Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Charlie írta:Badi írta:Úgyvan Charlie szerintem is! amúgy meg elbújhatna a csapata teljesítménye miatt..FIGO 10 írta: "nincs mit csárli"
mondaná az a nő akivel az utca sarkonössze futottál és....
Kössz Badi,első ember aki védelmemre kell!
C.
Badi írta:Úgyvan Charlie szerintem is! amúgy meg elbújhatna a csapata teljesítménye miatt..FIGO 10 írta:"nincs mit csárli"Charlie írta:
Bekaphatja fingo!
C.
FIGO 10 írta:"nincs mit csárli"Charlie írta:redlions írta:Figo10 és Charlie!
Ideje lenne elszívni a békepipát!Vagy legalább nea fórum topicjaiba vitázzatok!
Bekaphatja fingo!
C.
Úgyvan Charlie szerintem is! amúgy meg elbújhatna a csapata teljesítménye miatt..FIGO 10 írta:"nincs mit csárli"Charlie írta:redlions írta:Figo10 és Charlie!
Bekaphatja fingo!
C.
"nincs mit csárli"Charlie írta:redlions írta:Figo10 és Charlie!
Bekaphatja fingo!
C.
Van igazság abban, amit írsz! Egyébként meg örüljünk annak, hogy tovább mentünk.Lujo írta:Srácok: Nem hiszem, hogy van értelme Figo10-zel vitatkozni, bár azért néha egész normális is tud lenni, csak van amikor kicsit beborul felette az ég, mint az el Classicon Salgado felett.
FIGO 10 írta:nem is váromEnrique írta:Most akkor csókolommal kéne h köszönjek, mert belinkelted a meccset??FIGO 10 írta: egyébként enrique engem kitilthattok csak elgondolkodhatnál azon hogyha én nemvagyok te most nem tudod nézni a meccset a neten....Ne viccc... Mondtam 1 thnx-t szerintem annyi elég is volt.
De nem kérte senki h belinkeld, szal csak ne várd h most isteníteni foglak...
nem is váromEnrique írta:Most akkor csókolommal kéne h köszönjek, mert belinkelted a meccset??FIGO 10 írta:egyébként enrique engem kitilthattok csak elgondolkodhatnál azon hogyha én nemvagyok te most nem tudod nézni a meccset a neten....Enrique írta: Nem védem én, ne is gondold, csak nem értem minek kell vmi hülyeségre visszaírni...![]()
Hagyd a rákba, majd ugyis kitiltatjuk innen, majd gondoskodunk róla..Ne viccc... Mondtam 1 thnx-t szerintem annyi elég is volt.
De nem kérte senki h belinkeld, szal csak ne várd h most isteníteni foglak...
Most akkor csókolommal kéne h köszönjek, mert belinkelted a meccset??FIGO 10 írta:egyébként enrique engem kitilthattok csak elgondolkodhatnál azon hogyha én nemvagyok te most nem tudod nézni a meccset a neten....Enrique írta:Nem védem én, ne is gondold, csak nem értem minek kell vmi hülyeségre visszaírni...Charlie írta:
Ki a hülyébb bazzeg?Én vexexem?Ez a kis maki reálos ugat...........Védjed bakker...........Védjed!
C.![]()
Hagyd a rákba, majd ugyis kitiltatjuk innen, majd gondoskodunk róla..
FIGO 10 írta:egyébként enrique engem kitilthattok csak elgondolkodhatnál azon hogyha én nemvagyok te most nem tudod nézni a meccset a neten....Enrique írta:Nem védem én, ne is gondold, csak nem értem minek kell vmi hülyeségre visszaírni...Charlie írta:
Ki a hülyébb bazzeg?Én vexexem?Ez a kis maki reálos ugat...........Védjed bakker...........Védjed!
C.![]()
egyébként enrique engem kitilthattok csak elgondolkodhatnál azon hogyha én nemvagyok te most nem tudod nézni a meccset a neten....Enrique írta:Nem védem én, ne is gondold, csak nem értem minek kell vmi hülyeségre visszaírni...Charlie írta:Enrique írta:A tojnak itt veszekedtek ilyen baromságokon, h ki a hülyébb....![]()
Ha valamelyikőtök abbhagyná, akkor talán a másik is. Szal lécci..![]()
Nekem m1 rendesen, legalábbis eddig ment!384es kapcsolatom van.
C.![]()
Enrique írta:Nem védem én, ne is gondold, csak nem értem minek kell vmi hülyeségre visszaírni...Charlie írta:Enrique írta:A tojnak itt veszekedtek ilyen baromságokon, h ki a hülyébb....![]()
C.![]()
Nem védem én, ne is gondold, csak nem értem minek kell vmi hülyeségre visszaírni...Charlie írta:Enrique írta:A tojnak itt veszekedtek ilyen baromságokon, h ki a hülyébb....![]()
C.
Enrique írta:A tojnak itt veszekedtek ilyen baromságokon, h ki a hülyébb....![]()
sztem a gépeddel lehet vmi gond, mert nekem nagyon jól megyRonaldinho22 írta:Hát srácok nekem nem megy ez az interneten nézés! Állandóan beszaggat és újból pufferel! Szerintetek gyenge az internetem, vagy [auto_cenzúra] a Media Playerem?
Ha valaki tudja írhatna! Enrique szerinted? Neked megy kafául