Barca Igazolások 2010-2011

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Elégedett vagy-e az idei igazolásokkal/igazoláspolitikával?

Igen
95
34%
Nem
186
66%

Szavazatok száma: 281
Attika 25
Capitá del Barça

2010.06.24. 21:15:57

menczel írta: ha szélsőt akarunk venni akkor vagy Robinho vagy senki.
Azt megkérdezhetem,hogy Robinho mitől is olyan kumma nagy király? Attól,hogy x éve volt a Real-ban egy jó szezonja? Azóta a City-ben kalap sz.ar,(senkit nem érdekel miért,mutatott valamit?Nem.Ha jó lett volna biztos játszott is volna)a brazil bajnokság nem mérvadó,ott Henrique is király volt biztos,mert megvettük. Robinho pont nem az a játékos akiért én tűzbe tenném a kezem. Mata lehet hogy nem akkora biciklista,de az is biztos,hogy nem hisztizne ha lecserélik és akkor sem ha véletlenül Pedro kezdene helyette. Én kerek perec megmondom,nekem NEM KELL ROBINHO. Ha választanom kell köztük akkor Mata,ha nem jön Mata akkor se Robinho jöjjön. Sokan el "vagyunk" itt szállva,hogy Ronaldinho brazil volt s milyen jó volt akkor biztos ő is az lenne,csak azt felejtjük el,hogy Ronaldinho egy volt,Robinho meg olyan messze van tőle mint Makó Jeruzsálemtől (Mata is,ez tény,de őt nem is ajnározzuk).

Bocs,ha lekezelőnek tűnt az irásom,senkit nem akartam megbántani.
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.06.24. 21:14:44

A totalBarça szerint a csapat figyeli Wilson Palaciost, a Tottenham 25 éves védekező középpályását. A távozó Touré Yaya helyére keresnek középpályást a Barcelonánál, aki egykor 14 millió euróért ment Londonba.

Kép
Kép
Kép
Kép
menczel
Entrenador del Barça

2010.06.24. 17:01:38

Hála Istennek nem igazoljuk le! Nagyon megkönnyebbültem.
Teljesen felesleges, hiszen van egy Pedrónk aki ugyanazt tudja mint ő. Csak több gólt lő.
Ha szélsőt akarunk venni akkor vagy Robinho vagy senki.
Villa mekkorát játszott már baltámadóként...
Aztán ottvan még Iniesta is aki, ha baltámadó akkor egyszerre lehet pályán Xavival Sergioval és Cescel a 4-3-3 ban.
Meridiane
Barça B

2010.06.24. 16:54:38

MessiFan írta:Szerintem nem illik bele Mata a Barca játékába és nem is fog idejönni. Úgyhogy felesleges róla vitát nyitni.
ezt én sem értem...
1.Először is ez a topic elvileg arról szól, hogy igazolásokat (lehetséges/megvalósult) tárgyaljunk ki pro és contra, nem?
Szóval ha vitázásra kerül a sor, kb itt van helye, nem máshol...
2.sírva könyörgök, magyarázza már el nekem valaki miért is nem illene a Barca játékába Mata? A legutolsó ilyen játékos akiről kb mindenki előre tudta, hogy nem illik az előző szezonban mutatott játékba az Ibra volt, de nála az volt az indok, megjegyzem teljesen jogosan, hogy ő azért kell, mely újítani kell... nem minden csapat ellen elég a tili-toli... Ibra lett volna az ívelgetéshez hivatott személy, aki jól fedezi a labdát és veszélyes átlövésből... Az nyilván egy másik beszélgetés, hogy mindezt beváltotta e...
Ezzel szemben Mata egy hiányposztra érkezne, ahol a meglévő játékosunk (Pedro) fejlődősét szolgálandó versenyhelyzet alakulna ki... s persze mindezt a legkisebb lutrival (ismeri a fél csapatot) és elérhető áron...

Szóval miért is nem illik ő ide?
s tényleg nem védeni akarom, csak NEM ÉRTEM!!!

lehet vitatkozni, de ahhoz érvek-ellenérvek kellenének, nem pedig "van rajta piros sapka azért sz.r, nincs rajta azért"... :roll:
Varatrix
Director del Fútbol

2010.06.24. 16:20:22

MessiFan írta:Szerintem nem illik bele Mata a Barca játékába és nem is fog idejönni. Úgyhogy felesleges róla vitát nyitni.
Felesleges?
Egyenlőre kézzelfoghatóbban hangzik az ő érkezése mint, akármilyen játékos akiről ebben a topikban lehet olvasni.
Sokkalta nagyobb baromságokról is megy itt vita.
Példának okáért Torres.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
barcalaci84
Jugador d'estrella

2010.06.24. 15:58:27

Torrestoni!

Kiváncsi lennék mik az általad említett jelek, miszerint inkább el akarja adni a klub...
a vezetés eddig inkább arról beszélt , hogy nem eladó (persze van az a pénz, míg mondjuk Messinél nincs)
a sajtó persze mindig nagyon jól értesült... :D
Ibra még nem nyilatkozott olyat , hogy rosszul érezné magát, sőt...
biztos valódi átigazolási cél eddig Cesc , egy csere jobbhátvéd...
az egyetlen "jel" talán hogy Rossell imádja Torres játékát...
MessiFan
Llegenda del Barça

2010.06.24. 15:55:24

Szerintem nem illik bele Mata a Barca játékába és nem is fog idejönni. Úgyhogy felesleges róla vitát nyitni.
Sanama
Llegenda del Barça

2010.06.24. 15:42:39

Toni, akkor légyszíves itt áruld már el kérlek szépen,hogy ki a francos fenéről beszéltél? Nem kérdeztem,hogy te hoztad-e fel vagy sem. De te kezdtél itt financiálisan számolgatni,és kinyögted végül,hogy hát Henry ilyen-olyan király stb...
24M+4M+4-8M, tehát a töredéke, egyharmada költségként, kockázatként is, nem beszélve az edzőváltásról, arról hogy Laporta kedvence volt, kiváló csapatember, Bojan pártfogója, oktatója, s ugye folytatták a projektet, stb. Értelmetlen ezzel hasonlítani, minden esetre nyegyed annyi indok volt Henry távozása mellett - tegyük már túl magunkat a pusztán a játékos névleges képessége, hírneve, teljesítménye alapján értékelünk dolgok felett..

07/08 után nem hiszem,hogy akár Te is gondoltad volna,hogy Henryval fog triplázni a csapat.Ezzel nem azt mondom,hogy jövőre triplázik a csapat,de Henry első éve még Ibra mostani teljesítményénél is gyengébb volt,akárhogy nézem,és a számokkal engem hagyjál békén,mert én teljesítményről beszélek,nem a ár/teljesítmény arányáról

Harmadrészt pedig,kicsit olvass többet a véleményemről ,ha már felételezel valami.
Én azt mondom/mondtam,hogy megérdemelne még 1 esélyt,mivel Henry is megérdemelt és mindenki más is, viszont Torres érkezésével felőlem távozhat.
Ebben aztán nagy érzelem van,valóban.
barcalaci84
Jugador d'estrella

2010.06.24. 15:19:28

hátha így számoltak , akkor vicces, mert kiderült , hogy nem vagy egy matematikus... :D
ha úgy akarom kiszámolom neked úgy, hogy eladjuk 40 milláért és mégis nyereségesek vagyunk...
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.06.24. 15:12:51

Sanama írta:...
Látod Dani, itt buktál meg csúnyán...

Épphogy most mutattad be, mennyire elkötelezett vagy mellette, holott én teljesen más megvilágításból néztem. Rosell, a klub kasszája, stb. amit egyébként még rajtam kívül vagy negyven sportlap is így számolt, tálalt. Itt most simán lehet számokban beszélni, s azért is hoztam fel, mert a "maradj Ibra, még egy esély" totálisan érzelmi indíttatású, míg ez pedig kétszer szakmaibb, akkor hol a probléma? Ez azért jobban közelít az objektívhez, mint a te véleményed. És nem én hoztam fel Henryt sem. Sajnálom, hogy ismét a lelkedbe tiportam, pedig az unszimpátiámnak ehhez nem sok köze volt, annál inkább a te kötődésednek imént. :D

Szerk.: Mivel ez hátulra került, s már elkanyarodtunk a témától, még egyszer ide teszem:

Tudatosítani kellene mindenkinek magában néhány apróságot: Rosell már korábban bírálta a transzfert, Guardiola az idény végén láthatóan egyre inkább lemondott róla, szezon közben feladta a beépítését, s ugye ami jelen esetben a legfontosabb: óriásit bukhat a klub, amennyiben marad és semmi előrelépés nem lesz.

Ez hihetetlen (pénzügyi) kockázat, amire sokkal nagyobb esély van, minthogy jövőre minden rendben lesz - utóbbi hihetetlen nagy lutri. Biztos vagyok benne, hogy megpróbálják eladni.

barcalaci84, abszolút értem mire gondolsz, van közte több érv is, amivel egyetértek, de jelen esetben nem is engem kell meggyőzni. Bár én is, s a jelek szerint a klubnál is úgy gondolják: mindent egybevéve a mérleg nyelve inkább az eladása felé billen.
barcalaci84 írta:ha úgy akarom kiszámolom neked úgy, hogy eladjuk 40 milláért és mégis nyereségesek vagyunk...
Nem kell kiszámolni, egyrészt mert nem rólam volt szó, másrészt 40M-ért elmenne, összetenném a kezem, s feltétel nélkül elfogadnám, hogy ezzel bőven nyereséggel jött ki a Blaugrana. :D
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára torrestoni 2010.06.24. 15:25:22-kor.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Sanama
Llegenda del Barça

2010.06.24. 15:09:30

Megint gondok vannak az egyenlő elbírálással kicsikét szerintem.

X-nek volt egy [auto_cenzúra] éve,de maradjon mert ez meg az,meg ööö az és akkor kijön így meg úgy,azt kivonom és akkor már maradhat?!?!?!!

Y-nak [auto_cenzúra] éve van, húzzon ahova akar.

Pénzt meg minek számolsz bele???? Mintha a játékosok mondanák meg,hogy mennyiért jön ide...
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.06.24. 15:03:44

senzu írta:
torrestoni írta:60M+12-15M+12-20M, ergo 85-95M
ez wtf?
a hasadra ütöttél és beírtál pár számot? tanulj meg számolni, mert ez rohadtul nem 85-95re jön ki :lol:
Vagy én vagyok degenerált, vagy elfelejtetted végigolvasni és értelmezni...
szerk.: légyszi számold már ki Henry 1. éve után hogy volt a helyzet, hány millió eurok forogtak kockán, mégis megtartották az öreget.
24M+4M+4-8M, tehát a töredéke, egyharmada költségként, kockázatként is, nem beszélve az edzőváltásról, arról hogy Laporta kedvence volt, kiváló csapatember, Bojan pártfogója, oktatója, s ugye folytatták a projektet, stb. Értelmetlen ezzel hasonlítani, minden esetre nyegyed annyi indok volt Henry távozása mellett - tegyük már túl magunkat a pusztán a játékos névleges képessége, hírneve, teljesítménye alapján értékelünk dolgok felett..

szerk2.: SŐT! Ibra nem is 60ér jött, hanem 40 + Eto'o-ért. Aki szintén irreális fizetéssel rendelkezett, ezt is vedd már bele az egyenletbe.
Baromságnak tartom, de oké, akkor legyen 77-87M a kedvedért.

S persze most csak az egyértelmű kiadásokat vettem bele, amit Perrero is megjegyzett, azt nem, bár ez valamennyire számszerűsíthető is. Továbbra is a körülményeket tekintve pusztán anyagi szempontból a józan ész azt diktálja, nem éri meg marasztalni, s megpróbálják eladni. Itt olyan összeget veszthet el a klub, ami végképp túlzás csak azért, mert valaki számára szimpatikus. No és ugye Guardiola jelmondata: kell a vérfrissítés a kezdőcsapatban is. Touré és Henry nem tartozik ide, tehát... :D Jó, ez baromság.

Egyébként én a klub álláspontját, szemszögét - gazdasági szempontból leginkább - próbáltam bemutatni az Ibra-fanok számára. Az előbbiekben nincs benne a személyes véleményem, mert akkor előjönnének a csapatra gyakorolt negatív hatások, a hozzáállása, és egyebek. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára torrestoni 2010.06.24. 15:10:38-kor.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
recrea
Llegenda del Barça

2010.06.24. 15:01:30

torrestoni:

Matat én remek játékosnak tartom, de jelen állás szerint teljesen felesleges számunkra. Véleményem szerint Bojan és Pedro rovására menne az igazolása, hibás lépésnek tartanám, ezzel szintén banális nem egyet érteni. Mata szvsz támadó felfogású középpályás, szélső.

Ugyanez a véleményem Robinhoval kapcsolatban is.

Csak remélni tudom, hogy Henryt az első szezonja után nem küldted a francba, hogy aztán a másodikban az egekig magasztald. Mert az első szezonját én is lehozom, a második meg világklasszis teljesítmény volt. Nem értem, Ibrával ez miért nem fordulhat elő. Matanal még így is jobbnak és kevésbé feleslegesnek tartom. Sztem meg az a luxus, ha most veszteségesen eladjuk, nem pedig az, ha játszik. Szvsz nem mondott le róla Pep, egyszerűen Bojan jobb formában volt, előfordul és még mindig ő állítja össze a csapatot, nem pedig Rossel. Aztán ha eladjuk, kell helyette venni, az is pénzbe kerül...nyilván kevesebbe, de mégis. Fizetése meg másnak is lesz. Vétek lenne a világ egyik legjobb középcsatárát "elkótyavetyélni".

Nekem ez a véleményem, tiszteletben tartom a Tiédet is, és hanyagolom vele kapcsolatban az olyan kifejezéseket, mint az über-infantilis. :wink:
MatyiG
Adminisztrátor

2010.06.24. 14:59:28

Perrero írta: szerk.: ez a van der wiel mánia meg szánalom... valaki 2 egyeneset rug a labdába és ő az isten... ezzel nem őt akarom szidni, de pl. Milan barosnak is volt egy jó ebje, most meg hol van :?:
Szerintem senki nem mondta, hogy ő az Isten.
Tudom, hogy irónikusan mondtad, de akkoris. Csak nem rossz playa és a csapatban szeretnénk látni. Én mondjuk inkább Rafinhat favorizálom arra a posztra. :wink: :)
Peace!
barcalaci84
Jugador d'estrella

2010.06.24. 14:57:30

Torrestoni!

Szerintem mindenki jó kis játékosnak tartja Matát , de sokan nem látjuk benne az előrelépést...
Ha támadószekcióba érkezik akkor Pedro illetve Bojan sokunknál előtte lenne a sorban (mivel sajátnevelések így van egy kis előnyük is)
Ha csereközéppályásnak akkor pedig szívesbben látnánk Cescet (őt állandó rotálás mellett) vagy inkább látnám Thiagot , esetleg Jonathant azon a néhány meccsen
Ergo sokunknál olyan Hleb féle igazolásnak tűnne...

Ibra pedig ne azért maradjon, hogy kapjon még egy esélyt , hanem mert képességeit ismerve komolyan lehet hinni benne , hogy hasznára lesz a csapatnak és javulni fog, márcsak azért is mert kapott még egy klasszis támadót maga mellé...

továbbá én hiszek abban , hogy a az idei teljesítményére jócskán rányomta a bélyegét , hogy gyakorlatilag nem vett részt tavaly a felkészülésben, és télre ki is ütköztek a fizikális problémái, ami mentális problémákat is magával vonzott...

továbbá tavasszal én már azt láttam a pályán, hogy Pep túl statikus játékot kért tőle , ami nem feküdt neki , ez Villa érkezésével változhat , ismét sok helycserét várok a támadóktól...

gazdaságilag valóban kockázatos a megtartása, de mivel akkora név így olyan sokat nem fog esni az ára (sokkal rosszabbul biztos nem fog játszani)
senzu
Entrenador del Barça

2010.06.24. 14:44:33

torrestoni írta:60M+12-15M+12-20M, ergo 85-95M
ez wtf?
a hasadra ütöttél és beírtál pár számot? tanulj meg számolni, mert ez rohadtul nem 85-95re jön ki :lol:

szerk.: légyszi számold már ki Henry 1. éve után hogy volt a helyzet, hány millió eurok forogtak kockán, mégis megtartották az öreget.
Igaz ő nem 60ért jött, de elég magas fizetéssel rendelkezett ő is.
és az 1. évében ő is elég trágya volt! mondjuk akkor még Rijkaard volt az edző, lehet azért tartották meg, mert Pep akarta. kérdés, hogy Ibrával mi a helyzet

szerk2.: SŐT! Ibra nem is 60ér jött, hanem 40 + Eto'o-ért. Aki szintén irreális fizetéssel rendelkezett, ezt is vedd már bele az egyenletbe.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára senzu 2010.06.24. 14:53:01-kor.
Quaresma77
Jugador del Barça

2010.06.24. 14:43:47

ien kerettel szeretném látni a csapatunkat:

kapusok:
-Valdés
-Pinto

Védők:
-Dani Alves
-Van Der Wiel
- Puyol
- Millito
-Csiga
- Pique
- Abidal
- Maxwell
Középpályások :

- Cesc
- Xavi
- Ini
- Rafa
- Busi
- Keita
- Jonahtan és thigao

csatárok :
- Zlatan
- Messi
- VIlla
- Pedro
- Jeffren
- Bojan

Ez a keret szerintem elég erős és olcsóbban is kijönni mint vásárolgatni mindenkit :wink:
recrea
Llegenda del Barça

2010.06.24. 14:26:01

Végülis igaz, kezd szétesni ez a Liverpool, bár új edző, új remény. Azt nem tudtam, hogy Rossel nagy kedvence Torres, nem csodálom, zseniális játékos. Casillasékat kéne még megvenni és kész a válogatott. :D
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.06.24. 14:25:54

Néhány gondolat itt egészen szörnyű... :D

Olyanok is bevésődnek ide, ami nagyjából a legalja szint...

Az, hogy Mata neve nem cseng oly szépen, mint másé, teljesen mindegy. Feleslegesnek, gyengének titulálják úgy, hogy látták nagyjából 10 percet játszani, azt is amikor del Bosque beküldte Honduras ellen. Egészen banális.

Szerintem egyértelmű a törekvés, hogy a középpálya erősödjön, nem a támadószekció. Robinho sokadik opció lehet, akkor is Rosell miatt. Persze, vannak mások akik szimpatikusabbak számomra Matánál.

Az meg már tényleg nehezen megfogalmazható szavakkal - talán az űber-infantilis megjárja, bár roppant finom megfogalmazás -, ami Ibrahimovics ügyét illetően a többség véleménye. Az "Ibra maradj, ha megy a vezetőség hibája, megérdemel még egy esélyt" típusú "gondolatokra" értem.

Tudatosítani kellene mindenkinek magában néhány apróságot: Rosell már korábban bírálta a transzfert, Guardiola az idény végén láthatóan egyre inkább lemondott róla, szezon közben feladta a beépítését, s ugye ami jelen esetben a legfontosabb: óriásit bukhat a klub, amennyiben marad és semmi előrelépés nem lesz.

Ez hihetetlen kockázat, amire sokkal nagyobb esély van, minthogy jövőre minden rendben lesz - utóbbi hihetetlen nagy lutri. Biztos vagyok benne, hogy megpróbálják eladni. 60M+12-15M+12-20M, ergo 85-95M (euróban emberek..., csak az arányok kedvéért, a klub éves bevételének egyharmada) forog kockán, ha nem lesz elképesztő változás (gyengébbek kedvéért: átigazolási költség - mindenhol ennyit számolnak, kivéve itt néhány embert - és az előző + a jövő évi fizetése - ugye prémiumfüggő). Ilyen volumenű költségeknél, kockázatnál olybá tűnik, hogy a "megérdemel még esélyt" önmagában indokként egy orbitális baromság.

S ha Berbatovra gondolunk - mint rendkívül hasonló eset -, ami szintén nem piskóta dolog, akkor talán érdemes lenne először megpróbálni "elpasszolni".
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára torrestoni 2010.06.24. 14:30:24-kor.
barcalaci84
Jugador d'estrella

2010.06.24. 14:22:20

Rosellnek régi nagy szerelme Torres és idén talán mozdítható is lenne...
De mindenképpen nehézkes ügy márcsak Ibra miatt is , szóval valószínűbb hogy marad....
recrea
Llegenda del Barça

2010.06.24. 14:11:50

senzu írta:Már egyszer kifejtettem a véleményem: Ibra csak akkor mehet, ha Torres jön helyette!
Azonban Torres sérülés utáni formáját látva, inkább maradjon Ibra! Megérdemel még 1 évet, szívesen látnék egy Villa-Ibra-Messi támadósort.
VKP nem kell Touré helyére, Busi, Keita, Marquez megoldja, azonban szükség van mindenképp egy csere jobbhátvédre, Alves az idény végén minősíthetetlen játékot produkált...
Valamint kell egy Xavi/Iniesta csere, ő valószínű Fabregas lesz, mondjuk 40 millió felett biztos nem hoznám vissza. Esetleg fel lehetne hozni Thiagot vagy Jonathan dos Santost, nem voltak ők rosszak.
Mintha csak én írtam volna :D ...de még mindig nem tudom, Torres honnan jött a képbe. Tudtommal szó se esett róla a vezetőség szájából, de lehet lemaradtam valamiről...néha dolgoznom is kell. :D
Ha Yayaért (bár az eligazolása ellen vagyok) 30 misi körül kapnánk, az fedezné Cesc árának nagy részét.
Aztán jöhetnek ezek a bohócok Joséstul, mindenestül. :twisted:
barcalaci84
Jugador d'estrella

2010.06.24. 13:58:29

gyuri03 írta:
sjd írta:
barcalaci84 írta:amúgy Johan Cruyff véleményét osztom, miszerint baltámadó posztra már igazoltunk, és Villa-val nem középcsatárként számol Pep
( hogy ezt hibás döntésnek érzi valaki vagy sem azt ki-ki maga döntse el...)
de az öreg eléggé jól érzi Pep gondolkodását...
Del Bosque is jól érezte Pep gondolkodását tegnapelőtt 8)
Pontosan! Az elején amikor leigazoltuk akkor kételkedtem hogy miért kell 2 középcsatár de már látom hogy Villa mennyire jó a baloldalon, milyen jól cselez befelé! Szenzációs!
ráadásul Villa az alapvonal felé is jobban húzná meg , mint tette azt Henry és mivel kitűnő a bal lába is az esetleges centerezésben is hatékony lehet
plusz Villa rendkívűl agresszívan képes letámadni , ami nálunk nagyon fontos ennél a posztnál (Robinho pl ebben igencsak kilógna negatívan)
senzu
Entrenador del Barça

2010.06.24. 13:46:08

Már egyszer kifejtettem a véleményem: Ibra csak akkor mehet, ha Torres jön helyette!
Azonban Torres sérülés utáni formáját látva, inkább maradjon Ibra! Megérdemel még 1 évet, szívesen látnék egy Villa-Ibra-Messi támadósort.
VKP nem kell Touré helyére, Busi, Keita, Marquez megoldja, azonban szükség van mindenképp egy csere jobbhátvédre, Alves az idény végén minősíthetetlen játékot produkált...
Valamint kell egy Xavi/Iniesta csere, ő valószínű Fabregas lesz, mondjuk 40 millió felett biztos nem hoznám vissza. Esetleg fel lehetne hozni Thiagot vagy Jonathan dos Santost, nem voltak ők rosszak.

recrea: Torres azért jön állandóan elő, mert Rafa Benitez lekoccolt Liverpoolból, Gerrardot a Real Madrid szeretné elvinni, ha őt elviszik, akkor kb meghalt a csapat, Torresnek nincs nagyon miért tovább maradnia...
recrea
Llegenda del Barça

2010.06.24. 13:41:40

- Kinyírtok ezzel a Robinhoval, kedvelem a srácot, jó focisnak tartom, de nézem a brazil meccseket, számomra teljesen alibi a csávó, megy a bicikli, és kész. Ezen kívül kapura lő, fölémegy 2 méterrel és fél percig az égre nézve csodálkozik, h ez mekkora helyzet volt. Ugyan már...kamu játékos, nem véletlen nem kell Európában.

- Matas hír gondolom kamu...nem tudom minek jönne, mikor van Pedronk, Bojanunk, és már Villank. Nagyot csalódnék a vezetőségben, ha a fiatalok "fejére" igazolnák. A megkezdett úton kell mindkettőnek haladnia, növekvő játék- és fejlődési lehetőséggel, folyamatos motivációval.

- Ibra szvsz marad, szintén nagyot csalódnék, ha eladnánk. Miért ne lehetne még esélyt adni neki, ne ítékezzünk az elmúlt szezon alapján és ne herdáljunk már el egy 60 misis játékost. Továbbá nem hiszem, h belefér Pep egójába, h elismerje esetleges tévedését és eladja Ibrát. Villa abszolút be tudja játszani a bal oldalt, Ibra lehetne a center, vélhetően több gólt is lőne, mint idén Henry v. Pedro segítségével.

- Torrest nem értem, hogy honnan szedjük állandóan elő?!
Lezárt