Nos még én sem mutatkoztam be, szóval most megtenném ha nem bánjátok
Sikora Markó vagyok (Olyan hülye a nevem, mint amilyen én magam

) és 1996.04.15.-én születtem Sátoraljaújhelyben. Sátoraljaújhely mintegy 12 kilométerre van a mostani lakóhelyemtől Sárospataktól. 14 éve itt élek ebben a 13.000 fős városban.
Focizni már óvodás korom óta focizok, de komolyabban csak az általános iskola 1. osztályától, ahonnan már versenyekre is mentünk. Tavaly abbahagytam a focit, de a kb. 9 év alatt voltam kapus, védő és csatár is.
Eléggé sok díjam és érmem van, a legbüszkébb talán egy Nyíregyházi labdarúgótornán megszerzett legjobb kapus díj. A focit már csak hobbiként űzök. Nézni és játszani is szeretem szinte az összes sportágat, rengeteget is kipróbáltam már, köztük az amerikai focit, a vízilabdát, az úszást, a kosárlabdát és az atlétikát is. Most viszont kézilabdázok, és a középiskolában is ennek a sportágnak az űzését tervezem.
Június 12.-én hivatalosan is befejeztem általános iskolás tanulmányaimat, az Árvay József Gyakorló Általános Iskolában. Jövő évtől már az Árpád Vezér Gimnáziumban fogom folytatni tanulmányaimat.
Zenei ízlésem inkább rock és metál,de van olyan nap, amikor, inkább a rapp szűrődik ki a hangfalamból.
A Barcelonának 2002 óta szurkolok, hiszen akkor láttam az első meccsüket és nagyon tetszett a játékuk-és az nap édesapám ismerősének köszönhetően beszéltem telefonon Ronaldinhoval, bár szerintem sokan ezt nem hiszik el

-a Ferencvárosnak pedig 2001 óta vagyok a rajongója, és e két csapat iránti szeretetem örökké meg is marad. A 3. kedvenc csapatom a Tottenham, amelyet a 2007es években kedveltem meg. Válogatottak terén nevezhettek engem divatdrukkernek-habár utálom ezt a kifejezést, és utálom a divatdrukkereket is- mert sosincs kedvenc válogatottam, mindig annak szurkolok aki szép focit játszik-kivéve Magyarország, mert nekik mindig szurkolok-,jelen esetben Argentína.
És a végére:
Kép1
Kép2
Kép3
Kép4
Hát én sem vagyok egy szép gyerek, fésülködni nem szokásom