Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Megnéztem és annyira nem is. 50000 körülit. Persze nem kevés, de nem is olyan nagyon sok. Ha másik poszton több ígéretes játékosod van, akkor én inkább ott edzetnék.MichaaBee írta:Simán megéri szerintem, sok pénzt lehet érte kapni 18 évesen is.Auron írta:...
Simán megéri szerintem, sok pénzt lehet érte kapni 18 évesen is.Auron írta:...
Ne várd tőle, sajnos zárolták a csapatát. Egyébként nem várni kell a kihívást, hanem ki kell hívni.Auron írta:Michaabee!
FC_KlenoBarca-tól várjam a kihívást, vagy köthetek le barátságost?????
Cumbee írta:Kihívtam az ellenfelem, de még nem fogadta el. Meddig várjak és mikor köthetem le a sima bari meccsemet? Nem szeretnék semmi képen sem edzést bukni. Van erre valami szabály, vagy a holnap este 8 környéke jó?
Kihívtam az ellenfelem, de még nem fogadta el. Meddig várjak és mikor köthetem le a sima bari meccsemet? Nem szeretnék semmi képen sem edzést bukni. Van erre valami szabály, vagy a holnap este 8 környéke jó?MichaaBee írta:Az utolsó csoportmeccs után, tehát június 16-án.messideco írta:Tényleg, pótforduló...Mikor is lesz
Az utolsó csoportmeccs után, tehát június 16-án.messideco írta:Tényleg, pótforduló...Mikor is lesz
Nem semmi meccs, de az eredmény kb reális.salas9 írta:Hát...Inkább csendben maradok
"Kisírtam" magam a meccs előtt. Igaz az az állításom bejött, hogy a válogatott támadókkal nem birok majd
Mert rúgtak is 3-at ketten... De ez a mérkőzés
. Az elején 0-1-re vezettem a 14. percben, majd a már említett válogatott csatárok hathatós közreműködésének köszönhetően az ellenfelem megfordította 4-1-re a találkozót. Már eltemettem csapatom, ki is léptem mérgemben, majd mikor most újra rápillantottam
4-5-re nyertem, úgy hogy a 83.,85., és a 88. percben szereztünk gól. Eszméletlen
![]()
![]()
![]()
![]()