Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én töröltem párat mert állandó jelleggel "építesz" piramisokat, de nem hiszem hogy annyi lett volna.S.Agüero írta:Megkérdezhetem, hogy miért töröltek ki vagy 70 hsz-omat?![]()
Nem mintha érdekelne, hogy hány hsz-om van, de azért az érdekel, hogy miért törölték ki.
Ez nálam is így van, meg mindenki másnál is.levproff írta: http://img192.imageshack.us/img192/3325/eurobarca.png
ez nem hiba, egyszerűen csak a százalékszámításnál nem kerekítés van, hanem a tizedesvessző utáni értéket levágja.S.Agüero írta:Van egy kis hiba a Barca vs. Real topicban a szavazásnál, mert csak 99% a max. a szavazásnál.
Azért köszönöm. Majd ha ráértek, kérlek töröljétek a regisztrációmM99 írta:Adminhoz lenne kérdésem. Van arra mód, hogy a nevem megváltoztassa valaki Matthew99-ra? Próbáltam úgy regisztrálni de valamit elüthettem mert nem jött regisztrációs levél. Aztán megpróbáltam újra de akkor meg már nem engedte ezt a nevet, ezért a mostanival tudtam csak megcsinálni. Megköszönném ha valaki meg tudná csinálni!
Nem változtattunk nevet senkinek, csak nagyon kivételes esetben. A te eseted nem az.
"valamint kinyilvánította, hogy Henry szabadon választhat, melyik klubba megy, ergo a katalán egyesület nem kér érte pénzt."LM10 írta: Csak Henry most hivatalosan szabadúszó, szóval nálunk már tényleg múlt
Henry még szerződéssel itt van. Vagy már felbontották?Csak Henry most hivatalosan szabadúszó, szóval nálunk már tényleg múlt Wink
Csak Henry most hivatalosan szabadúszó, szóval nálunk már tényleg múltlui1698 írta:Szerintem azért, mert Touré már hivatalosan is a City-é, míg Henry még nem a NY-é.LM10 írta:Most láttam, hogy Yaya topicja már a "Múlt és Jövő" részben van, míg Henry a "Barca sztárok" részben van még. Nincs semmi jelentősége csak gondoltam szólok![]()
Szerintem azért, mert Touré már hivatalosan is a City-é, míg Henry még nem a NY-é.LM10 írta:Most láttam, hogy Yaya topicja már a "Múlt és Jövő" részben van, míg Henry a "Barca sztárok" részben van még. Nincs semmi jelentősége csak gondoltam szólok![]()
Értem és igazat adok neked,ozsimiki írta:Kanty!
Teljesen egyetértek. Ez nem mególdás.El fanático írta:
A regisztáció idejéből leszűrni azt, hogy ki-mekkora Baca-fan és mennyire tudja, hogy miről meg itt a téma annyiból butaság, hogy például én lassan 16 éve nevezhetem magam Barca drukkernek, bár előtte is néztem már meccseket, de a gépszíj akkor kapott el - viszont 'Netem nincs olyan régóta, mint azoknak akiket Te a regisztrációjuk ideje miatt szakértőnek tartasz, mert akkor ők azóta már biztos foglalkoznak a témával - igen ám, de akkor is lekezelő azokkal szemben, akik csupán később kezdtek el Internetezni.