Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Olyan üzenetet is hordozhat magában,h egy elég nagy lovettáért történt félresikerült igazolást megpróbálnak minél előbb jóvá (jobbá) tenni.Tuti,h bukunk a bolton jónéhány millát,de ha nem passzol ide,akkor ne erőltessük,csak mert x milláért vettük.Inkább belátva az esetleges szarvashibát,ki kell javítani,mert nem kéne elvesztegetni még egy évet egy "idegen anyaggal" a testben.Még akkor is,ha jócskán ráfizetéses a buli.Azzal meg nem szorulnak hátrébb a fiatalok,ha egy légiós (Eto'o) helyére vett légiós (Zlatan) helyére még egy külsős kerül (Villa).menczel írta:
Arról nem beszélve hogy akkor távozik Ibrahimovic ami ha személy szerint sokaknak nem lenne gond,de az már gondot kéne okozzon amilyen üzenetet hordoz magában az eligazolása. Tehát hogy egy 75 milliós játékost vettek lutrira, egy próbaévre, nem vált be és a veszteséget realizálva tovább passzolják.Hátrébb szorulnak a fiatalok is. Nevetségessé válik az igazolás politika ha így történik.
Őszintén. Ki szeretne jövőre mondjuk egy Bl-elődöntőben a Chelsea ellen egy Villa-Ibrahimovic-Messi és ki szeretne egy Mata-Villa-Messi hármast. Ég és föld a különbség.
duncan írta:Na pont ez az ,ami még nyugtalanít. Tavaly Eto'o , most Touré,de akkor jövőre ki ? Vagy megtartjuk Ibrát,hogy jövőre ő menjen ? Vagy ha kulcsember távozik,akkor nyugdíjba küldi Puyolt? Én simán kinézem belőle,hogy leül beszélni Puyollal,hogy bocs,barátom,de minden évben távozni kell valakinek,most Te vagy a soron.csababarca írta: és akkor minden évben elüldöz egy kulcsembert?jöhet sorban Xavi,Ini,Puyol,Messi?
ez biztos hogy nem áll szándékában.Úgyhogy már borult is a szisztéma.
Vagy éppen azért erőlteti Fabre leigazolását,hogy jövőre Xavit el lehessen küldeni.
Persze ezek csak spekulációk,de Pepben benne van minden váratlan.
Barcalaci,vagy ki vagy, te egy forrást vártál,nem tiltott oldalról,megkaptad. ha azt vártad,hogy majd a Barca hivatalos oldalának egy rejtett topicjából idézek vagy a Peptől kapott levelemet vágom be a fórumra,akkor sajnálom...![]()
Értem amit írrtál és igazad is van.Tdavid írta:zola8787 írta:Yaya = Barcelona !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Azért ez egy kicsit túlzás.EGy hatalmas ember és játékos és ha elmegy akkor azthiszem a szívem fog megszakadni, de h azt írtad h Yaya =Barcelona az sztem túlzás már.NEm Xavit vagy Messit adja el a klub.
zola8787 írta:Yaya = Barcelona !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mégis mit vártok mi a búbánatot mondjon?geridoss írta: Senki sem tudja, mert nem mond róla semmit...
De akkor mi értelme volt padoztatni egy évig? Senki sem tudja, mert nem mond róla semmit... Azt meg nem hiszem el, hogy Segie a nyár folyamán túlnőtt Yaya-n... Szezon elején sem játszatta, ezek szerint már nyáron eldöntötte...Bányász írta:
Egyébként azért nem adta el tavaly mert meg akarta alázni,keveset akarta játszatni plusz megvárta,h egy évvel idősebb legyen,h egy pár millióval kevesebbért adhassa el idén nyáron.Ráadásul ez egy jó kis erő fitogtatás volt
...Aki azzal jön, hogy ő a vezetőedző, azt tesz, amit akar, akkor úgy néz ki, emberileg Pep egy nulla.
És akkor mit szóltál volna ha tavaly eladja?Ha Pep elképzeléseiben nem szepel, akkor eladják a sikeres év után (idén januárban, vagy még tavaly nyáron, hogy BL-ben is játszhasson), de nem. Partvonalra küldte a világ legjobb vkp-sát, elüldözte minden indok nélkül. Ez ha tetszik nektek, ha nem, ez gerinctelenség.
Na pont ez az ,ami még nyugtalanít. Tavaly Eto'o , most Touré,de akkor jövőre ki ? Vagy megtartjuk Ibrát,hogy jövőre ő menjen ? Vagy ha kulcsember távozik,akkor nyugdíjba küldi Puyolt? Én simán kinézem belőle,hogy leül beszélni Puyollal,hogy bocs,barátom,de minden évben távozni kell valakinek,most Te vagy a soron.csababarca írta: és akkor minden évben elüldöz egy kulcsembert?jöhet sorban Xavi,Ini,Puyol,Messi?
ez biztos hogy nem áll szándékában.Úgyhogy már borult is a szisztéma.
tehát pletyka...duncan írta:http://www.elmundodeportivo.es/barcalaci84 írta:hol hallottátok ezt a Mascherano-s dolgot?
én még mindig nem tudok olyanról , hogy szeretnénk vkp-t igazolni , de mostmár tényleg kiváncsi vagyok honnan veszitek ezt?
http://www.elmundodeportivo.es/barcalaci84 írta:hol hallottátok ezt a Mascherano-s dolgot?
én még mindig nem tudok olyanról , hogy szeretnénk vkp-t igazolni , de mostmár tényleg kiváncsi vagyok honnan veszitek ezt?
100%-ig azonosulni tudok a hozzászólásoddal.Fecooo írta:Pep csendben kivárta, míg Yaya megunja a dolgokat... biztos nem ez volt a terve, ez csak véletlen, nem volt itt semmiféle pszichológiai hadviselés... jah persze, biztos így van...
aki azt mondja, h az eredményei miatt nem lehet bírálni, az nem tudom hol él... mindenkit lehet bírálni, még Messit is, ha hibázik! Pep most hibázott, még nagyobbat, mint tavaly... gerinc nélkül nehéz az élet...
(elfogadom, h nem kell neki Yaya, de csak úgy, ha szakmai indokokkal alátámasztotta volna, mert a "csak" és az, h "fontos számunkra, de csak 3.-ként" nekem nem válasz...)
megjegyzés: a gerinctelen jelző akármilyen erős, ha megpróbáltok objektívak lenni, akkor belátjátok, h találó...
megkockáztatom, h a maradék 3 Rijkaard-érabeli légiós 1 éven belül távozik: Rafa,Milito,Abidal
Pep tiszta munkát végez, hiszen most majd mondhatja, h "én nagyon szerettem volna, ha marad, de hát ő így döntött, meg kell értenünk..." (közben persze belül örül, h ismét ő győzött...)
ha csak az eredmények érdekelnének, akkor a műgirnyó-csapatoknak drukkolnék, ezért okoz mérhetetlen szomorúságot Pep diktatúrája.
nem tudok örülni a sikereknek, mert 1-2 játékossal úgy bánik, mint a használt cipővel, ruhával: kidobja, vagy hagyja tönkremenni a szekrény alján...
a külső szemlélők számára a Rijkaard-csapat szerethető volt, Laporta is tudta, h Frenkie megérdemel egy második esélyt, Pep-nél meg még a teljesítmény se elég a bizalomhoz...
Josep Guardiola egy makacs öszvér, egy végtelenül képmutató és beképzelt ember! José Mourinho az egyik véglet, ő a másik...
tudom, h ezért kapni fogok sok embertől, de nem érdekel, elnézést kérek, de az olyan hsz-ek íróit, akik olyan indokkal hordanak le, h "dehát 6 kupát nyert, bíznunk kell benne vakon" nem tudom komolyan venni!
Másodszor is elnézést kérek, a keserűségem hozták ki belőlem ezeket a szavakat, mert nem tudok egy olyan emberben bízni, aki mondvacsinált indokokkal üldöz el embereket...
mint itt majdnem mindannyian.culinho írta:Fecooo elég radikális véleményen vagy, jól felkavartad itt a vízet.Én úgy gondolom, hogy Peptől soha nem hallotunk olyan nyilatkozatot, ami alapján beképzeltnek lehetne titulálni. A makacs jelző illik rá, de ez számomra azt jelenti, hogy határozott, konkrét elképzelése van, nem engedi, hogy (mint Frank idejében) a sztárok érdekei szétzúzzák az egységet.
Az írtad, hogy szerinted gerinctelen. Ha ő nem akarja a jövőben a csapatban tudni Touret és ezt a sajtó előtt kinyílvánítja, akkor az értéke lecsökken, mint tavaly Eto'o-nak. Az, hogy a Szikla idén ennyire háttérbe szorult, az nyílván amiatt van, mert valamiért Guardiola nem szimpatizál vele, ez tiszta sor. Nem tudjuk, hogy mi az ok, én nagyon szeretem Touret, de alapvetően Barca szurkoló vagyok. Minden edzőnek vannak sajátságos húzásai és számomra Pep bizonyított eleget az első évében, hogy elfogadjam a számomra nem tetsző döntéseit. Nem örülök ennek a szituációnak, de innen Pestről én nem merem biztosan állítani, hogy ezért csakis Pep lehet a felelős. Toure - annak ellenére, hogy nem volt a favorit idén a posztján - több mint 2000 percet töltött a pályán. Neki ez kevés, elégedetlen, senki se küldte, Ő jelezte, hogy menni akar, látszólag határozott elképzelés nélkül, hogy hova is. Elég szép pénzt fog kapni Manchesterben ahhoz, hogy elgondolkozzak azon, hogy nem-e a pénz játszott főszerepet az ügyben. Könnyen lehet válaszok nálkül maradunk, mint a kameruni eladása után, nagyon sajnálom, hogy elmegy, egyik kedvencem, sok sikert kívánok neki. A bírálatokkal szerintem várjunk még.
Nagyon tisztelem, mint 7kupás edzőt, és a Touré-ügytől függetlenül továbbra is tisztelni fogommenczel írta:Ennyi hálátlan szurkolója is csak a Barcának lehet. A madridnál gyertyát gyújtanának az edző lelki üdvéért ha nem 7 hanem akár 1 kupát is nyertek volna ezen idő alatt.
Sokkal nagyobb tisztelet érdemel, az meg h ti hőbörögtök és számon akarjátok kérni a döntését... nevetséges.
Más csapatoknál elvárás egy edző felé az eredmény. A Barcánál ez nem elég szép játék is kell. Most meg azt akarjátok hogy eredmény is legyen, szép játék is, és mindezt azzal a játékossal akit ti akartok. Hovatovább a profitból nem akartok részesedni??