LM10 írta:barca_bome és danko! Nektem korrekten működik a Box még mindig? Mert valószínű, hogy én is a golemkonzolt választom. Csak itt is írták, hogy volt olyan, hogy nem volt flash+hűtésmódosítás sem. És nem szeretnék így járni.
Ha meglesz akkor a Fifa10,World Cup 2010, GTA , menni fog

Bocs, csak most vettem észre az írásod. Nekem ha emlékezetem nem csal szvsz. 2-3 hete van meg az Xbox360-am. Arcade, hdd nélkül, hűtésmódosított, és hűtés késleltetett. Mivel a FIFA a kedvenc játékom, ezért feltelepítettem a legújabb dashboard updatet aminek köszönhetően pendrive-ot is kezeli a gép. 8 gigás pendrive-om van, erre pont fel fér 1db játék, és még marad is valamennyi hely az egyéb dolgoknak, háttérképek, stb...
Nem kérdés, hogy a FIFA10-et telepítettem a pendrive-ra, és tökéletesen működik hála Istennek. Golemkonzolnál vettem 45k-ért, semmi probléma nincs vele, tökéletesen működik a BOX, adtak hozzá egy eredeti játékot, Sega Superstars tennis, ez pegi 7-es játék, nem lesz a kedvencem, de el lehet vele szórakozni.
Szereznem kellene vagy 10 db kétrétegű dvd-t a játékokhoz olcsóbb áron, mert 650 és 750 Ft-okért vettem eddig 6db-ot ami "kicsit" drága. Haverom elvileg 140-200 Ft nagyságában tud hozni.
Eddig megszerzett játékok:
FIFA10
FIFA WORLD CUP 2010
Red Dead Redemption
Split Second
GTA IV.
A 6. dvd-re is FIFA10 lett kiírva mert sajnos megkarcolódott a boxban már az első nap az első FIFA10 példány, olyannyira, hogy már nem is olvassa be a box.
A második példányt már nem Verbatim DVD-re írtam hanem Phillipsre (Verbatimet 750-ért vettem, a Phillipset 650-ért) és tökéletes, mondjuk a többi játék közül ami Verbatimen van azok is hibátlanok tehát bizonyára az a dvd hibás volt vagy valami.
NFS Shiftet akarom még kiírni mostanában, vagy valami más autós játékot. Blurt is ki kéne, de az olyan mint a split second, tehát előbb a shiftet fogom!
Ja és rendelést követő 2. munkanap már meg is érkezett a box 13:00 körül! A futár is jó arc volt! A futár vagy 2400 Ft volt asszem!