2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
ha neki a pénz mennyisége jelenti a megbecsülést,akkor nincs helye a csapatban,ha elvi megbecsülés,akkor nem értem mi köze a pénzhet,mert tuti h van. 3,5 millió euróból csak futja neki vajaskenyérre,nehogy már sajnáljuk érte. Higu jó játékos és még remélhetőleg sokat is fejlódik,de ne akarjon cr-i fizetést.rivaldo90 írta:A Pedro és Xavi szerződés hosszabbításával nem volt semmi probléma, nem úgy mint a realnál Higuainnal. A real nem igáz bánt vele sportszerűen, ahhoz képest amit a szezonban nyújtott. Évi 3,5 millió eurót keres, ami ha jól tudom egy kicsivel több, mint Valdes fizetésének a fele. A másik oldalról nézve dicséretes az, hogy a játékos mindenáron a "sötét oldalon" akart maradni és nem a pénz érdekelte elsődlegesen. Benzema kb. kétszer ennyit keres és ez volt a fő gond a hosszabbítás során, hogy az argentin is azt akarta, hogy legalább ennyire megbecsüljék (ami nem a pénzről szólt hanem elvi kérdés volt), de végül beérte 3,5 millával. A barcánál erre odafigyelnek, hogy mindenki annyit kap amennyit megérdemel (Valdes egy kicsit többet, Xavi egy kicsit kevesebbet).
miért mi van a fővárosban?MichaaBee írta:Ha Beníteznek nem kell, akkor hülye, ha meg kell neki, de Maicon menne, akkor Maicon arcon köpte az Inter-szurkolókat...daffy írta:maicon realos leszlevproff írta:Most akkor mi van Maiconnal? Mégsem megy, vagy mi?
Egyébként meg szerintem ez a Ballack dolog elég kacsa.![]()
az inter már állítólag glen johnson ajtaján kopogtat.
lehet h kell neki,de nem állhat az útjába.biztos wengernek is kell fabregas,sőt saf-nak is kellett ronaldo.
Egyébként kezd nagyon nem tetszeni, amit csináltok a fővárosban.![]()
Ha Beníteznek nem kell, akkor hülye, ha meg kell neki, de Maicon menne, akkor Maicon arcon köpte az Inter-szurkolókat...daffy írta:maicon realos leszlevproff írta:Most akkor mi van Maiconnal? Mégsem megy, vagy mi?
Egyébként meg szerintem ez a Ballack dolog elég kacsa.![]()
lehet h kell neki,de nem állhat az útjába.biztos wengernek is kell fabregas,sőt saf-nak is kellett ronaldo.
maicon realos leszlevproff írta:Most akkor mi van Maiconnal? Mégsem megy, vagy mi?
Egyébként meg szerintem ez a Ballack dolog elég kacsa.
Nem hiszem, hogy Joe Colet megveszik, mivel kijelentette, hogy a BL-ben akar játszani.messideco írta:Épp csak Joe Colet meg ne vegyék
Igen, érdekes.Amire leírtam ezt arra már teljesen megfordult a kép.maicon realos lesz
Hááááát, ha már így rákérdeztél...daffy írta:lehet ennél rosszabb?
lehet ennél rosszabb?lluisllach89 írta: Félsz hogy rátok hozná az átkot, mi?
Félsz hogy rátok hozná az átkot, mi?daffy írta:azért,amiért az angolokd írta:Én is legfeljebb padra gondolnám... de nem biztos, hogy oda menne. Meg aztán van a padra is ember, ha csak nem akarnak pár játékostól megszabadulni még.
Amúgy volt már azért pár jó német játékos a Ligaban. Nem sok az tény, vajh miért?![]()
inkább szerencsétlenkedjen gago,mint az ezüstfiú.
azért,amiért az angolokd írta:Én is legfeljebb padra gondolnám... de nem biztos, hogy oda menne. Meg aztán van a padra is ember, ha csak nem akarnak pár játékostól megszabadulni még.
Amúgy volt már azért pár jó német játékos a Ligaban. Nem sok az tény, vajh miért?
Nyilvánvaló, h szedett össze egy kis egót. Hogy nézne már ki egy 22 évés világsztár megszeppenve. Azért valahogy meg kell jelennie.Capon írta:Én azért ugyan ezt kicsit másképp látom. Azért nehogy már egy 17 éves gyereket hasonlítsunk össze a mostani 22éves befutott világsztárral. Még jó hogy szedett össze egy kis egot. Szép is lenne ha nem. akkor komoly problémák lennének.Mihu írta:És ahogy Ronaldinho-ról sem tudtuk elképzelni, hogy tud ilyen tróger lenni, mert egyszerűen nem olyan volt a stílusa, meg a hozzáállása, úgy én Messiről sem tudtam elképzelni, hogy a kis gyerek arcú, megszeppent tekintetű srác egyszer majd úgy megy ki a pályára, ahogy mostanában...szúrós, picit nagyképű tekintet, leb.szó tekintetű és artikulálású reklamálás mikor felrúgják....hát ahogy idősödik, úgy szed magára egy kis egót. Ha így folytatja, akkor most már elképzelhetőnek tartom, hogy 4-5 év és nem lesz jó vége...
Szerintem meg Bányász ironizált..Fecooo írta:sztem meg éppen azért tervezi ezt a két embert, mert ugyanúgy terminátorokkal akar dolgozni, ez pedig nem biztos, h Zsoga Bonítót fog eredményezniBányász írta:Az angol Daily Mail szerint José Mourinho azt tervezi, hogy ajánlatot tesz Ballacknak. A német középpályás a nyáron ingyen igazolható, s nem zárná ki a Real Madridba igazolást. A portugál edző szerint ideális társa lehet Steven Gerrardnak a Blancók középpályás játékában.
Na még a végén visszaköltözik a Joga Bonito a Bernabeuba...)
sztem meg éppen azért tervezi ezt a két embert, mert ugyanúgy terminátorokkal akar dolgozni, ez pedig nem biztos, h Zsoga Bonítót fog eredményezniBányász írta:Az angol Daily Mail szerint José Mourinho azt tervezi, hogy ajánlatot tesz Ballacknak. A német középpályás a nyáron ingyen igazolható, s nem zárná ki a Real Madridba igazolást. A portugál edző szerint ideális társa lehet Steven Gerrardnak a Blancók középpályás játékában.
Na még a végén visszaköltözik a Joga Bonito a Bernabeuba...
Szólni kellene Pereznek, hogy nem 2008-at, hanem 2010-et írunk.lluisllach89 írta:In declarations reported by Marca, Real Madrid president Florentino Perez has somewhat controversially announced that "[Lionel] Messi is the second best player in the world after Cristiano Ronaldo"
![]()
Bányász írta:Az angol Daily Mail szerint José Mourinho azt tervezi, hogy ajánlatot tesz Ballacknak. A német középpályás a nyáron ingyen igazolható, s nem zárná ki a Real Madridba igazolást. A portugál edző szerint ideális társa lehet Steven Gerrardnak a Blancók középpályás játékában.
Na még a végén visszaköltözik a Joga Bonito a Bernabeuba...
Én azért ugyan ezt kicsit másképp látom. Azért nehogy már egy 17 éves gyereket hasonlítsunk össze a mostani 22éves befutott világsztárral. Még jó hogy szedett össze egy kis egot. Szép is lenne ha nem. akkor komoly problémák lennének.Mihu írta:És ahogy Ronaldinho-ról sem tudtuk elképzelni, hogy tud ilyen tróger lenni, mert egyszerűen nem olyan volt a stílusa, meg a hozzáállása, úgy én Messiről sem tudtam elképzelni, hogy a kis gyerek arcú, megszeppent tekintetű srác egyszer majd úgy megy ki a pályára, ahogy mostanában...szúrós, picit nagyképű tekintet, leb.szó tekintetű és artikulálású reklamálás mikor felrúgják....hát ahogy idősödik, úgy szed magára egy kis egót. Ha így folytatja, akkor most már elképzelhetőnek tartom, hogy 4-5 év és nem lesz jó vége...