Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
szoktak nyáron kidobni patcheket,amelyben az igazolások is bent vannak..sjd írta:
azt már fm2011nek fogják hívni és október vége-november elején jön ki![]()
azt már fm2011nek fogják hívni és október vége-november elején jön kichonggy írta:jól esne már egy,amelyben Villa a Barcáé...Victor_Valdes írta:Elvileg igen, a legújabb hivatalos tutira az.
ha nem módosítottad a mentés helyét akkor:szajko írta:Hol kell kicserélni?kurdt írta: A kép az csak egy szimpla kép, IrfanView-ban átállítottam a méretet h akkora legyen mint a szetnderd FM-háttér és kicseréltem a képet![]()
előre is kösz a választ
Hol kell kicserélni?kurdt írta: A kép az csak egy szimpla kép, IrfanView-ban átállítottam a méretet h akkora legyen mint a szetnderd FM-háttér és kicseréltem a képet
Assulinnak és Alabanak nem vágom mi lehet a baja, előbbi brillírozik az Atleticben és a nagyoknál is, utóbbi csak 18, ahhoz képest játszatom rendesen, pláne most h Kolarov sérült. Bojan is kap elég percet, viszont 600+ perc 'goal draught'-nál jár....sjd írta:Azért egy-két Poor morál befigyel..... (nekem se panaszkodnak az ilyenek, csak egy nap átadólistára kérik magukat)kurdt írta: így néz ki a Barçám a 2011/2012-es szezonban
eléggé bő keret, de asszem jó megy a rotáció, mert még senki sem panaszkodott h ne kapna elég játéklehetőséget
Más: a háttérben látható barcás témát honnan szerezted?
Azért egy-két Poor morál befigyel..... (nekem se panaszkodnak az ilyenek, csak egy nap átadólistára kérik magukat)kurdt írta: így néz ki a Barçám a 2011/2012-es szezonban
eléggé bő keret, de asszem jó megy a rotáció, mert még senki sem panaszkodott h ne kapna elég játéklehetőséget
Utolsó OFF:sjay írta:Kurdt félrenéztél valamit... (Bocs az offért)kurdt írta:Előszöris a topiconkudu írta:Fifa manager 10ben túl gyorsan fáradnak a játékosaim. Min állítsak, hogy kicsit erősebbek legyenek?