Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem volt kár csak szerintem homályos és sötét.darmian írta:most,hogy így beindult ez a topic bátorkodtam én is újra hozzányúlni a képszerkesztőhöz:)
lehet kár volt
Nekem túl nagy a felirat. Mintha az lenne a legfontosabb ezért az az éles is. A játékos meg tök homályos. Pedig azt kéne inkább kihangsúlyozni.darmian írta:most,hogy így beindult ez a topic bátorkodtam én is újra hozzányúlni a képszerkesztőhöz:)
lehet kár volt
Okés.M99 írta:Így van. A sok gyakorlás a titka. Nézz körül a neten, keress olyan képeket amik tetszenek. És kérdezz olyat aki ért valamennyire hozzá.Tdavid írta: Sok idő van még a nyárból és lesz időm tanulni képeket készíteni.
Így van. A sok gyakorlás a titka. Nézz körül a neten, keress olyan képeket amik tetszenek. És kérdezz olyat aki ért valamennyire hozzá.Tdavid írta: Sok idő van még a nyárból és lesz időm tanulni képeket készíteni.
Semmi gondM99 írta:Bocsánat, nem konkrétan neked szólt. Én csak feltettem a kérdést. Egyébként jó lett, de igazán szép képeket szerintem aláírásként vagy háttérként lehet csinálni.Tdavid írta: Értelek...
Nem nagyon értek hozzá ezért kérdeztem!
Kösz a választ
Bocsánat, nem konkrétan neked szólt. Én csak feltettem a kérdést. Egyébként jó lett, de igazán szép képeket szerintem aláírásként vagy háttérként lehet csinálni.Tdavid írta: Értelek...
Nem nagyon értek hozzá ezért kérdeztem!
Kösz a választ
M99 írta:Csak én vagyok aki ennyire nem hat meg az avatar? Azon nincs mit alkotni igazán. Keresel egy neked tetsző képet kivágod akkorára amekkorát az oldal enged és jóestét. Max egy feliratot dobsz még rá. De nagyon nem lehet bűvészkedni ekkora felületen.Tdavid írta:
Életemben először megpróbáltam összehozni egy avát, és hát építő jellegű kritikákat várok![]()
Csak én vagyok aki ennyire nem hat meg az avatar? Azon nincs mit alkotni igazán. Keresel egy neked tetsző képet kivágod akkorára amekkorát az oldal enged és jóestét. Max egy feliratot dobsz még rá. De nagyon nem lehet bűvészkedni ekkora felületen.Tdavid írta:
Életemben először megpróbáltam összehozni egy avát, és hát építő jellegű kritikákat várok![]()
Elolvastam,csak most keltem fel,es meg tul almos vagyok ahhoz hogy valamit elolvassak,kesobbre tartogattam ezt a feladatot,de megakartam tudni hogy mi lehet a problema,es elolvastam.FCBMessi19 írta:Olvasd el alaposan a szöveget amit lui1698 küldött#CeSc# írta:Hat beszarok,most egy 130x160 as avatart tettem ki es az sem jo azt irja hogy Az avatar nem lehet nagyobb mint 100 pixel széles és 100 pixel magas.
Mi lehet a gond?![]()
![]()
Olvasd el alaposan a szöveget amit lui1698 küldött#CeSc# írta:Hat beszarok,most egy 130x160 as avatart tettem ki es az sem jo azt irja hogy Az avatar nem lehet nagyobb mint 100 pixel széles és 100 pixel magas.
Mi lehet a gond?
Ok kossz az infot!lui1698 írta:Nem. Olvasd el!#CeSc# írta:de a max nem 100x100 as?
http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=758
Nem. Olvasd el!#CeSc# írta:de a max nem 100x100 as?
de a max nem 100x100 as?lui1698 írta:130*160-as. Úgy tudod megnézni egy kép méretét, hogy behúzod új ablakra és fent kiírja a méretét. Vagy jobb klikk és kép megjelenítése.#CeSc# írta:Azt szeretnem kerdezni hogy ferninho a te avatarod 100x100 as?
130*160-as. Úgy tudod megnézni egy kép méretét, hogy behúzod új ablakra és fent kiírja a méretét. Vagy jobb klikk és kép megjelenítése.#CeSc# írta:Azt szeretnem kerdezni hogy ferninho a te avatarod 100x100 as?
köszike akkor lopom ha nem gond..Rataccess írta:Ezt korábban csináltam, de nem használja senkiLionel Kicsi Messi írta:valaki csinálna nekem egy Messis aláírás képet argentín mezbe? köszönöm előre is:
Ezt többféleképp meg lehet oldani, pl. matekkalFC Barca olééé írta:Úgy értem hogy összenyomódik a kép.