2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Szerintem meg így kell profi módon előkészíteni egy mezszponzort...Mihu írta:d írta:Hihetőbb dolognak tartod, hogy Rossel 4 nap alatt fizetésképtelenné volt képes tenni a csapatot? Erre még Cargill ezredes sem volt képes a 22-es csapdájában.Mihu írta:Azért azt nem gondolhatod komolyan, hogy 7 évig hülyére lehetett venni a sociókat![]()
Nem, akárhogy is, ez Laporta sara lehet.
Azt nem. Viszont azt nagyon is, hogy valami olyasmiben sántikál, amihez kell 150 millió euró. Csak éppen nem úgy van előadva a dolog, hanem úgy, hogy felvettünk 150 milliót, mert rövidtávú anyagi gondjai vannak a klubnak.
Ezt sokkal hihetőbbnek tartom.
A nyereségnek meg az adósságnak nem sok köze van egymáshoz.Ha minden fél évet nyereséggel zárunk akkor hogy lehet adósságunk?
d írta:Hihetőbb dolognak tartod, hogy Rossel 4 nap alatt fizetésképtelenné volt képes tenni a csapatot? Erre még Cargill ezredes sem volt képes a 22-es csapdájában.Mihu írta:Azért azt nem gondolhatod komolyan, hogy 7 évig hülyére lehetett venni a sociókat![]()
Nem, akárhogy is, ez Laporta sara lehet.
Hihetőbb dolognak tartod, hogy Rossel 4 nap alatt fizetésképtelenné volt képes tenni a csapatot? Erre még Cargill ezredes sem volt képes a 22-es csapdájában.Mihu írta:Azért azt nem gondolhatod komolyan, hogy 7 évig hülyére lehetett venni a sociókat![]()
Lehet Torrest akarja elhozni ennyiértCapon írta:Mi a f.szom folyik itt? Rövid távú anyagi gondok? 150 milliót fel akar venni? Mi a bánat történt? Összedőlt a stadion vagy mi? Mi olyan történt/történhet ami rövid távon megoldódik és 150 milla kell hozzá? Ez kicsit érthetetlen.
Tehát Rosell az egy hetes regnálása alatt máris adósságokat halmozott fel?Ezt gondolod?Adoságok kezdenek halmozni Rosellnek köszönhetően...
Azért azt nem gondolhatod komolyan, hogy 7 évig hülyére lehetett venni a sociókatd írta:Vagy inkább csak hülyére vettek minket, hogy milyen kumma jól állunk és Laporta után az özönvíz?Ilúvatar írta:oké, most valaki mondja el nekem, hogy miért van nekem [auto_cenzúra] rossz előérzetem?
1. Rosell pénzéhes faxarcú, kb. mint a madrid vezetőség.
2. Milyen adoságok, tejoisten?! Eddig hibátlan volt a pénzugyi helyzet Laporta-éra alatt, s mikor Rosell lett az elnök, MÁRIS adoság van? HE?
Kezd már olyan érzésem lenni, hogy most kezdődik a zuhanásunk mélypont felé... Adoságok kezdenek halmozni Rosellnek köszönhetően...
hát azt nehezen hiszem el. Miért lenne anyagi gond nálunk? Tavaly barca mindent megnyert, és az rohadtul nem kis bevételt csinált. Plusz, most adtunk el Tourét.d írta: Vagy inkább csak hülyére vettek minket, hogy milyen kumma jól állunk és Laporta után az özönvíz?
Vagy inkább csak hülyére vettek minket, hogy milyen [auto_cenzúra] jól állunk és Laporta után az özönvíz?Ilúvatar írta:oké, most valaki mondja el nekem, hogy miért van nekem [auto_cenzúra] rossz előérzetem?
1. Rosell pénzéhes faxarcú, kb. mint a madrid vezetőség.
2. Milyen adoságok, tejoisten?! Eddig hibátlan volt a pénzugyi helyzet Laporta-éra alatt, s mikor Rosell lett az elnök, MÁRIS adoság van? HE?
Kezd már olyan érzésem lenni, hogy most kezdődik a zuhanásunk mélypont felé... Adoságok kezdenek halmozni Rosellnek köszönhetően...
ezt valóban kifejthette volna bővebben, mert ilyet ritkán hallani nyugatabbraMihu írta:Ezen a héten veszélyben volt, hogy ki tudjuk fizetni a játékosokat.
Mivan?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mit üldözött el?kabekabe írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ba ... ol-2035490
Na, Sandro, elüldözted a klub egyik, ha nem a legnagyobb alakját(mind játékosként, mind edzőként, mind tanácsadóként remek volt).
![]()
Ha van ilyen elnöki poszt, ha nincs, véleményem szerint meg kellett volna tartani! Elég sokat adott már ennek a klubnak és adni is fog!kabekabe írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ba ... ol-2035490
Na, Sandro, elüldözted a klub egyik, ha nem a legnagyobb alakját(mind játékosként, mind edzőként, mind tanácsadóként remek volt).
![]()
mi egyelőre elég jók vagyunk így is!ibra meg maradjon...rhynn írta:
Zubi + Amor jó lesz a technikai vezetésre. Ha Ibrát eladjuk, s az elmúlt évek felesleges költekezéseit (Ibra, Csigri, Hleb stb) visszafogjuk, jó csapat lehetünk!