Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mondjuk nekem erősen úgy tűnik, nem is a véleménnyel van itt baj, hanem az előadásmóddal. Ez szimpla hálátlanság, oda sz.rsz, ahonnan eszel. Lehet nem szeretni Laportát, de a minimális tiszteletet megérdemli, azt meg nyomokban sem tartalmazta a hozzászólás.LG írta:Nem tudom miért lett gekkodan így lehúzva, hisz csak az igazat mondta ki. A pártolók valóban ítéletet mondtak, ez tény, a számok nem hazudnak. Tegyük hozzá, h már korábban is megtették ezt, a bizalmatlansági szavazáson, akkor végül is maradhatott Laporta, de az eredményen el gondolkodhatott, ami határozottan jót is tett neki.
De az baj, h megint előjött a fórumozók nagy részére vonatkozó csőlátás. Ők csak azt látják, h Laportával kupákat nyertünk, így ő a király, aki őt szidja, az hülye, ennyi. (Ugyanúgy, mint pl. Guardiolánál) De emellett elsiklanak olyan tények mellett, h ezekben a sikerekben nem csak Laportának volt benne a keze, hanem olyan embereknek is igen komolyan benne van a munkája, akik később elpártoltak tőle, mint pl. épp Rossel, vagy Soriano. Meg aszért Laportának voltak disznóságai is, ami miatt sokaknak nem szimpatikus. Meg elég komoly mellényúlásai, hisz a bizalmatlansági szavazás sem volt véletlen.
Akárhogy is, a pártolók egy új utat választottak, ezt az utat választottam volna én is, és hiszek benne, h ez a helyes út!
Úgy legyen!Mármint,hogy bevallod!És ez nem ellened irányul,hanem azért van mert én is tartok tőle,mert a szeme sem áll jól!Nem tetszett az sem ahogy a kampány alatt magyarázott meg nyilatkozott dolgokat!Nekem egy patkánynak tűnik,de én is bocsánatot fogok kérni!!!És tényleg úgy legyen mert örömmel fogom tenni és szerintem Mihu is,mert ez esetben úgy lenne a legjobb ha tévednénk!!!Mihu írta:Per pillanat ez a véleményem Rossel-ről. De ha nem így lesz akkor én tuti itt leszek és bevallom, hogy tévedtem.
1. Dani véleménye azért keltett felháborodást, mert bármit is tett vagy nem tett Laporta az elmúlt hét évben, megérdemel minimum egy köszönömöt... és nem lesleppezni kell őt és társait, mert ezek az emberek pénzükkel és energiájukkal nem spórolva dolgoztak a klubért.LG írta: Akárhogy is, a pártolók egy új utat választottak, ezt az utat választottam volna én is, és hiszek benne, h ez a helyes út!
Te tényleg egy shrekkkfej vagy. Nézd már honnan indult és a hova jutott a Barca a Laporta irányította időben. Azért mert utálod, elismerheted, hogy nélküle nem itt lennénk. Ahogy a kézilabda-kosárlabda szakosztály se...gekkodan írta:Azért úgy néz ki, hogy a választók kimondták az ítéletet Laportáról és az egész sleppjéről. Ingla és Ferrer úgy kullog hátul, hogy még az épphogy induló Benedito is lealázta.
FORCA ROSELL!
ideje volt már ennek nagyon..
Ezt te komolyan gondolod?? Laporta és a ,,sleppje" a pöcegödörből a világ csúcsára emelte az együttest, elkezdtek valamit, amit folytatni kellene/illene de ez sajnos Rosellel nem fog bekövetkezni. Én nem hogy nem örülök, kifejezetten bosszús vagyok emiatt.gekkodan írta:Azért úgy néz ki, hogy a választók kimondták az ítéletet Laportáról és az egész sleppjéről. Ingla és Ferrer úgy kullog hátul, hogy még az épphogy induló Benedito is lealázta.
FORCA ROSELL!
ideje volt már ennek nagyon..