ozsimiki írta:
Igen, ez mind igaz, egyedül a szemkontaktus volt fura,és nem oda illő, a többire mind magyarázat,amiket te is írtál. De egy vak nem mozgatja a szemét, főleg nem ennyit, lásd a népmuvészeti cserépedény góré "nője"-Ő is vak volt. Szóval attól,h próféta, még nem hiszem,h ő máshogy viselkedik mint egy átlag vak. De persze ez kellett ahhoz, hogy a végén (akinek addig nem esett le a vaksága) legyen egy nagy csattanó, ezért elnézem ezt a rendezőknek. (szemkontaktot)
Számomra viszont nem 10/10es film, a történet zseniális, Denzel is, mondanivalója is természetesen, de nekem nem többször nézős film. Gyalogol, kaszabol, gyalogol, kaszabol, hívet szerez, igét hirdet, gyalogol, kaszabol, eléri a célját és beteljesíti azt. Annyira nem bonyolították túl az egészet, de ettől függetlenül tetszett a film, viszont nem olyan,amit pár nap múlva megnéznék megint.
Megvan a magyarázat erre az érdekességre.Mármint a szemkontakt,szemmozgás ügyben.Denzel csak kisvak 
Bocs a viccért,ilyennel nem illik poénkodni,de mivel filmbeli karakter,talán elnézhető
Am ugyanez a véleményem a filmről,mint neked.Régebben írtam is róla hasonlókat.Nem rossz,de hanyatt nem dobtam magam tőle.Nem került be a toplistámba...
Én is naon kíváncsi vagyok már az új Freddyre.
Nemrég egy barinőmmel kitaláltuk,h megnézzük az oldszkúl szériáját és csak utána a feldolgozást.Odáig jutottunk,h a második után abbamaradt a dolog.Elég vicces mai szemmel látni az akkori technikával készült horrorokat.Már nem jött át az a feeling,ami még fiatal koromban.Emlékszem,sokáig meg sem mertem nézni emiatt az álmos cucc miatt.

Aztán amikor megnézegettem,tetszett,de már szinte semmire nem emlékszem belőlük.Asszem előbb meg fogom nézni az újat,mint a régieket újra.Kíváncsian várom,h mennyivel másabb a mai technológiával a bugi.
A Krojf által említett Brooklyn's Finest-et épp ma szereztem be,sztem holnap meg is kukkantom,mert igencsak jónak ígérkezik (márcsak a névsor miatt is).