Barca játékosokról is, szerintem nem halnál bele ha leírnád rendesen Busquets papa nevét.més_que_un_club írta:lluisllach89:
Véleményem szerint, profi szinten sincs ez másképp, és vannak akik bármit megtehetnek, mert csak.
Pep hosszú hosszú éveken át együtt játszott az öreg buszkeccel, ma pedig Pep bármit megtehet. Hibák is beleférnek, szerdzsó pedig az.
Bizonyíték nincs. Bízom benne, hogy elbírja ezt a hibát a csapat!
Szerintem 1 év múlva visszatérhetünk erre a témára újra. Ősztől eldől, hogy hiba volt-e Busquetsre bízni a szűrő posztot. Addig felesleges ezen vitázni.més_que_un_club írta:Bizonyíték nincs. Bízom benne, hogy elbírja ezt a hibát a csapat!
Én sose ettől parázok, ezerszer jobban aggaszt, hogy Yaya elmegy.més_que_un_club írta:Örülnék, ha rámcáfolna ez ez ügyifogyi, és nem kéne azon parázni amikor játszik, hogy na....mikor lesz gebaaasz?
Te meg magyarázd be magadnak, hogy egy lúzer fallosz, mert elveszi a játéklehetőséget a szent és sérthetetlen kedvenckédtől, Yaya Tourétól.més_que_un_club írta:kennyke04:
te biztos valami nagy futballista lehetsz, úgyhogy nem is merek a szakmai kérdésekben vitatkozni veled... magyarázd be magadnak bátran hogy szerjózsi barid egy félisten, és kihagyhatatlan a csapatból pfff..............
Ismét nem támasztottad alá a mondanivalódat.més_que_un_club írta:lluisllach89:
Ha már itt tartunk, én amióta Pep felhozta sírok ha látom. Pláne egy Classicón, vagy a BL döntőben... Jajj...!
buszketsz karcsi bácsi pedig maradjunk annyiban, hogy minden idők legbalf@@@szabb kapusa volt a Barcelonának (ahogy most a sarja a leggyökerebb tagja ennek a szuper Barcának), de hidd el, 20 év, az 20 év és iszonyat pénzek vannak ám ott.
Ha voltál már a profi futball környékén, akkor tudod miről beszélek, ha nem, akkor úgyis hiába mondom, hidd amit akarsz.
Ha te lennél a kölke, és egy egyeneset tudnál rúgni a labdába, most te lennél busi pajtásod helyén, erre mérget vehetsz!