Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nem semmi csel.palesz77 írta: 1. Jézusom, ez micsoda??? Matából ezt nem néztem ki, de mindegy, gyönyörű bőr az biztos. Ilyet még nem láttam...
Ezzel nem vagy egyedül. Hihetetlen milyen gyorsan csinálta. Nem beszélve a látványról.palesz77 írta: 1. Jézusom, ez micsoda??? Matából ezt nem néztem ki, de mindegy, gyönyörű bőr az biztos. Ilyet még nem láttam...![]()
Ez.palesz77 írta:Vagy az Origo egy pletykát tényként kezelt?
Realost nem, hiszen Xavi, Messi és Piqué egyértelmű. A támadó középpályást nem Barcás fogja kapni. Azt szerintem Jesus Navas nyeri. Pedronak jó lesz az év felfedezettje.Fecooo írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/pr ... rt-2034005
Valdés,Piqué,Xavi,Messi,Pedro... elfogultság nélkül![]()
![]()
(az a poén, h objektívan is ez lenne a névsor, de tuti beraknak majd egy realost...)
Inkább úgy fogalmaznék,h ez történik h a játékos ismeri azt a szót,h klubhűség...Emlékszem, 2004 környékén még a Barca is érdeklődött Yeste iránt, hát azóta jól lejjebb adta, látom Rolling Eyes Ez történik, ha egy jó játékos nem vált időben klubbot...
Én is birtam a játékát.A jövője szempontjából logikus döntés Dubai. Sok pénzt keres majd és az ő tudásával még abban a bajnokságban bőven lehet villogni.ElBartimaeus írta:Sajnálom. Tetszett a játéka, de úgy látom őt jobban érdekli már csak a pénz.Bányász írta:Yeste elhagyja Bilbao-t...Irány Dubai.
Sajnálom. Tetszett a játéka, de úgy látom őt jobban érdekli már csak a pénz.Bányász írta:Yeste elhagyja Bilbao-t...Irány Dubai.
Bojan se annyira. Bár ha tényleg létrejönne a katalán válogatott a FIFA-nál, akkor adnának engedélyt arra a katalán játékosoknak, hogy döntse el ki-ki maga, hogy spanyol marad vagy megy a katalán válogatottba. Szerintem Iniesta és a többiek is eldönthetnék, hogy "katalánosítják" magukat vagy sem.Forcabarca8 írta: am csak megjegyzem, Iniesta pont nem katalán