2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Amikor Giuly játszott a jobb oldalon?barcalaci84 írta:te hol voltál az elmúlt pár évben?![]()
természetesen nem ugyanolyan hatékonysággal ad be egy jobb lábas a balszélről, de nem is ezt kell erőltetni a Barcaban...( beadás elsősorban a szélsőhátvédek kenyere nálunk)bár Pedro pl kb ugyanúgy ad be ballal mint jobbal...
Semmi szükség , hogy még a baltámadó is a beadásokat erőltesse...
A zárójeles megállapításod pedig igen érdekes , ha tisztában vagy vele, hogy a spanyol válogatott felállása elsősorban 4-4-2, már ha mindkét klasszis csatár egészséges...Ilyen felállás esetén Silva is a bal oldalt illetve Navas jobb oldalt fog játszani (már ha becserélik...)De a miénkhez hasonló felállás esetén Del Bosque is az ellentétes láb/szélt választaná...
Silvanak most fogott meg a játéka igazán, ez a Messi szerepkör talán még jobban is állt neki, mint a hagyományos 4-4-2 ben a szélső kp , bár abban is az egyik legjobb...
A 4-3-3 esetén mindenképpen az ellentétes láb /szél a nyerő, mint azt mi évek óta bizonyítjuk, de egyre több csapat veszi át (nem mintha mi találtuk volna ki), lásd Bayern ahol van egy kiváló ballábas és jobb lábas támadó, mégse cserélik vissza a helyüket a klasszikus balláb balszél taktikára...
Silva-t szívesen látnám a Barcaba ha esély lenne 4-4-2 -re ,de mivel nincs,így felesleges , mert Messivel szemben nincs esélye...
te hol voltál az elmúlt pár évben?barca99 írta:Ja, persze.barcalaci84 írta:érdeksen gondolkoztok...
Azért is hasonlított a Barca játékára , mivel hasonló volt a felállás...
Iniesta-Villa -Silva
Mindkét játékos ellntétes lábbal a széleken
Ui:abban, hogy jobb lábas a balszélső az a nagy fegyver, hogy a kapuratörésen kívül akár meghúzhatja az alapvonal felé, míg egy ballábas csupán az utóbbira képes igazán hatékonyan
Szóval jobblábas esetélben ott van a biztonytalanság, hogy mit fog csinálni, jóval nehezebb ellene védekezni...
De úgy látszik ezt már Del Bosque is így gondolja amennyiben csak egy klaszzis csatár áll rendelkezésére...
Sőt még Gál Lajos is rájött erre...Jobblábas bal oldalon pont olyan hatékonysággal húzza meg a szélen, és játssza középre, mint ahogy egy bal lábbas bal oldalon befelé cselez.
![]()
(Egyébként meg az első számú cserékből az látszik, hogy jobb oldalon egyértelműen Navas az első számú alternatíva, holott az EL-győztes Atleticó-ból jöhetett volna Reyes, ő cselezget jobbról befelé. Tehát Del Bosque-nak is jó egy alternatívaként ez a megoldás. Ezért gondolom, hogy ide is beférne, mert Pedro ugye adott.)
á dehogy lenne botrány belőle... gondolkozz már egy kicsit mielőtt billentyűzet elé ülsz.Hunter91 írta: Hogyha pedig nem engednék el felbontja a szerződést 35misi a Barca zsebéből és itt is van
Hát sztem ha továbbra is ezt folytatja az Arsenal, akkor fel tudják ennyire b*szni Cesc és Laporta agyátSuperMessi írta:Az nem fog megtörténniHunter91 írta:Hogyha pedig nem engednék el felbontja a szerződést 35misi a Barca zsebéből és itt is van
Hát igen, 35€-nál talán én is többet érek.Hunter91 írta:"Az Arsenal már visszautasított egy 35 €-os ajánlatot és elmondták, nem fogják eladni a kapitányukat. Mindenesetre, Barcelonában már eldöntötték, hogy nyomást fognak gyakorolni a klubra Fabregas körbe udvarlásával és megkísérlik visszahozni a Nou Camp stadionba."zsoltfree írta:Mindenhol sokat foglalkoznak vele:
http://www.fc-arsenal.hu/hirek/4005,piq ... onnyu.html
Ennyiért én sem adnám el![]()
![]()
"Az Arsenal már visszautasított egy 35 €-os ajánlatot és elmondták, nem fogják eladni a kapitányukat. Mindenesetre, Barcelonában már eldöntötték, hogy nyomást fognak gyakorolni a klubra Fabregas körbe udvarlásával és megkísérlik visszahozni a Nou Camp stadionba."zsoltfree írta:Mindenhol sokat foglalkoznak vele:
Hát hallod, egy Arsenal oldalon gondolom, hogy foglalkoznak vele..zsoltfree írta:Mindenhol sokat foglalkoznak vele:
Csere vkp felesleges, mert sem Sergio, sem Keita nem éppen sérülékenyek, de ha mindketten kidőlnének, akkor FabregasLM10 írta:Szerintem nem veszünk már senkit a támadó sorba. Ibra maradni fog még minimum 1 évig. Erre jó példa Zambrotta,Gudjohnsen vagy Henry esete is.
Így a támadósor szvsz a jövőévben: Messi,Ibra,Villa,Pedro,Bojan,Jeffren.
Fabregas körül nagy a huzavona, de ezen a nyáron már meg szerezzük, mivel még tavaly nem volt szándékában, hogy jöjjön, de idén már ő is jönne.
Touré távozása esetén pedig vagy Keita lesz a VKP Busquets mögött vagy veszünk pl egy Diarra szintű csere VKP-t.
Így a középpálya a jövő élben: Busquets,Xavi,Iniesta,Fabregas,Keita,ÚJ VKP
A védelem szinte adott. Az a kérdés, hogy jön-e valaki a jobb oldalra Alves mögé, és a hogy a felesleges játékosok közül kik mennek. Abidal,Maxwell,Alves,Puyol,Piqué,Milito biztos maradók. Csiga,Márquez,Caceres és Henrique közül 1 valaki marad, a többi megy. Szerintem Csigrinszkij fog maradni.
Így a védelem így nézne ki a következő szezonban: Abidal,Puyol,Piqué,Alves,Maxwell,Milito,Csigrinszkij,új jobb védő.
Így lenne kb. 22 fős játékos keret, és az Atleticből még feljöhetnek a tehetségek. Kíváncsi vagyok ezekből mik fognak bekövetkezni
Csere vkp felesleges, mert sem Sergio, sem Keita nem éppen sérülékenyek, de ha mindketten kidőlnének, akkor FabregasLM10 írta:Szerintem nem veszünk már senkit a támadó sorba. Ibra maradni fog még minimum 1 évig. Erre jó példa Zambrotta,Gudjohnsen vagy Henry esete is.
Így a támadósor szvsz a jövőévben: Messi,Ibra,Villa,Pedro,Bojan,Jeffren.
Fabregas körül nagy a huzavona, de ezen a nyáron már meg szerezzük, mivel még tavaly nem volt szándékában, hogy jöjjön, de idén már ő is jönne.
Touré távozása esetén pedig vagy Keita lesz a VKP Busquets mögött vagy veszünk pl egy Diarra szintű csere VKP-t.
Így a középpálya a jövő élben: Busquets,Xavi,Iniesta,Fabregas,Keita,ÚJ VKP
A védelem szinte adott. Az a kérdés, hogy jön-e valaki a jobb oldalra Alves mögé, és a hogy a felesleges játékosok közül kik mennek. Abidal,Maxwell,Alves,Puyol,Piqué,Milito biztos maradók. Csiga,Márquez,Caceres és Henrique közül 1 valaki marad, a többi megy. Szerintem Csigrinszkij fog maradni.
Így a védelem így nézne ki a következő szezonban: Abidal,Puyol,Piqué,Alves,Maxwell,Milito,Csigrinszkij,új jobb védő.
Így lenne kb. 22 fős játékos keret, és az Atleticből még feljöhetnek a tehetségek. Kíváncsi vagyok ezekből mik fognak bekövetkezni
Az nem fog megtörténniHunter91 írta:Hogyha pedig nem engednék el felbontja a szerződést 35misi a Barca zsebéből és itt is van