Fecooo írta:Pep csendben kivárta, míg Yaya megunja a dolgokat... biztos nem ez volt a terve, ez csak véletlen, nem volt itt semmiféle pszichológiai hadviselés... jah persze, biztos így van...
aki azt mondja, h az eredményei miatt nem lehet bírálni, az nem tudom hol él... mindenkit lehet bírálni, még Messit is, ha hibázik! Pep most hibázott, még nagyobbat, mint tavaly... gerinc nélkül nehéz az élet...
(elfogadom, h nem kell neki Yaya, de csak úgy, ha szakmai indokokkal alátámasztotta volna, mert a "csak" és az, h "fontos számunkra, de csak 3.-ként" nekem nem válasz...)
megjegyzés: a gerinctelen jelző akármilyen erős, ha megpróbáltok objektívak lenni, akkor belátjátok, h találó...
megkockáztatom, h a maradék 3 Rijkaard-érabeli légiós 1 éven belül távozik: Rafa,Milito,Abidal
Pep tiszta munkát végez, hiszen most majd mondhatja, h "én nagyon szerettem volna, ha marad, de hát ő így döntött, meg kell értenünk..." (közben persze belül örül, h ismét ő győzött...)
ha csak az eredmények érdekelnének, akkor a műgirnyó-csapatoknak drukkolnék, ezért okoz mérhetetlen szomorúságot Pep diktatúrája.
nem tudok örülni a sikereknek, mert 1-2 játékossal úgy bánik, mint a használt cipővel, ruhával: kidobja, vagy hagyja tönkremenni a szekrény alján...
a külső szemlélők számára a Rijkaard-csapat szerethető volt, Laporta is tudta, h Frenkie megérdemel egy második esélyt, Pep-nél meg még a teljesítmény se elég a bizalomhoz...
Josep Guardiola egy makacs öszvér, egy végtelenül képmutató és beképzelt ember! José Mourinho az egyik véglet, ő a másik...
tudom, h ezért kapni fogok sok embertől, de nem érdekel, elnézést kérek, de az olyan hsz-ek íróit, akik olyan indokkal hordanak le, h "dehát 6 kupát nyert, bíznunk kell benne vakon" nem tudom komolyan venni!
Másodszor is elnézést kérek, a keserűségem hozták ki belőlem ezeket a szavakat, mert nem tudok egy olyan emberben bízni, aki mondvacsinált indokokkal üldöz el embereket...