2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Azt megkérdezhetem,hogy Robinho mitől is olyan kumma nagy király? Attól,hogy x éve volt a Real-ban egy jó szezonja? Azóta a City-ben kalap sz.ar,(senkit nem érdekel miért,mutatott valamit?Nem.Ha jó lett volna biztos játszott is volna)a brazil bajnokság nem mérvadó,ott Henrique is király volt biztos,mert megvettük. Robinho pont nem az a játékos akiért én tűzbe tenném a kezem. Mata lehet hogy nem akkora biciklista,de az is biztos,hogy nem hisztizne ha lecserélik és akkor sem ha véletlenül Pedro kezdene helyette. Én kerek perec megmondom,nekem NEM KELL ROBINHO. Ha választanom kell köztük akkor Mata,ha nem jön Mata akkor se Robinho jöjjön. Sokan el "vagyunk" itt szállva,hogy Ronaldinho brazil volt s milyen jó volt akkor biztos ő is az lenne,csak azt felejtjük el,hogy Ronaldinho egy volt,Robinho meg olyan messze van tőle mint Makó Jeruzsálemtől (Mata is,ez tény,de őt nem is ajnározzuk).menczel írta: ha szélsőt akarunk venni akkor vagy Robinho vagy senki.
ezt én sem értem...MessiFan írta:Szerintem nem illik bele Mata a Barca játékába és nem is fog idejönni. Úgyhogy felesleges róla vitát nyitni.
Felesleges?MessiFan írta:Szerintem nem illik bele Mata a Barca játékába és nem is fog idejönni. Úgyhogy felesleges róla vitát nyitni.
24M+4M+4-8M, tehát a töredéke, egyharmada költségként, kockázatként is, nem beszélve az edzőváltásról, arról hogy Laporta kedvence volt, kiváló csapatember, Bojan pártfogója, oktatója, s ugye folytatták a projektet, stb. Értelmetlen ezzel hasonlítani, minden esetre nyegyed annyi indok volt Henry távozása mellett - tegyük már túl magunkat a pusztán a játékos névleges képessége, hírneve, teljesítménye alapján értékelünk dolgok felett..
Látod Dani, itt buktál meg csúnyán...Sanama írta:...
Nem kell kiszámolni, egyrészt mert nem rólam volt szó, másrészt 40M-ért elmenne, összetenném a kezem, s feltétel nélkül elfogadnám, hogy ezzel bőven nyereséggel jött ki a Blaugrana.barcalaci84 írta:ha úgy akarom kiszámolom neked úgy, hogy eladjuk 40 milláért és mégis nyereségesek vagyunk...
Vagy én vagyok degenerált, vagy elfelejtetted végigolvasni és értelmezni...senzu írta:ez wtf?torrestoni írta:60M+12-15M+12-20M, ergo 85-95M
a hasadra ütöttél és beírtál pár számot? tanulj meg számolni, mert ez rohadtul nem 85-95re jön ki
24M+4M+4-8M, tehát a töredéke, egyharmada költségként, kockázatként is, nem beszélve az edzőváltásról, arról hogy Laporta kedvence volt, kiváló csapatember, Bojan pártfogója, oktatója, s ugye folytatták a projektet, stb. Értelmetlen ezzel hasonlítani, minden esetre nyegyed annyi indok volt Henry távozása mellett - tegyük már túl magunkat a pusztán a játékos névleges képessége, hírneve, teljesítménye alapján értékelünk dolgok felett..szerk.: légyszi számold már ki Henry 1. éve után hogy volt a helyzet, hány millió eurok forogtak kockán, mégis megtartották az öreget.
Baromságnak tartom, de oké, akkor legyen 77-87M a kedvedért.szerk2.: SŐT! Ibra nem is 60ér jött, hanem 40 + Eto'o-ért. Aki szintén irreális fizetéssel rendelkezett, ezt is vedd már bele az egyenletbe.
Szerintem senki nem mondta, hogy ő az Isten.Perrero írta: szerk.: ez a van der wiel mánia meg szánalom... valaki 2 egyeneset rug a labdába és ő az isten... ezzel nem őt akarom szidni, de pl. Milan barosnak is volt egy jó ebje, most meg hol van
ez wtf?torrestoni írta:60M+12-15M+12-20M, ergo 85-95M
Mintha csak én írtam volnasenzu írta:Már egyszer kifejtettem a véleményem: Ibra csak akkor mehet, ha Torres jön helyette!
Azonban Torres sérülés utáni formáját látva, inkább maradjon Ibra! Megérdemel még 1 évet, szívesen látnék egy Villa-Ibra-Messi támadósort.
VKP nem kell Touré helyére, Busi, Keita, Marquez megoldja, azonban szükség van mindenképp egy csere jobbhátvédre, Alves az idény végén minősíthetetlen játékot produkált...
Valamint kell egy Xavi/Iniesta csere, ő valószínű Fabregas lesz, mondjuk 40 millió felett biztos nem hoznám vissza. Esetleg fel lehetne hozni Thiagot vagy Jonathan dos Santost, nem voltak ők rosszak.
ráadásul Villa az alapvonal felé is jobban húzná meg , mint tette azt Henry és mivel kitűnő a bal lába is az esetleges centerezésben is hatékony lehetgyuri03 írta:Pontosan! Az elején amikor leigazoltuk akkor kételkedtem hogy miért kell 2 középcsatár de már látom hogy Villa mennyire jó a baloldalon, milyen jól cselez befelé! Szenzációs!sjd írta:Del Bosque is jól érezte Pep gondolkodását tegnapelőttbarcalaci84 írta:amúgy Johan Cruyff véleményét osztom, miszerint baltámadó posztra már igazoltunk, és Villa-val nem középcsatárként számol Pep
( hogy ezt hibás döntésnek érzi valaki vagy sem azt ki-ki maga döntse el...)
de az öreg eléggé jól érzi Pep gondolkodását...