Josep Guardiola

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Vissza fog még térni Pep a Barca edzőjeként?

Igen
164
50%
Nem
166
50%

Szavazatok száma: 330
miihii
KHAL

2010.06.23. 17:28:19

menczel írta:
Arról nem beszélve hogy akkor távozik Ibrahimovic ami ha személy szerint sokaknak nem lenne gond,de az már gondot kéne okozzon amilyen üzenetet hordoz magában az eligazolása. Tehát hogy egy 75 milliós játékost vettek lutrira, egy próbaévre, nem vált be és a veszteséget realizálva tovább passzolják.Hátrébb szorulnak a fiatalok is. Nevetségessé válik az igazolás politika ha így történik.

Őszintén. Ki szeretne jövőre mondjuk egy Bl-elődöntőben a Chelsea ellen egy Villa-Ibrahimovic-Messi és ki szeretne egy Mata-Villa-Messi hármast. Ég és föld a különbség.
Olyan üzenetet is hordozhat magában,h egy elég nagy lovettáért történt félresikerült igazolást megpróbálnak minél előbb jóvá (jobbá) tenni.Tuti,h bukunk a bolton jónéhány millát,de ha nem passzol ide,akkor ne erőltessük,csak mert x milláért vettük.Inkább belátva az esetleges szarvashibát,ki kell javítani,mert nem kéne elvesztegetni még egy évet egy "idegen anyaggal" a testben.Még akkor is,ha jócskán ráfizetéses a buli.Azzal meg nem szorulnak hátrébb a fiatalok,ha egy légiós (Eto'o) helyére vett légiós (Zlatan) helyére még egy külsős kerül (Villa).

Őszintén.Mi alapján hasonlítod össze a két felállást?Egyszer nem rúgott labdába egyik verzió sem,így látomások alapján lehet csak sakkozni.Lehet,h szívesebben elnézegetnék egy sokat mozgó,ámbár alacsonyabb triót elöl,mint a két gyors szélső (?) között unottan elsétálgató tornyot.Ki tudja,lehet,h hasznosabb lehetne...Sőt,az sem biztos,h ilyen felállásban fogunk játszani jövőre. :wink:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
menczel
Entrenador del Barça

2010.06.23. 16:43:13

Idáig mindig védtem, próbáltam igazolni a döntéseit, de ha Mata jön akkor nálam borul a bili. Teljesen értelmetlen egy Pedroval egyidős, ugyanolyan képességű labdarugót szerződtetni. Nem kell több nagy tehetség ebbe a csapatba, azzal tele a padlás, kiforrott labdarugóra is szükség van.

Arról nem beszélve hogy akkor távozik Ibrahimovic ami ha személy szerint sokaknak nem lenne gond,de az már gondot kéne okozzon amilyen üzenetet hordoz magában az eligazolása. Tehát hogy egy 75 milliós játékost vettek lutrira, egy próbaévre, nem vált be és a veszteséget realizálva tovább passzolják.Hátrébb szorulnak a fiatalok is. Nevetségessé válik az igazolás politika ha így történik.

Őszintén. Ki szeretne jövőre mondjuk egy Bl-elődöntőben a Chelsea ellen egy Villa-Ibrahimovic-Messi és ki szeretne egy Mata-Villa-Messi hármast. Ég és föld a különbség.
Initom
Entrenador del Barça

2010.06.20. 13:50:15

az meg egyszerűen szánalmas ha valaki olyat ír hogy Yaya=Barca.
idén mi volt???
gondolkodjunk már és ne csak írjunk!! :roll: :shock:
Abi & Tito
Initom
Entrenador del Barça

2010.06.20. 13:48:28

duncan írta:
csababarca írta: és akkor minden évben elüldöz egy kulcsembert?jöhet sorban Xavi,Ini,Puyol,Messi?
ez biztos hogy nem áll szándékában.Úgyhogy már borult is a szisztéma.
Na pont ez az ,ami még nyugtalanít. Tavaly Eto'o , most Touré,de akkor jövőre ki ? Vagy megtartjuk Ibrát,hogy jövőre ő menjen ? Vagy ha kulcsember távozik,akkor nyugdíjba küldi Puyolt? Én simán kinézem belőle,hogy leül beszélni Puyollal,hogy bocs,barátom,de minden évben távozni kell valakinek,most Te vagy a soron.
Vagy éppen azért erőlteti Fabre leigazolását,hogy jövőre Xavit el lehessen küldeni.
Persze ezek csak spekulációk,de Pepben benne van minden váratlan.

Barcalaci,vagy ki vagy, te egy forrást vártál,nem tiltott oldalról,megkaptad. ha azt vártad,hogy majd a Barca hivatalos oldalának egy rejtett topicjából idézek vagy a Peptől kapott levelemet vágom be a fórumra,akkor sajnálom... :roll: :lol:

Hát öregem már bocs de szánalmasak vagytok!
Azért nem gondoltam hogy vannak ilyen emberek!
Elmegy na és??
B'szki honnan tudjátok,hogy milyen ember Yaya? vagy hogy hogy dolgoz edzéseken,nem rontja e a csapatmorált????!!!
nem tett e olyat mint Anelka a héten?!
Nekünk fogalmunk sincs,hogy ott mi folyik a csapaton belül, de egy pár ember ezt fordítva gondolja.Pep az edző és kicsit jobban ért hozzá mint mi!De ezt egy pár ember úgy látom ellentétesen gondolja!
Más csapatokból tán nem távoznak kulcsjátékosok?
nevetséges...vicc....
Aki a csapatot,pepet szidja az meg menjen a madridista.hu ra ott ez meg engedett és elvárt dolog.:)
Sajnálom hogy elmegy de senki nem pótolhatatlan.
Businak igen jó éve volt alig kaptunk gólt.
1 vereségünk lett,egy darab!
tavaly hány?!
persze ez nem csak Yaya "rosszja" de...

Szálljunk le a földre.

Visca el Barca,Visca Catalunya!
Abi & Tito
Chino
Llegenda del Barça

2010.06.20. 13:35:40

Én sem értem mi folyik itt ebben a topicban. Yaya elmegy, mert úgy érzi egy másik jobban több játéklehetőséget kap és boldogabb lenne, ráadásul a klub sem gördít elé akadályt.
Ha Pep nem vele gondolja el a jövőt, akkor helyes döntés a transzfer. Persze én is nagyon sajnálom és szerettem volna ha marad, de teljesen logikus lépésnek tűnik. pep-ben szerintem lehet valami olyasmi, hogy a jövő csapatát akarja építeni. Busi egyáltalán nem egy kétballábas játékos, lehet hogy rutintalanságából adódóan vét hibákat de minden adott hogy meghatározó játékossá nője ki magát + úgy néz ki megfelelő cserember is lesz, Marquez személyében. Én ebben nem látok semmi elítélni valót.
Kiváncsi leszek az itt "hőzöngőknek" (mert sajnos egy-két hsz-re nem tudok jobb szót találni) mi lesz a véleménye ha Busi ezek után méginkább kinövi magát és kirobbanthatatlan lesz a kezdőből a teljesítménye miatt.
Yaya és kivette a részét az utóbbi két év sikereiben, de azért Pep-nek nagyobb érdemet tulajdonítok (szvsz) és már csak ezért sem ítélkezem felette. Főleg úgy, hogy fogalmunk sincs mi lehet a háttérben.
Az egyetlen dolog ami felróható neki sztem az az igazolásokkal áll kapcsolatban, de én például Csigát sem temetném sőt ha Ibra helyett nem érkezik senki lehet, hogy ő is villantani fog.
Úgyhogy várjunk még azzal, hogy elküldjük a p...ba mert egyáltalán nem szolgált rá. Főleg azért ne mert egy játékos elhagyja a csapatot.
Forca Barca!!!!
d
Entrenador del Barça

2010.06.19. 22:59:55

Kicsit túl szenvedélyes a vita és ez szélsőséges véleményekhez vezetett.
A tény az, hogy Guardiola Busquetset részesíti előnyben Tourével szemben. Azt hiszem azt ki lehet jelenteni, hogy jót akar a csapatnak. Ezzel persze lehet nem egyetérteni (én sem értek egyet vele), le lehet hülyézni, de gerinctelennek nevezni baromság, azt feltételezni, hogy elüldözte szintén az. Nem számít rá ennél komolyabban, slussz, történet vége. Mint vezetőedző ehhez joga van, ezt el kell fogadni, ha nem is tetszik.

Megindokolnia a csapat-összeállítást véleményem szerint nem kell, ha pedig esetleg személyes okai vannak a dolognak (akár Guardiola és Yaya, akár a csapat és Yaya közt), akkor sem biztos, hogy a mi orrunkra kell kötni mindent. A sajtója így is romlott a csapatnak az elmúlt időkben.

Szóval kicsit legyünk higgadtabbak már ez ügyben. Guardiola a csapatot akarja úgy felépíteni, ahogy ő azt a legjobbnak képzeli. Koránt sem tévedhetetlen, könnyen meglehet, hogy megbánjuk még ezt a döntését (is). De próbáljuk meg higgadtan kezelni az ügyet.
Deus
Boixos Nois

2010.06.19. 22:52:10

zola8787 írta:Yaya = Barcelona !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jézus úristen... Ez mindent elmond rólad.
KépKép
Guardiola
Capitá del Barça

2010.06.19. 22:48:39

Akik durván szidják Pepet (nem bányász ironikus megjegyzésére gondolok) azok, sem a Barcelona sem Pep múltját nem ismerik. És ezt nyugodtan vehetitek sértésnek is.
Egyszerűen felháborító ez a hiszti ami Toure körül folyik.
divadka
Jugador del Barça

2010.06.19. 22:34:29

ABETYÁRJÁT! Azért ez durva: "Pep takarodj" meg hasonlók. Pff.. Aki ilyet ír ( vagy egyéb módon veszi ki a részét a pep ellen irányuló sz.r dobálásból) az vagy akkora zseni hogy minimum a magyar szövetségi kapitányi poszt várományosa kell hogy legyen, vagy egyszerűen dilettáns. Még alá se írt Touré(a szent és sérthetetlen aki maga is távozni akart) már is guardiolát szidjátok. Azért kiváncsi lennék h mi lenne ha maradna még 1 évet és sz.rul menne neki akko mit mondanátok ti fő okosok? Az meg sem fordul senkiben hogy pont jó időben adjuk el?
P-e-d-r-o
Barça B

2010.06.19. 13:36:28

Hát szerintem egy kicsit viccesek vagytok itt páran,honnan tudjátok hogy miért adjuk el tourét?Fogalmatok sincs,akkor meg mit találgattok?Amúgy meg azért ilyen képtelenséget hogy azért tartotta itt hogy szivassa meg hogy örgebb legyen?Szerinted az neki jó lenne,kevesbb pénzzt kapnának érte mert alig játszott,meg mert 1 évvel örgebb is lett,ez pepnek és a klubnak sem jó!!!!Amúgy én bízom Guardiolában,tudja mit akar,és erre is megvan az oka az tuti!
zola8787
Director del Fútbol

2010.06.19. 13:36:00

Tdavid írta:

Azért ez egy kicsit túlzás.EGy hatalmas ember és játékos és ha elmegy akkor azthiszem a szívem fog megszakadni, de h azt írtad h Yaya =Barcelona az sztem túlzás már.NEm Xavit vagy Messit adja el a klub.
Értem amit írrtál és igazad is van.
Rosszul fogalmaztam, úgy értem, hogy nálam Touré = Barca. Nagyon megszerettem, kedvencem Xavi után és Pedro előtt :)
Tdavid
Entrenador del Barça

2010.06.19. 13:29:49

Azért ez egy kicsit túlzás.EGy hatalmas ember és játékos és ha elmegy akkor azthiszem a szívem fog megszakadni, de h azt írtad h Yaya =Barcelona az sztem túlzás már.NEm Xavit vagy Messit adja el a klub.
Kép
gergo9
Director del Fútbol

2010.06.19. 13:25:11

geridoss írta: Senki sem tudja, mert nem mond róla semmit...
Mégis mit vártok mi a búbánatot mondjon?
Eto'o -nál is elmondta hogy nem illik bele a további elképzeléseibe, itt is valószínüleg van koncepciója a jövő beli Barca-val kapcsolatban amiben Touré nem feltétlenül szerepel ezt (még) én sem értem de hiszek benne.
Sokan elmondják hogy Touré nélkül nem lett volna 6kupa ez így is van.
De idehozta Piqué-t(tudom hogy nem teljesen az ő döntése volt) de az már igen hogy az év eleji szerencsétlenkedései ellenére (mikor is teleokádták sokan a fórumot hogy miért nem Rafa játszik) hitt benne kezdett folyamatosan majd oda eljutottunk hogy a világ egyik ha nem a legjobb védője. Xavi,Iniesta is Guardiola alatt nőtte ki magát a világ legjobb középályásainak. Mikor játszottak azelőtt akár csak hasonló szinten is?
Abidal is nagyott játszott idén aki szintén elpofázta hogy Guardiola miatt is tud ilyen teljesítményt nyújtani, Puyol szintén. De jött egy Pedro is. Messi-t behozta középre megtalálva a legtökéletesebb posztját az elején ezzel kapcsolatban is ment a vita páran a jó édes anyukájába küldték volna el ezért Guardiola-t, aztán 47gólos rekord lett a vége. De ezekhez persze semmi köze Pep-nek ezt mindenki megcsinálta volna hogyne.....
Mindezt megspékelve szemkápráztató játékkal de ez is természtes dolognak veszik ezt páran mert ilyen kerettel ez az alap. Persze Elég Madrid-ig menni mennyit ér magában egy bombaerős keret se eredmény se kirakatba illő játék(egyelőre)
Hiszem hogy jól jövünk ki ebből is, mintahogy az Ibra cseréből is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gergo9 2010.06.19. 13:30:45-kor.
zola8787
Director del Fútbol

2010.06.19. 13:20:14

Írok már én is 1 kicsit ide, szóval:

Még bízok Gurdiolaba és még hiszem, hogy ez a Yaya eladás meg hasonló 1 nagy vicc, és nem fog megtörténni. Ha Pep eladja Tourét leírta magát a szemebe. Ráadásul ha tényleg CSAK 27-30 millióért. Most őszintén Yaya kb annyit ér mint Csiga? Áhhh, nem hiszem el ez az egészet.
Bár Eto'o-t is elküldte, idén Yayát TALÁN, jövőre ki jön? Iniesta mert sokat sérült vagy mivan???
Áhh, ha YAYA TOURÉ elmegy, a világ legjobb védekező középplyása, akkor Pep Guardiolát megfogom gyűlölni, tudom, hogy sz.rt se ér, de ez nem normális, adja el akkor Xavit is, mert meccsenként van 1-2 eladott labdát is. Röhejjj.....

De ez nem igaz, érzem :( :( :(

Yaya = Barcelona !!!!!!!!!!!!!!!!!!
geridoss
Director del Fútbol

2010.06.19. 13:06:38

Bányász írta:
Egyébként azért nem adta el tavaly mert meg akarta alázni,keveset akarta játszatni plusz megvárta,h egy évvel idősebb legyen,h egy pár millióval kevesebbért adhassa el idén nyáron.Ráadásul ez egy jó kis erő fitogtatás volt
De akkor mi értelme volt padoztatni egy évig? Senki sem tudja, mert nem mond róla semmit... Azt meg nem hiszem el, hogy Segie a nyár folyamán túlnőtt Yaya-n... Szezon elején sem játszatta, ezek szerint már nyáron eldöntötte...
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2010.06.19. 12:31:48

Aki azzal jön, hogy ő a vezetőedző, azt tesz, amit akar, akkor úgy néz ki, emberileg Pep egy nulla.
...

Tényleg egyre nagyobb butaságokat mondtok.Sztem az emberek többségét csak ez zavarja.(bár úgy látom a többség már minimum felakasztatná :) )

Nehogy már emberileg megítéljünk valakit két igazolásból.Ez vicc...
Ha Pep elképzeléseiben nem szepel, akkor eladják a sikeres év után (idén januárban, vagy még tavaly nyáron, hogy BL-ben is játszhasson), de nem. Partvonalra küldte a világ legjobb vkp-sát, elüldözte minden indok nélkül. Ez ha tetszik nektek, ha nem, ez gerinctelenség.
És akkor mit szóltál volna ha tavaly eladja? :) Ugyan ez ment volna itt.Ugyan így "gerinctelen" lenne...

Egyébként azért nem adta el tavaly mert meg akarta alázni,keveset akarta játszatni plusz megvárta,h egy évvel idősebb legyen,h egy pár millióval kevesebbért adhassa el idén nyáron.Ráadásul ez egy jó kis erő fitogtatás volt...Elüldözte...vicc...

A gerinctelenség továbbra sem itt kezdődik.

Guardiola takarodj!
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
duncan
Jugador del Barça

2010.06.19. 12:27:41

csababarca írta: és akkor minden évben elüldöz egy kulcsembert?jöhet sorban Xavi,Ini,Puyol,Messi?
ez biztos hogy nem áll szándékában.Úgyhogy már borult is a szisztéma.
Na pont ez az ,ami még nyugtalanít. Tavaly Eto'o , most Touré,de akkor jövőre ki ? Vagy megtartjuk Ibrát,hogy jövőre ő menjen ? Vagy ha kulcsember távozik,akkor nyugdíjba küldi Puyolt? Én simán kinézem belőle,hogy leül beszélni Puyollal,hogy bocs,barátom,de minden évben távozni kell valakinek,most Te vagy a soron.
Vagy éppen azért erőlteti Fabre leigazolását,hogy jövőre Xavit el lehessen küldeni.
Persze ezek csak spekulációk,de Pepben benne van minden váratlan.

Barcalaci,vagy ki vagy, te egy forrást vártál,nem tiltott oldalról,megkaptad. ha azt vártad,hogy majd a Barca hivatalos oldalának egy rejtett topicjából idézek vagy a Peptől kapott levelemet vágom be a fórumra,akkor sajnálom... :roll: :lol:
barcalaci84
Jugador d'estrella

2010.06.19. 12:22:30

duncan írta:
barcalaci84 írta:hol hallottátok ezt a Mascherano-s dolgot?
én még mindig nem tudok olyanról , hogy szeretnénk vkp-t igazolni , de mostmár tényleg kiváncsi vagyok honnan veszitek ezt?
http://www.elmundodeportivo.es/
tehát pletyka...

idézetet vártam volna valakitől , aki kompetens a Barca igazolási ügyeiben, nem pedig egy bulvár értesülést...
geridoss
Director del Fútbol

2010.06.19. 12:22:05

Fecooo, teljes mértékben igazad van, minden szavaddal kénytelen vagyok egyetérteni. Egy ilyen kaliberű játékossal így bánni nem is tudom mi volt... Yaya hatalmas kincs volt a klub számára, óriási szerepe volt a 6 kupában, amivel itt sokan vagdalóztok, közben sokan nem is tudják, mekkora dolog ez. Barcához hasonló nagy klubok, van hogy évek óta egyet sem nyernek, mi meg egy évben hatot. Ez Toure nélkül nem sikerült volna. Ennél sokkal jobb bánásmódot érdemelt volna. Ha Pep elképzeléseiben nem szepel, akkor eladják a sikeres év után (idén januárban, vagy még tavaly nyáron, hogy BL-ben is játszhasson), de nem. Partvonalra küldte a világ legjobb vkp-sát, elüldözte minden indok nélkül. Ez ha tetszik nektek, ha nem, ez gerinctelenség.
Aki azzal jön, hogy ő a vezetőedző, azt tesz, amit akar, akkor úgy néz ki, emberileg Pep egy nulla. Ne értsetek félre, szeretem Pepet, csak most óriásit csalódtam benne...
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2010.06.19. 12:20:25

Én csak annyit jegyeznék meg,h nekem egy kicsit több kell annál amit tudok(újságok spekulációi,szurkolók spekulációi meg hetente egy két cikk) ahhoz,h gerinctelennek nevezzek valakit.De hát ugye minden ember más.

Egyébként pedig Guardiola takarodj! :)
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
duncan
Jugador del Barça

2010.06.19. 12:18:54

barcalaci84 írta:hol hallottátok ezt a Mascherano-s dolgot?
én még mindig nem tudok olyanról , hogy szeretnénk vkp-t igazolni , de mostmár tényleg kiváncsi vagyok honnan veszitek ezt?
http://www.elmundodeportivo.es/
Mihu
Director del Fútbol

2010.06.19. 12:18:35

Fecooo írta:Pep csendben kivárta, míg Yaya megunja a dolgokat... biztos nem ez volt a terve, ez csak véletlen, nem volt itt semmiféle pszichológiai hadviselés... jah persze, biztos így van...

aki azt mondja, h az eredményei miatt nem lehet bírálni, az nem tudom hol él... mindenkit lehet bírálni, még Messit is, ha hibázik! Pep most hibázott, még nagyobbat, mint tavaly... gerinc nélkül nehéz az élet...

(elfogadom, h nem kell neki Yaya, de csak úgy, ha szakmai indokokkal alátámasztotta volna, mert a "csak" és az, h "fontos számunkra, de csak 3.-ként" nekem nem válasz...)

megjegyzés: a gerinctelen jelző akármilyen erős, ha megpróbáltok objektívak lenni, akkor belátjátok, h találó...

megkockáztatom, h a maradék 3 Rijkaard-érabeli légiós 1 éven belül távozik: Rafa,Milito,Abidal

Pep tiszta munkát végez, hiszen most majd mondhatja, h "én nagyon szerettem volna, ha marad, de hát ő így döntött, meg kell értenünk..." (közben persze belül örül, h ismét ő győzött...)

ha csak az eredmények érdekelnének, akkor a műgirnyó-csapatoknak drukkolnék, ezért okoz mérhetetlen szomorúságot Pep diktatúrája.
nem tudok örülni a sikereknek, mert 1-2 játékossal úgy bánik, mint a használt cipővel, ruhával: kidobja, vagy hagyja tönkremenni a szekrény alján...

a külső szemlélők számára a Rijkaard-csapat szerethető volt, Laporta is tudta, h Frenkie megérdemel egy második esélyt, Pep-nél meg még a teljesítmény se elég a bizalomhoz...

Josep Guardiola egy makacs öszvér, egy végtelenül képmutató és beképzelt ember! José Mourinho az egyik véglet, ő a másik...

tudom, h ezért kapni fogok sok embertől, de nem érdekel, elnézést kérek, de az olyan hsz-ek íróit, akik olyan indokkal hordanak le, h "dehát 6 kupát nyert, bíznunk kell benne vakon" nem tudom komolyan venni!

Másodszor is elnézést kérek, a keserűségem hozták ki belőlem ezeket a szavakat, mert nem tudok egy olyan emberben bízni, aki mondvacsinált indokokkal üldöz el embereket... :(
100%-ig azonosulni tudok a hozzászólásoddal. =D> =D>
Kép
barcalaci84
Jugador d'estrella

2010.06.19. 12:11:40

rohadt unalmas már ez az álljon ki a sajtó elé és válaszokat adjon szöveg...

Miért kéne , kinek lenne ez jó???

meg teljesen mindegy lenne mit mond, ti úgy is azt hoznátok ki belőle , hogy hárít , sumákol, gerincestelenkedik....(vagy azért mert sapka van rajta ...)
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.06.19. 12:08:19

culinho írta:Fecooo elég radikális véleményen vagy, jól felkavartad itt a vízet. :) Én úgy gondolom, hogy Peptől soha nem hallotunk olyan nyilatkozatot, ami alapján beképzeltnek lehetne titulálni. A makacs jelző illik rá, de ez számomra azt jelenti, hogy határozott, konkrét elképzelése van, nem engedi, hogy (mint Frank idejében) a sztárok érdekei szétzúzzák az egységet.
Az írtad, hogy szerinted gerinctelen. Ha ő nem akarja a jövőben a csapatban tudni Touret és ezt a sajtó előtt kinyílvánítja, akkor az értéke lecsökken, mint tavaly Eto'o-nak. Az, hogy a Szikla idén ennyire háttérbe szorult, az nyílván amiatt van, mert valamiért Guardiola nem szimpatizál vele, ez tiszta sor. Nem tudjuk, hogy mi az ok, én nagyon szeretem Touret, de alapvetően Barca szurkoló vagyok. Minden edzőnek vannak sajátságos húzásai és számomra Pep bizonyított eleget az első évében, hogy elfogadjam a számomra nem tetsző döntéseit. Nem örülök ennek a szituációnak, de innen Pestről én nem merem biztosan állítani, hogy ezért csakis Pep lehet a felelős. Toure - annak ellenére, hogy nem volt a favorit idén a posztján - több mint 2000 percet töltött a pályán. Neki ez kevés, elégedetlen, senki se küldte, Ő jelezte, hogy menni akar, látszólag határozott elképzelés nélkül, hogy hova is. Elég szép pénzt fog kapni Manchesterben ahhoz, hogy elgondolkozzak azon, hogy nem-e a pénz játszott főszerepet az ügyben. Könnyen lehet válaszok nálkül maradunk, mint a kameruni eladása után, nagyon sajnálom, hogy elmegy, egyik kedvencem, sok sikert kívánok neki. A bírálatokkal szerintem várjunk még.
mint itt majdnem mindannyian.

Ezért sem akarják sokan hogy Touré elmenjen,mert ha hiszitek,ha nem,távozásával gyengül a csapat. Nincs pótlása.
Busquets gyenge hozzá.nem is említhetők egy lapon.

Én elfogadom Pep döntését,ő tudja,lelke rajta.
Csak féltek még sok játékost,akik ilyen alapon könnyen belekerülhetnek egy ilyen szituációba.És ez itt a fő problémám.
Én választ nem várok hogy miért,mert megkaptuk, Sergiot szereti. Hogy mit lát benne? Fogalmam sincs,egy közepes,színészkedő játékos,aki semmilyen tulajdonságával nem illik bele a Barcelona csapatába.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
sjd
Llegenda del Barça

2010.06.19. 12:05:39

menczel írta:Ennyi hálátlan szurkolója is csak a Barcának lehet. A madridnál gyertyát gyújtanának az edző lelki üdvéért ha nem 7 hanem akár 1 kupát is nyertek volna ezen idő alatt.

Sokkal nagyobb tisztelet érdemel, az meg h ti hőbörögtök és számon akarjátok kérni a döntését... nevetséges.

Más csapatoknál elvárás egy edző felé az eredmény. A Barcánál ez nem elég szép játék is kell. Most meg azt akarjátok hogy eredmény is legyen, szép játék is, és mindezt azzal a játékossal akit ti akartok. Hovatovább a profitból nem akartok részesedni??
Nagyon tisztelem, mint 7kupás edzőt, és a Touré-ügytől függetlenül továbbra is tisztelni fogom

DE azt hiszem, nem mint edzőnek, hane mint embernek a kötelessége h megmagyarázza,nekem tökmind1 hogyan

pl.: "elqrtam nem kicsit nagyon"
"kellett 30 milla Cescre"
"őt húztam ki a kalapból, idén neki kell mennie"

ja és ha tudod h lehetne részesedn ia profitból, szóljál!
(persze ha nem igazak a rosseli adóssághírek)
Válasz küldése