Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Ejj, pedig de jót kacagtam volna...Attika 25 írta:Remélem te sem gondolod komolyan,hogy most itt bárki elfog kezdeni osztani,szorozni,hogy...
Ha "csak" ugyanaz a szint akkor is elférhet,mert bővülne vele a keret,ami ugye eleve rövid. De én jobbnak tartom Mata-t,legalábbis komplettebbnek.gyuri03 írta: Miért kell nekünk Mata ha itt van 1 Pedro aki ugyan az a szint?? Ezt nem értem hogy sokan miért ájuldoznak hogy igazoljuk le... szerintem fölös pénzkidobás
Évek óta lefelé megy?tiva írta:Én Alvest simán odaadnám annyiért. Évek óta lefelé megy. Vagy az edzés hiánya, vagy a brazil betegség, a motiváció csökkenése. (lsd Ronaldinho, Ronaldo, Edmilson stb)
A fiatalok beépítése. Azért vegyük tudomásul, hogy Pep ismeri öket a legjobban. Vannak közös edzéseik is. Ő csak látná, ha már beférnének. Egyébként engem sem győzött meg egyik sem. Szerintem Pedronak is nagyobb volt a szerencséje, mint a tudása.
Miért kell nekünk Mata ha itt van 1 Pedro aki ugyan az a szint?? Ezt nem értem hogy sokan miért ájuldoznak hogy igazoljuk le... szerintem fölös pénzkidobásnoname írta:Róla már én is hallottam, ezért figyeltem és annak ellenére h veszélyes kapura, sokszor elveszti a labdát. Kicsit túl bevállalós. Idővel valószínű h ezt kinövi, de azért én nem hasonlítanám Mata-hoz. Nemtom Matat miért tartjátok olyan kevésre. Kb az a szint, ami Pedro.socio66 írta:Nem tudom néztétek-e Chile meccseit a tornán,volt ott az a szélső srác,Alexis Sanchez.
Őszintén szólva sosem láttam még játszani a vébé előtt,de ezen a négy meccsén konstans baromi jó teljesítményt nyújtott,nagyon erőteljes,gyors volt minden meccsen,mindenkit befűzött és a kapura is veszélyes volt.
Persze nagy elemzésbe nem mennék bele,mert mondom,nem nagyon ismerem,de ha a vébén mutatott teljesítményét venném alapul,simán kenterbe veri mondjuk Matát.
Nagyon tetszett a gyerek.
Róla már én is hallottam, ezért figyeltem és annak ellenére h veszélyes kapura, sokszor elveszti a labdát. Kicsit túl bevállalós. Idővel valószínű h ezt kinövi, de azért én nem hasonlítanám Mata-hoz. Nemtom Matat miért tartjátok olyan kevésre. Kb az a szint, ami Pedro.socio66 írta:Nem tudom néztétek-e Chile meccseit a tornán,volt ott az a szélső srác,Alexis Sanchez.
Őszintén szólva sosem láttam még játszani a vébé előtt,de ezen a négy meccsén konstans baromi jó teljesítményt nyújtott,nagyon erőteljes,gyors volt minden meccsen,mindenkit befűzött és a kapura is veszélyes volt.
Persze nagy elemzésbe nem mennék bele,mert mondom,nem nagyon ismerem,de ha a vébén mutatott teljesítményét venném alapul,simán kenterbe veri mondjuk Matát.
Egyet értek. Minden meccsen jól tolta. Bele illene a képbe...socio66 írta:Nem tudom néztétek-e Chile meccseit a tornán,volt ott az a szélső srác,Alexis Sanchez.
Nem lehet hogy mivel hamarosan lejár a szerződése igy viszonylag olcsón tudnánk elhozni még ezen a nyáron,ha Cesc nem jönne össze?d írta:Ezt nem egészen értem... szóval egy napja sincs, hogy arról cikkeztek valahol (linket most nem tudok), hogy Özilnek lejár a szerződése egy év múlva, ha az igaz volt, akkor nem sok értelme lenne bármit is adni érte, ha csak egy év múlva vinnénk. Valamelyik hírnek kamunak kell lennie. Vagy mindkettőnek.
Köszi szépen így már képbe vagyok:)VictorValdes19 írta:Az Ajax holland válogatott jobbhátvédje, Van der Wiel.Nyitike8 írta:amúgy ki is az a VDW ha szabad tudnom??![]()
![]()
Az Ajax holland válogatott jobbhátvédje, Van der Wiel.Nyitike8 írta:amúgy ki is az a VDW ha szabad tudnom??![]()
![]()
Igen technikás játékos, de nekem rém unszimpatikus. Ha Fabregas érkezik, ez a hír eléggé hápogni fog.. Gondolom egy alternatíva lehetne talán.
Dinho csúcs időszakában sehol se volt még a City sejkje.tiva írta:Ez jó kérdés, csak nehogy úgy járjunk, mint Dinhoval. Ha jól emlékszem, pont a City vitte volna 100M-ért. Aztán egy év múlva már adtuk szinte ingyen.
Kb. egy hetes hír már, talán ezért nincs is róla szó, hogy esetleg megvegyük, vagy akár a Real.Soler írta:A francia bajnok Olympique Marseille labdarúgócsapata hivatalosan is bejelentette az U21-es spanyol válogatott jobbhátvédjének, César Azpilicuetának szerződtetését. Az OM (a jövőbeni díjakkal együtt) 9.5 millió eurót is fizethet a tehetséges védőért.
Ez szép.Akár még mi is megvehettük volna szerintem nemrossz játékos.
Tudom nemvolt róla szó....
Azt hittem legalább nagyobb csapatot választ.
Ez ugye nem komoly?tiva írta:Lehet, hogy ez a válasz a kérdésre? Puyol simán átveheti a posztot -középre már úgyse nagyon fér be-, aztán a fiatalok felnőnek mellette.