Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
IróniaBeen írta:robertfcb írta:Szívesen18Barca99 írta:Hali!
Olyan kérésem lenne a kedves aláírás kép szerkesztő májsztrókhoz, hogy ezekből a képekből valaki tudna nekem csinálni egy aláírás képet?
Piqué
Messi
Iniesta
Alves
Xavi
Balról jobbra: Alves Xavi Messi Iniesta Piqué sorrend és valami jó kis Barca háttérbe torkollhatna. Ha valaki megcsinálná azt nagyon megköszönném.
Ez micsoda??![]()
xDBeen írta:robertfcb írta:Szívesen18Barca99 írta:Hali!
Olyan kérésem lenne a kedves aláírás kép szerkesztő májsztrókhoz, hogy ezekből a képekből valaki tudna nekem csinálni egy aláírás képet?
Piqué
Messi
Iniesta
Alves
Xavi
Balról jobbra: Alves Xavi Messi Iniesta Piqué sorrend és valami jó kis Barca háttérbe torkollhatna. Ha valaki megcsinálná azt nagyon megköszönném.
Ez micsoda??![]()
robertfcb írta:Szívesen18Barca99 írta:Hali!
Piqué
Messi
Iniesta
Alves
Xavi
Szívesen18Barca99 írta:Hali!
Piqué
Messi
Iniesta
Alves
Xavi
Messithebest írta:Kérhetnék egy olyan argentin siget amin Messi,Milito bal oldalt,Tevez,Higuain jobb oldalt legyen,középen pedig Maradona legyen,a szürke öltönyében.
Háttér vmi argentinos legyen.Thx és nagy respect aki megcsinálja.
higany írta:Been írta: szeretnék kérni vmelyikőtöktől (aki ráér), hogy készítsen nekem egy David VIlla-s siget.
Csak nyugodtan!Barca_10 írta: Nekem tetszik mind2.Ha nem bánod a Messi-set használatba is venném.
Been írta: szeretnék kérni vmelyikőtöktől (aki ráér), hogy készítsen nekem egy David VIlla-s siget.
Rataccess írta:Ezt a kettőt a napokban csináltam:
Kritikákat észrevételeket várom!
Sziasztok, készítene valaki egy hasonló képet, amin ugyancsak válogatott mezben Meesi és André Ayew, vagy Kevin Prince Boateng lenne rajta! Háttérben a címerek...:Poldi:.. írta:
rá is vetődtem már a feladatraalbicelesteX írta:Sziasztok!Csinálna nekem valaki egy siget?Messi és Sneijder lenne rajta válogatott 10 es mezben!Előre is köszi!
Sajnos csak ilyen kicsiben van meg...:Poldi:.. írta:eredeti kép megvan esetleg?Lionel85 írta:Tudna valaki a profilképemen szépíteni? Ahogy szoktátok ilyen szép effektekkel megcsinálni az ilyen képeket.
eredeti kép megvan esetleg?Lionel85 írta:Tudna valaki a profilképemen szépíteni? Ahogy szoktátok ilyen szép effektekkel megcsinálni az ilyen képeket.
Eazzy írta: Remélem nem haragszol meg ha azt mondom, többet ne nagyon méretezz át senkinek semmit![]()
Rendkívül rosszul néz ki így, hogy aránytalanul nyomtad össze. Lásd Poldi hogyan oldotta meg!
Remélem nem haragszol meg ha azt mondom, többet ne nagyon méretezz át senkinek semmitkanty írta:
Parancsolj.