Sanama írta:...
Látod Dani, itt buktál meg csúnyán...
Épphogy most mutattad be, mennyire elkötelezett vagy mellette, holott én teljesen más megvilágításból néztem. Rosell, a klub kasszája, stb. amit egyébként még rajtam kívül vagy negyven sportlap is így számolt, tálalt. Itt most simán lehet számokban beszélni, s azért is hoztam fel, mert a "maradj Ibra, még egy esély" totálisan érzelmi indíttatású, míg ez pedig kétszer szakmaibb, akkor hol a probléma? Ez azért jobban közelít az objektívhez, mint a te véleményed. És nem én hoztam fel Henryt sem. Sajnálom, hogy ismét a lelkedbe tiportam, pedig az unszimpátiámnak ehhez nem sok köze volt, annál inkább a te kötődésednek imént.
Szerk.: Mivel ez hátulra került, s már elkanyarodtunk a témától, még egyszer ide teszem:
Tudatosítani kellene mindenkinek magában néhány apróságot: Rosell már korábban bírálta a transzfert, Guardiola az idény végén láthatóan egyre inkább lemondott róla, szezon közben feladta a beépítését, s ugye ami jelen esetben a legfontosabb: óriásit bukhat a klub, amennyiben marad és semmi előrelépés nem lesz.
Ez hihetetlen (pénzügyi) kockázat, amire sokkal nagyobb esély van, minthogy jövőre minden rendben lesz - utóbbi hihetetlen nagy lutri. Biztos vagyok benne, hogy megpróbálják eladni.
barcalaci84, abszolút értem mire gondolsz, van közte több érv is, amivel egyetértek, de jelen esetben nem is engem kell meggyőzni. Bár én is, s a jelek szerint a klubnál is úgy gondolják: mindent egybevéve a mérleg nyelve inkább az eladása felé billen.
barcalaci84 írta:ha úgy akarom kiszámolom neked úgy, hogy eladjuk 40 milláért és mégis nyereségesek vagyunk...
Nem kell kiszámolni, egyrészt mert nem rólam volt szó, másrészt 40M-ért elmenne, összetenném a kezem, s feltétel nélkül elfogadnám, hogy ezzel bőven nyereséggel jött ki a Blaugrana.