2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ha meccsek elott sablonosan beszelsz veluk,felidoben nem dicsered meg ha jok es\vagy nagyon megszidod oket.Nem tartassz csapatertekezletet,nem te tartod az interjut(ez nem bizots,hogy baj),ha mindig csak egy megadott 11 jatszik,nem rotalsz stb....kurdt írta: De ezt akkor is írja, amikor veretlenül vezetem a bajnokságot... :
Esetleg nem elképzelhető h vkik összevesztek a csapatból?kurdt írta: De ezt akkor is írja, amikor veretlenül vezetem a bajnokságot... :
De ezt akkor is írja, amikor veretlenül vezetem a bajnokságot... :sjd írta:Az kb. akkor van, amikor rosszul megy a klubnak, mindenkinél alacsony a morál, a sajtó nyilatkoznak h a klub alulteljesít, motiválatlan az egész banda stb.kurdt írta: amit én nem értek az a 'Lack of harmony'
Az kb. akkor van, amikor rosszul megy a klubnak, mindenkinél alacsony a morál, a sajtó nyilatkoznak h a klub alulteljesít, motiválatlan az egész banda stb.kurdt írta: amit én nem értek az a 'Lack of harmony'
Köszönöm szépen!kurdt írta:A Slight Concern akkor van, ha valmi miatt aggódik a spíler; általában ha nem kap elég játékpercet.Dotn93 írta:A Slight Concerne azt jelenti, hogy kevés önbizalom? Mer nekem csomószor van a játékosoknál, átvettem a Romat amikor a 14. helyen volt, felhoztam elsőre a bajnokság hajrájára, de még mindig ez van. Enyeama a kapusom, ő azt mondja, hogy nem adok elég kreditet (bizalmat) a csapattagoknak.
Hogy tudok ellene tenni?
Köszi szépen!
Ha azért aggódik mert kevés a kredit, az azt jelenti h szerinte nem dícséred őt/őket eléggé.
Ezen a kettőn könnyű javítani, amit én nem értek az a 'Lack of harmony'
Köszi a gyors választ.sjd írta:rámész a profiljára, Training/New positionFCBMessi19 írta:Egy játékost lehet átedzetni(milyen szó ez) egy másik posztra? pl.középső támadó középpályásból--->jobb támadó középpályást csinálni?
rámész a profiljára, Training/New positionFCBMessi19 írta:Egy játékost lehet átedzetni(milyen szó ez) egy másik posztra? pl.középső támadó középpályásból--->jobb támadó középpályást csinálni?
A Slight Concern akkor van, ha valmi miatt aggódik a spíler; általában ha nem kap elég játékpercet.Dotn93 írta:A Slight Concerne azt jelenti, hogy kevés önbizalom? Mer nekem csomószor van a játékosoknál, átvettem a Romat amikor a 14. helyen volt, felhoztam elsőre a bajnokság hajrájára, de még mindig ez van. Enyeama a kapusom, ő azt mondja, hogy nem adok elég kreditet (bizalmat) a csapattagoknak.
Hogy tudok ellene tenni?
Köszi szépen!
Azontúl, hogy egy [auto_cenzúra] vagy, amiért egyáltalán beírod ide, ráadásul tök off. Mellesleg, még el is hiszed ezt a sz.arsgáot..gratulálok.prong16 írta:Sziasztok!
Annyi kérésem lenne, hogy aki elolvassa ezt a postot, kérem kattintson az alábbi linkre:
http://www.freeps3.tv/?i=210478
Tudom, hogy sokan nem szeretik az ilyen postolókat, és fáradtságnak tartják megtenni azt az egy kattintást, de akinek mégis lenne 2-3 szabad másodperce, az most tegye meg. Előre is köszönöm : D
És te ezt elhiszed?prong16 írta:Sziasztok!
Annyi kérésem lenne, hogy aki elolvassa ezt a postot, kérem kattintson az alábbi linkre:
http://www.freeps3.tv/?i=210478
Tudom, hogy sokan nem szeretik az ilyen postolókat, és fáradtságnak tartják megtenni azt az egy kattintást, de akinek mégis lenne 2-3 szabad másodperce, az most tegye meg. Előre is köszönöm : D
Elvileg a braziloknál máshogy van igen, de a játékos csak később csatlakozhat az eggyüteshez.Vagyis akkor amikor megnyílik a játékospiac...Azt hiszem vhogy így működik Brazíliában, de nem 100-as.Messa írta:Srácok, segítsetek!
Corinthianssal játszok, FM 2008.
Átvettem a csapatot átigazolási szezon vége előtt 2 héttel. Ugye braziloknál asszem máskor van ez az időszak. Meg is erősítettem a keretet, mert kieső helyen állt a gárda, de a frissen igazolt játékosaimat a játék nem engedi játszatni. Az ő nevük mellett kis szürke téglalapban egy 'Ku...' felirat jelenik meg, ami annyit takar, hogy: " a kupa a következő meccsen dől el." Fogalmam sincs, mi ez.
Aztán mégis megpróbáltam berakni őket a kezdőbe, akkor azt írta ki, hogy " a játékos nem szerepelhet kupameccsen". Hozzáteszem, ez a bajnokságban volt.
Segítsetek, kérlek, mert kihullok az 1. osztályból...
Parancsolj:Somaa írta:Valaki tudna linkelni egy magyarosítás az FM10-hez.?
Esetleg ha lehetséges leírni h melyik mappákba kell beilleszteni az adott fileokat?
Előre is köszi.