Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
na ezzel énis így vagyok!!!!!...Május közepén kell.
12 pont? De akkor az legyen a nagyon-nagyon minimum!!! És az is csak azért, mert az utolsó két fordulóban a Barca már abszolút tét nélkül lép majd pályára!!! Egyébként én tényleg 18 pontot várok a csapattól!!!Subinho írta:jáccottunk már 2.ligás csapattal és kikaptunk a kupában. a milán ellen meg végig hajtottak a fiúk és 2-1 lett a vége! szóval nem szabad lebecsülni az ellenfeleket. ennek ellenére én is azt mondom 1. hely és minimum 12 pont!!!!!!!!
nem is tudom, talán 2 éve volt az amikor könnyű csoprtot kaptunk és az összes meccsünket megnyertük?? vagy lehete,h 3 éve volt és abban az idényben megdöntöttünk valamilyen veretlenségi rekoordot isSubinho írta:néztétek a BL csoportot??? nem nehéz, kötelező csoportelsőség. csak nehogy ellazsálják a srácok. a nagy csapatok ellen (milan, cselzi, juve) mindíg odarakják magukat. képesek az utolsó percben gólt lőni, de a gyenge csapatok ellen sorban kiesnek a kupából... szóval nehogy meglepetés legyen...
Hogy Nyilasi szavaival éljek, a csoportból minden meccs "háromesélyes": egy, kettő, vagy három null.Subinho írta:néztétek a BL csoportot??? nem nehéz, kötelező csoportelsőség. csak nehogy ellazsálják a srácok. a nagy csapatok ellen (milan, cselzi, juve) mindíg odarakják magukat. képesek az utolsó percben gólt lőni, de a gyenge csapatok ellen sorban kiesnek a kupából... szóval nehogy meglepetés legyen...
Sajna így van.Morminho írta:fel kell kötni a gatyát idén mert a Valencia, az Atletico Madrid és a Villareal sem a tökét vakarta a nyáronidén sokkal nagyobb érdem lesz megnyerni a bajnokságot
pihenRivaldinho írta:Má rég nem voltam , lemaradtam! Ronnie mér nem játszik?