luffancs írta:Én abból a 4-esből talán Robinhot várnám az egyik legjobban. Meg hogy ha már támadó kell, szerintem még Agüero is beleférhetne ezen keretek közé, de őt ugye semmiféleképpen sem akarják... Talán még Forlán bár 31 éves, de attól még mindíg termeli a gólokat a jó "öreg" Diegode még kitudja hogy Ibra-val mi lesz, és hogyha marad milyen formában lesz...
Fabregas-ról meg annyit, hogy a VB-n nem kap nagyon sok szerepet, talán a döntőben játszik, nemtudjuk bennem egy kis kétséget keltett... Én megtartottam volna Yaya-t. Szerintem ő bele illett a Barça kerete közé...
Jobbhátvéd... Én teljes mértékben megvagyok elégedve Alves-sel. Ha nem Alves lenne akkor Lahm-ot látnám még szivesen.
Forlánnal csak az a baj,hogy már öregszik.Egyébként nem lenne rossz.Touré-t pedig már annyira nem is bánom,hogy elment, mert látva Busquets játékát a VB-n szerintem tökéletes lesz az ő helyére.Alves-t pedig senki nem akarja eladni,csak mögé egy cserét,hogy ne azt nézzük ahogy egész évben ő robotol a jobb oldalon.