2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Hogy ki tippelt elöszörRonaldinho 17 írta:Ha a végén azonos a pontszám,és a telitalálatok is,akkor mi dönt
Igen, én is ezért vok 1., mert 3-mat találtam telibeEnrique írta:Akinek több telitalálata van/volt/lesz sztem.
Nekem most 3 mat sikerult, meg a Bilbaoval is meséltem h jártam...Rapika írta:LG pontjaira én is kíváncsi vok!
köv fordulókban bármmi megtörténhet!
Csak 4 meccset telibe talál valaki16pont
![]()
hát régen azért fejeztem be mert semmi időm nem volt... suli meg minden nap edzés, nem túl sok időm jutott arraCharlie írta:Hát igen,nem volt rossz,amúgy miért nem járx már arra?Morminho írta:jaja csak az nem tartott sokáigCharlie írta:Nekem kemény 7pontom van.Morminho játszottunk mi ilyet az nso.hu-n is emléxel?Csak nem ilyen szabályokkal,csak Hazai,Döntetlen,Vendég.
C.
C.
Hát igen,nem volt rossz,amúgy miért nem járx már arra?Morminho írta:jaja csak az nem tartott sokáigCharlie írta:Nekem kemény 7pontom van.Morminho játszottunk mi ilyet az nso.hu-n is emléxel?Csak nem ilyen szabályokkal,csak Hazai,Döntetlen,Vendég.
C.
jaja csak az nem tartott sokáigCharlie írta:Nekem kemény 7pontom van.Morminho játszottunk mi ilyet az nso.hu-n is emléxel?Csak nem ilyen szabályokkal,csak Hazai,Döntetlen,Vendég.
C.
az szép, gratula LG! én a magam 5 pontjával valahol hátul lehetekA. Gábor írta:LG 14 ponttal holtversenyben vezet.....Morminho írta:Hány pontod van LG?