(Még, mindig bennem van... Nem tudom, te emlékszel-e.)
Huhh, ne is mond.
Vagy melyikre is gondolsz? Sok volt.Az Ibra gólra?
FC Barcelona:Més que un club!Visca el Barca! Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
Boldog névnapot levproff. A következőkben is sok-sok sikeres tippmixet és, hogy ne a bírón menjen el a 91. percben egy Barca meccsen. (Még, mindig bennem van... Nem tudom, te emlékszel-e.)
És persze én is boldog névnapot kivánok a többi Leventének is!
FC Barcelona:Més que un club!Visca el Barca! Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
Még egyszer köszönöm a köszöntéseket. Most már muszáj lefeküdni aludni, mert tegnap rendesen megünnepeltük haverokkal a dolgot.
Illetve még ma reggel 6 körül is ünnepeltünk.
Öcsém meg délután fél 2kor hívott, hogy felköszöntsön, és hallottam a hangján, hogy valami nincs rendben nála... aztán kérdem tőle, hogy mi van, azt mondja: Mi még mindig ünnepeljük a Lacikat akkor most elbújhatok mögötte sajnos...
Üdv: Laci
I can't do this all on my own. I know, I'm no Superman!! Koorpiklaani - Tequila
Ebben az idényben nem jó ómen mesterhármast lőni a Barcelonának.
Mbappé mellett Pavlidis (Benfica), Guirassy (Dortmund) és Borja Iglesias (Celta) tette ezt meg - az adott csapat mindig kikapott/kiesett. pic.twitter.com/A0pzjwKVtE
Lamine Yamal ebben a szezonban mind a négy Real Madrid elleni mérkőzésen jegyzett gólt vagy gólpasszt.
⚽️ vs. Real Madrid (LaLiga)
⚽️ vs. Real Madrid (Szuperkupa)
️️ vs. Real Madrid (Copa del Rey)
⚽️ vs. Real Madrid (LaLiga)
3 gól, 2 assziszt. pic.twitter.com/2o4YPdXSqy
— EuroBarça (@eurobarcahu) May 12, 2025