Olvastam már itt róla 1-2 véleményt, de azért kezdés előtt is elfogadok párat.

szajko írta:Akkor én is megnézem csakis Statham miatt...Perrero írta:én Jason Statham miatt néztem meg, mindegyik filmjét imádom, és nagyon tetszenek, kivéve talán a Crank 2, de abból az 1 az vmi überf.sza... besza-behu kategória
Crank 2 se rossz,mondjuk az 1 tényleg jóval jobb.
Egyébként,hogy nem hallottam még erről a káoszról?![]()
2005-ös film,ráadásul a kedvenc színészemmel(ami a filmeket illeti)...
Akkor én is megnézem csakis Statham miatt...Perrero írta:én Jason Statham miatt néztem meg, mindegyik filmjét imádom, és nagyon tetszenek, kivéve talán a Crank 2, de abból az 1 az vmi überf.sza... besza-behu kategória
Nálam is, akárcsak Ozsinál a vége vitte le a filmet. De nálam annyira rontott az összképen, hogy többet tuti nem nézem meg.Z.Chris írta:Valaki mondana egy pár szót a Képlet (Knowing) című filmről.
Érdemes megnézni? Sok helyen olvastam, hogy Cage legrosszabb filmje, mások az állítják, hogy nagyon is jó.
Véleményetek?
nekem személy szerint a 3/4ig nagyon tetszett, a vége annyira nem.Z.Chris írta:Valaki mondana egy pár szót a Képlet (Knowing) című filmről.
Érdemes megnézni? Sok helyen olvastam, hogy Cage legrosszabb filmje, mások az állítják, hogy nagyon is jó.
Véleményetek?
Ilúvatar írta:Revolver -ről írtak, hogy szétb*ssza az agyadat mentálisanNem tudom hol olvastam. Úgyhogy megjött a kedvem arra, hogy letőőőtsem. Úgysincs agyam, höhöhöh
ja meg Káosz is jön lefele, thx Perrero
hát nem tudom, én bepróbálom majd újra, amikor zavaró dolgok nélkül végig tudom majd nézni. Akkor lehet, hogy vége lesz annak a kevéske értelemnek is fejembe.Ilúvatar írta:Revolver -ről írtak, hogy szétb*ssza az agyadat mentálisanNem tudom hol olvastam. Úgyhogy megjött a kedvem arra, hogy letőőőtsem. Úgysincs agyam, höhöhöh
ja meg Káosz is jön lefele, thx Perrero
DGame90 írta:Kiket ismertek fel a képről?
Rendben, hallgatok rád.Perrero írta:hadd ne ismételjem meg magam, tetszeni fog a Káosz isVictor_Valdes írta:Alapból nem bírom az akciófilmeket, ezt is igazából csak a csávó keszekusza, elméletei, miatt kezdtem el nézni, és egész jóra alakult.![]()
YodaGame90 írta:Kiket ismertek fel a képről?![]()
Xfcbarca0827 írta:Jaj, de rossz.Game90 írta:Kiket ismertek fel a képről?
Yoda, Vincent Vega, Gandalf, Tony Montana, Ollókezű Edward, Indiana Jones... A többi fogalmam sincs, így hirtelen...
Jaj, de rossz.Game90 írta:Kiket ismertek fel a képről?
Jééé, tényleg.miihii írta:LLilu az 5. elemből
FForrest Gump
Két pasi meg egy kicsi, Amerikai Fater, Family Guy, Jóbarátok (bár ezeket sztem ismered,de hátha nemszajko írta:És nem venném zokon,ha ajánlanátok 1-2 vígjáték sorozatot,vagy hasonlót mint a Dexter(bár nem hiszem,hogy ilyen van).Köszi
Chuck. Nálam az az első számú sorozat!szajko írta:
És nem venném zokon,ha ajánlanátok 1-2 vígjáték sorozatot,vagy hasonlót mint a Dexter(bár nem hiszem,hogy ilyen van).
Köszi