Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egyetértek! Az olasz foci már régóta egy nagy kalap.... Attól függetlenül hogy az Internek idén ment a szekér. Amúgy meg nem hiszem hogy elvennék tőlük a BL győzelmet. Súlyos következményei lehetnének ennek.Fernando írta:Hányadék az olasz foci, bundák, csalások. Inter eddig föltette a kezét, hogy "Ki?? Én?? Én, neeeem!", nem a francokat nem, a Calciopoli alatt is ők voltak a legsárosabbak, csak róluk nem derült ki minden... Undorító banda.
Ha jól tudom Djourou sérült volt egész szezonban, ő még szóba jöhetlevproff írta:Így, hogy Gallas megy, nagyon úgy néz ki, hogy szerintem nem 1 védőt fog venni Wenger.Mivel ugye Senderos is megy.Campbell meg már 36 éves.
Felhoznak az ifiből meg visszahoznak kölcsönből néhány fiatal védőt, és kész - max. 1 védőt vesznek, de nem Gallas-szintűt.levproff írta:Így, hogy Gallas megy, nagyon úgy néz ki, hogy szerintem nem 1 védőt fog venni Wenger.Mivel ugye Senderos is megy.Campbell meg már 36 éves.
Én akárhányszor néztem a Zenit meccseit sosem irányírót játszott! Bal szélen rohangált fel s alá. Orosz válogatottban betöltött helyéről nem tudok nyilatkozni.Fernando írta:Lehet ezért kéne átvennie a helyét. Nem? Arshavin a Zenitben és az orosz válogatottban is irányító volt. Akkor mesélj!
Amúgy Cesc, inkább mint Ces
Elég nehéz lenne átvennie Arshavinnak Ces helyét, mivel abszolúte nem azon a poszton játszanak...Fernando írta:Hát ezer bocs az "Arzenálfenbojoktól" de Cole ennél picit többet érdemelne szerintem. Amikor játszott legtöbbször húzóember volt a Chelsea-ben. Akár nálunk is elfért volna a balszárnyon. Mindegy remélem ez azt eredményezi, hogy Arshavin átveszi Cesc helyét és Fabre jön ide (normális áron).ab1daL írta:Eldőlt, amiről az utóbbi időben sok szó esett. http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... tatja.html
Kíváncsi vagyok így mi lesz Walcottal.
Hát ezer bocs az "Arzenálfenbojoktól" de Cole ennél picit többet érdemelne szerintem. Amikor játszott legtöbbször húzóember volt a Chelsea-ben. Akár nálunk is elfért volna a balszárnyon. Mindegy remélem ez azt eredményezi, hogy Arshavin átveszi Cesc helyét és Fabre jön ide (normális áron).ab1daL írta:Eldőlt, amiről az utóbbi időben sok szó esett. http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... tatja.html
Kíváncsi vagyok így mi lesz Walcottal.
2010-ig van szerződése, szóval most fog lejárni. Nem hiszem, hogy az Arsenallal hosszabbítani fog, szerintem Olaszországba fog igazolni (Roma vagy Milan).sjd írta:Ez enyhén félreérthető, ugyanis Gallasnak 2011ig van szerződése, tehát a következő idény végével fog elmennibence-barca írta:William Gallas szerződése lejártával elhagyja az Arsenalt és a következő idénytől a görög Panathinaikoszban fog játszani – adta hírül francia forrásokra építve a The Sun. - fura lenne, a PL szerintem eléggé fekszik neki...
Jövőre örülhetnek, ha a csoportkörön túllépnek. A Sevilla lesz még többre hivatott (feltéve ha sikerül csoportelsőként végezniük), ha jól igazolnak, és a Real, ha nem égnek le megint a sztárok (Mou kezei alatt nem hinném). Akár még a 8-ba is juthat a 2 csapat (d írta:Igen. Pótolják az eladott játékosokat.neobarca írta:Ahhoz képest, hogy a Valencia súlyos anyagi problémákkal kűzd, rendesen vásárolgatják a játékosokat... Érti ezt valaki?
Anyagi gond ide, anyagi gond oda, mégiscsak BL-ben indulnak és nem szeretnének jövőre gondolom a kiesés ellen küzdeni.
Villa árának töredékéért szereztek egy Soldadot pótlásként.
Kit vettek még ezen kívül? A török kölyköt.
Valószínű túladnak még Silván is, esetleg Matán. Távozhat még más is.
Azért mert anyagi gondokkal kűzdenek még megpróbálnak a felszínen maradni valahogy...
Igen. Pótolják az eladott játékosokat.neobarca írta:Ahhoz képest, hogy a Valencia súlyos anyagi problémákkal kűzd, rendesen vásárolgatják a játékosokat... Érti ezt valaki?