Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Most jó irányba indult el ebben is, mert korábban viszont néha túl merész passzokat csinált, most néha kicsit alibizik, de legalább nincsenek eladott labdái könnyelműségből, illetve mert bonyolítani akarná. Majd megtalálja a középutat.visca el barca írta:bár még mindig sok az alibi passz, lehetne bevállalosabb is...
Nem kötekedni akarok(visca el barca írta:csatlakozom. nekem sem kedvencem de jol tolja.gergo9 írta:Nah ha már annyit anyáztam akkor most kénytelen vagyok elismerni a teljesítményét nem is csak amit ezen a meccsen nyújtott hanem amit az egész VB-n főleg a kieséses szakaszban. Amit hiányoltam az agresszívitás,határozottság,stabiltás, egyéni hibák száműzése ezeket szépen elhagyta és máris fényesebben néz ki emellé hogy kombinatív,képzett szval igazi La Masia gyártmány.
bár még mindig sok az alibi passz, lehetne bevállalosabb is...
csatlakozom. nekem sem kedvencem de jol tolja.gergo9 írta:Nah ha már annyit anyáztam akkor most kénytelen vagyok elismerni a teljesítményét nem is csak amit ezen a meccsen nyújtott hanem amit az egész VB-n főleg a kieséses szakaszban. Amit hiányoltam az agresszívitás,határozottság,stabiltás, egyéni hibák száműzése ezeket szépen elhagyta és máris fényesebben néz ki emellé hogy kombinatív,képzett szval igazi La Masia gyártmány.
Szerintem is eddig ezen a VB-n tökéletesen játszik(és valamivel kevesebbet színészkedikmenczel írta:Busi akkorát oktatott tegnap, hogy hihetelen. Nem volt rossz megoldása, parádésan helyezkedik, 95% kal passzol, jól szerel, jól cselez. Ilyen formát látva nem fog Yaya (a pályán) hiányozni.
socio66 írta:Jó,de az esetek nyolcvan százalékában csak odapöcköli a mellette állónak a labdát,jónéhány alibi passza van,bár tudva azt hogy mennyi labdát adott el idén,inkább ne is nagyon kockáztasson.MessiFan írta:Ez szenzációs!
MessiFan írta:Csak irigykednek hogy ők nem tudnak és nem is fognak ilyen játékost nevelni aki 2 éven belül stabil kezdő a Spanyol válogatottban.Enjoy írta:Csak a túloldalon gondolják azt, hogy még az üzbég b csapatba sem lenne jó Busi..
Annyira elvakultak, hogy hihetetlen.
Simán hozta Xabi szintjét.
Szerintem jobban is játszott.
Egyébként meg nem tudom mit várnának tőle, hogy lövöldözze a gólokat védekező kp-ként?
Csak irigykednek hogy ők nem tudnak és nem is fognak ilyen játékost nevelni aki 2 éven belül stabil kezdő a Spanyol válogatottban.Enjoy írta:Csak a túloldalon gondolják azt, hogy még az üzbég b csapatba sem lenne jó Busi..
Annyira elvakultak, hogy hihetetlen.
Simán hozta Xabi szintjét.
Szerintem jobban is játszott.
Ez oké, de azt nem tudhatjuk, hogy az edző mit kér tőle. Lehet, h az a feladata, h a labdákat továbbítsa Xaviéknak..socio66 írta:Jó,de az esetek nyolcvan százalékában csak odapöcköli a mellette állónak a labdát,jónéhány alibi passza van,bár tudva azt hogy mennyi labdát adott el idén,inkább ne is nagyon kockáztasson.[/color]
Jó,de az esetek nyolcvan százalékában csak odapöcköli a mellette állónak a labdát,jónéhány alibi passza van,bár tudva azt hogy mennyi labdát adott el idén,inkább ne is nagyon kockáztasson.MessiFan írta:Ez szenzációs!