Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem jó lesz, de én biztosra mentem :Fecooo írta:üdv emberek! a kérdésem az lenne, h a 2-nél vmivel nagyobb odds-szal rendelkező spanyol győzelmet ki vállalja be?(B-A-H-on 2,05)
nálam sima spanyol győzelemFecooo írta:üdv emberek! a kérdésem az lenne, h a 2-nél vmivel nagyobb odds-szal rendelkező spanyol győzelmet ki vállalja be?(B-A-H-on 2,05)
20k Football challenge...ez lesz az?felvettem alkalmazásnak,de nem történt semmi,ilyen kérdésekre kell válaszolni ebben,vagy másik alkalmazásról beszéltek?XDozsimiki írta:én nem nyomtam semmilyen alkalmazást, de kaptam én is. küldték mailben az utalvány kódot,reg után megkaptam.Perrero írta: én bet at homen kaptam 5 eurót, mert nyomtam kicsit az 1ik facebookos alkalmazást (ment is a spanyolokra)
de ahogy nézem csak fogadni lehet belőle, pókerre nem lehet átvinni, kénytelen leszek akkor megsokszorozni![]()
én nem nyomtam semmilyen alkalmazást, de kaptam én is. küldték mailben az utalvány kódot,reg után megkaptam.Perrero írta: én bet at homen kaptam 5 eurót, mert nyomtam kicsit az 1ik facebookos alkalmazást (ment is a spanyolokra)
hát öö akkor éppen ma buktatok 50 k-t.S.Agüero írta:Nem, egyáltalán nincs sok pénzünk, nem vagyunk gazdagok sőőt...Asys írta:A Ti családotok Dubai-ból jött?S.Agüero írta:Képzeljétek.... Édesanyám 50 rugót tett fel arra, hogy a németek nyerik a VB-t. 2.8-as szorzója van szóval nyerhet vele 140.000-et azaz +90.000-je lehet, amiből kb. 20.000 az enyém.Már a VB kezdete előtt azt mondta, hogy a németek nyernek.
Csak ezt a pénzt úgyis a bankba tenné, nem csinálna vele semmit. A havi fizetésünk felét mindig megspórolják ezért van sok maradék pénzünk, és most amúgy is azt mondta, hogy valami furcsa megérzése volt.
De ez már nagyon OFF.
Milyen alkalmazást?Perrero írta:én bet at homen kaptam 5 eurót, mert nyomtam kicsit az 1ik facebookos alkalmazást (ment is a spanyolokra)
socio66 írta:Dehogy kell kifizetni,akkor szerinted igénybe venné bárki is?
Itt a kifizetésekkel van sokaknál gond,kavarnak,félrebeszélnek,nem válaszolnak amikor érdeklődsz hogy mi van a pénzeddel.
Komolyabb,fogadásokkal foglalkozó oldalak,fórumok egyáltalán nem ajánlják a betclicet,de persze próba szerencse,pénzt nemigen tudnak kicsalni, max nem fizetnek.
Én most ismerkedek a fogadásokkal, még sosem csináltam ilyet, érdekelne, hogy milyen oldalt ajánlsz? Én pont a betclic-kel szimpatizálok, de azt olvasom nálad nem igazán megbízható.socio66 írta:Remélhetőleg megkapja,de nem a legmegbízhatóbb oldal az a betclic.
Mára holnapra az lett végülis hogy; holland hendi,brazil, plusz spanyolok lőnek gólt.
Köszi a gyors választ.FtcSikiHun írta: Tippmixen?![]()
Persze, mindenre
Tippmixen?MR. TROMORT777 írta:Lehet egy szelvényen belül Forma-1re és focira is feltenni?
Nem, egyáltalán nincs sok pénzünk, nem vagyunk gazdagok sőőt...Asys írta:A Ti családotok Dubai-ból jött?S.Agüero írta:Képzeljétek.... Édesanyám 50 rugót tett fel arra, hogy a németek nyerik a VB-t. 2.8-as szorzója van szóval nyerhet vele 140.000-et azaz +90.000-je lehet, amiből kb. 20.000 az enyém.Már a VB kezdete előtt azt mondta, hogy a németek nyernek.
A Ti családotok Dubai-ból jött?S.Agüero írta:Képzeljétek.... Édesanyám 50 rugót tett fel arra, hogy a németek nyerik a VB-t. 2.8-as szorzója van szóval nyerhet vele 140.000-et azaz +90.000-je lehet, amiből kb. 20.000 az enyém.Már a VB kezdete előtt azt mondta, hogy a németek nyernek.