kb 16 éve vagyok barca drukker, több meccsen élőben is voltam, szóval azért van valami közöm a témához...
Uhh, én csak 12 éve, te nyertél
Lehet velem van a gond, de szerintem ez semmit sem jelent, hogy ki hány éve foglalkozik valamivel. legalábbis nem bizonyít semmit. most nem feltétlenül rólad beszéltem.
és hidd el a kiscsapat - nagycsapat felosztásban a nagycsapatnak nem az az egy esélye maradt, hogy drágán vegyen egy sztárt levezetni...
a real nagy korszaka is akkor ért véget, amikor teljesen átálltak erre a modellre
Véleményem szerint eleve rosszul közelíted meg a témát. Pontosabban mondva, felületesen. Mit értesz azalatt, hogy pénzügyileg nem végzünk jó a munkát? Azért mert drágán veszünk és olcsón adunk? Nagyvonalakban ez a nagy csapatok "sorsa". A kis klubok abból élnek, hogy fiatal játékosokat olcsón vesznek, megvárják míg beérik és el tudják drágán passzolni. Ez a felszín. Amiről viszont keveset tudunk az a háttér, a reklámok. Hasonlítsuk össze egy kis és nagy klub reklámbevételét? Mi tudunk alapozni a reklámokra, mert iszonyatosan nagy pénz van benne, ezért megérheti drágábban venni valakt de egy kis csapatnál ez elhanyagolható mértékű. Összességében pedig szerintem nem lehet vita tárgya, hogy melyik éri meg jobban.
Ami a Realt illeti, lehet akkor ért véget a nagy korszakuk sportszakmailag, de gazdaságilag erősebb lett mint valaha. Szóval el kellene dönteni, hogy akkor milyen szempontokat veszünk figyelembe.
Amit írtam neked, azt most is tartom. Ha valaki gazdasági kérdéseket boncolgat az ne álljon már le 1-1 átigazolási összegnél, mert az csak a töredéke annak a pénznek ami egy nagy csapatnál forog. Számomra ezért volt komolytalan minden szempontból a hozzászólásod