Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Így van sajnos,harmat gyengén toljuk a Palermonak meg minden elismerésem,majd a 2.félidőőben megfordítjukBoixos írta:igaz, h még csak 20 perce megy a palermo-inter, de akármilyen bomba a milánóiak kerete, egyelőre nagyon pudingok. a corini meg akkora gólt rúgott szabadból, h az inter kapus még most sem tudja, merre, hány méter.
A Fiorentina nagyon jól erősített a nyáron(..........van ott pénz...)antiimperialista írta:Kár, hogy nem láttam. De a lényeg a jó idénykezdet. Remélhetőleg az idei év nem lesz olyan necces, mint a tavalyi.Maxi írta:Nem számít, az a lényeg, hogy nyert a Fio és elég szép játékkal!
Én is nagyon reménykedem ebben!Amúgy sztem Fiore játszott a legjobban!antiimperialista írta:Kár, hogy nem láttam. De a lényeg a jó idénykezdet. Remélhetőleg az idei év nem lesz olyan necces, mint a tavalyi.Maxi írta:Nem számít, az a lényeg, hogy nyert a Fio és elég szép játékkal!
Kár, hogy nem láttam. De a lényeg a jó idénykezdet. Remélhetőleg az idei év nem lesz olyan necces, mint a tavalyi.Maxi írta:Nem számít, az a lényeg, hogy nyert a Fio és elég szép játékkal!
Meg fogsz lepodni! Akár fogadni is mernék, nagyobb tételben is...Boixos írta:inkább az utóbbiHa most nem, akkor soha...
Az joCharlie írta:Na majd az "én" Interem,Adriano mesterhármassal nyitott.Boixos írta:...., De Rossi, és Nonda a 90.ben. el is szállt a 0-2es tippem
lépj ki a fórumból, de addig nyomogasd a kilépés gombot amíg télleg nem lép ki, mert nekem is csak a 3. kaatintásra lépett ki... és utána a főoldalon próbálj bejelentkezni és utána Tippjáték. Ha a többieknél jó akkor nálad is jónak kell lennie, vmi nem jól csinálsz sztemBarcelonafan írta:De [auto_cenzúra] hogy mindenki csak a tippjeiről beszél énmeg nem is tudok tippelni mert nem tudok belépni, próbáltam mindent, de nem jó, mind1 szóval szerintem ezt a tippjáték topicba kéne írni (mármint hogy ki mit tippelt) nem azért mondom csak olyan rossz érzés olvasni![]()
Így van.Végre remélem formában játsza le ezt az idényt!Charlie írta:Na majd az "én" Interem,Adriano mesterhármassal nyitott.Boixos írta:...., De Rossi, és Nonda a 90.ben. el is szállt a 0-2es tippem