Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
FIGO 10 írta:Charlie írta:FIGO 10 írta: te meg 1 hülye ember vagy csárli men
Te meg nem tudsz mást hajtani!Csak káromkodni tudsz.....A privát üzenetekben is leírtad már vagy 100Xor hogy k...a anyukámat,meg dögöljek már meg ,meg b.zi is vagyok....de nem izgat,úgyis elérem azt hogy tiltsanak innen a picsbe![]()
C.
kedves csárli. a privát üzeneteim mind válaszok a tieidre. én 1x sem kurváztam le az anyádat meg semmi, én csak REAGÁLTAM drága csárlikám.
Charlie írta:FIGO 10 írta:te meg 1 hülye ember vagy csárli menCharlie írta:
Nem vagy vicces ya,te egy selejtes ember vagy!
C.
Te meg nem tudsz mást hajtani!Csak káromkodni tudsz.....A privát üzenetekben is leírtad már vagy 100Xor hogy k...a anyukámat,meg dögöljek már meg ,meg b.zi is vagyok....de nem izgat,úgyis elérem azt hogy tiltsanak innen a picsbe![]()
C.
FIGO 10 írta:te meg 1 hülye ember vagy csárli menCharlie írta:FIGO 10 írta: én nem szántam viccnek...nem vagyok 1 vicces ember
C.
te meg 1 hülye ember vagy csárli menCharlie írta:FIGO 10 írta:én nem szántam viccnek...nem vagyok 1 vicces emberEnrique írta:Gondolom viccnek szántad, de azért....![]()
Adott 1 faja linket...
C.
én nem szántam viccnek...nem vagyok 1 vicces emberEnrique írta:Gondolom viccnek szántad, de azért....![]()
Adott 1 faja linket...
Pedig értékelném!Amúgy itt nem meséled miket irogatx nekem?FIGO 10 írta:nem döglök meg csárliCharlie írta:FIGO 10 írta:BARCA-CELTIC, ÉLŐBEN ITT:
mms://media.brturbo.com/scc.wmv
Dögöljé már meg
C.
nem döglök meg csárliCharlie írta:FIGO 10 írta:BARCA-CELTIC, ÉLŐBEN ITT:
mms://media.brturbo.com/scc.wmv
Dögöljé már meg
C.
Lujo írta:Azért a 25 fős keret szerintem kicsit sok. Nálam 22 fős keret lenne. Zsolti keretébe van pár hiba:
3 db jobbhátvéd: Belletti, Gabri, Damia
3 db balhátvéd: Gio, Navarro, Sylvinho; tudom, hogy ez most is így van, de ez sok
4 db csatár: Eto'o, Larsson, S. Garcia, Saviola; 3 db elég.
Ha mindenhonnan 1-et elveszünk, már meg is van a 22 fős keret "jövőre".
Mindegy! Nálam leszerepelt! Azóta sem győzött meg!Charlie írta:Lujo írta:Ronnie és Riquelme soha nem játszottak együtt!!!
Hát igen,nagyon nem játszottak együtt SOHA!
C.