Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Nem mintha nagy van der Vaart fan lennék,de ő azért nem olyan játékos mint amit a Real-ban mutat ám,náluk senki nem jó,Sneijder sem volt (aztán látjuk milyen),Kaka sem jó,VdV sem,szóval őt azért annyira ne szóljuk le,hogy vele példálozunk mint bűn rossz játékossal. SZERINTEM.d írta:Csak aztán ha nem jön össze, akkor ne érkezzen "ha nincsen ló, jó a szamár is" alapon ilyen Van der Vaart jellegű igazolás, hogy Rossel is verhesse a mellét valakivel.
Nem kell nekünk sem bal hátvéd,sem bal szélsőRobcsyy írta: Ez a Coentrao gyerek nem lenne rossz, de bal oldalt bőven elég Abidal, Maxwell kettős, kivéve ha szélsőnek jönne...
Hát igen... Biztos megnézném,hogy Keita hány percet játszott a "posztomon",illetve hasonló dolgokat ...Attika 25 írta:Jah,kapott,összesen 93 percetÉrtem én,hogy ez a válogatott,de azért te is elgondolkoznál,ha azok szoritanának ki akik a csapatársaid lehetnek a jövőben. Legalábbis én elgondolkodnék,de lehet nem vagyunk egyformák
A válogatottat hagyjuk már... ott most van 7meccsük a VB alatt.Attika 25 írta:Eddig nem tűnt úgy,de ha most is azt mondja Wenger,hogy nem,de mi még tovább kinlódunk majd akkor onnantól szarakodás.
Amúgy szerintem ez nem Fabregas-on fog múlni. Kizártnak tartom,hogy bemenjen Wenger irodájába s két kézzel csapkodja az asztalt,hogy engedje el. Annyi lesz ami eddig is volt,szól neki,hogy engedje el,Wenger meg mondja,jólvan persze fiacskám,bizd ide a jövőd,aztán majd "véletlenül" ott marad. Nem tud annyira erélyes lenni Cesc a Wenger és az Arsenal iránti szeretet és tisztelet miatt,hogy minden kétséget kizáróan elérje,hogy elengedjék,főleg ennyike összegért,mert ez lófa.sz,valljuk be őszintén. De többet viszont ne is adjunk érte a már sokszor megtárgyalt dolgok miatt.
Arról nem is beszélve,hogy egyáltalán nem vagyok benne biztos,hogy Cesc még mindig annyira jönni akar a vb után is. Ne feledjük,hogy itt a komplett Barca középpálya miatt nem játszik szinte semmit,persze tudom,hogy a Barca-ba jönne és nem a válogatottba,ahol Pep az edző és nem del Bosque,de ettől még simán elbizonytalanodhatott a látottak alapján.
Persze nagyon remélem,hogy csak én parázok igy,s végül elengedik azért a 40 milláért
1. A Főoldalon IS kint van a cikk.Attika 25 írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... a-2036496/
Rövidesen eldőlhet Fabregas sorsa,s ez igy is van jól,nem szabad az időt húzni (ha most nem adják egy hét mulva sem fogják) hanem ha nem jön akkor akkor a többi játékosra kell figyelni,mert addig-addig szarakodunk mig tényleg majd csak a "maradék" közül válogathatunk
De Jong-nál undorítóbb, alattomosabb favágó szerintem nincs. Még Pepe és Felipe Melo is klasszisokkal "sportszerűbb". Egy egyeneset nem tud belerúgni a labdába. Nála jobban bele nem illő játékost nem tudok elképzelni a barcába.Rewolution5 írta:ha nem jönne Fabregas, akkor én egy N.De Jong-nak is örülnék, és szerintem simábban is megszerezhető, a cityvel barátságban vagyunk...
én ezzel azt akartam kifejezni, hogy kell mindenképp egy ember a kp-ra...és ilyen jó fizikai állapotban levő emberre egy csapatban mindig szükség van, ha már elengedték Tourét!..Attika 25 írta:Kettő között milyen összefüggést látsz? Fabregas irányitó,karmester,de Jong viszont védekező középpályás s abból sem egy Yaya,hanem sokkal inkább Mascherano,ezt úgy értem,hogy tud szerelni,ütközni,kemény is,de a technika nem az erőssége ismereteim szerint.Rewolution5 írta:ha nem jönne Fabregas, akkor én egy N.De Jong-nak is örülnék, és szerintem simábban is megszerezhető, a cityvel barátságban vagyunk...
Szerintem a 35 milla az vicc,a Juve 30 millát adna Dzeko-ért,s a két játékost egyenlőre nem igen lehet egy lapon sem emliteni.Sanama írta: A Milan adna jelen esetben 35t Ibráért,ami -ha Rosell akar venni 1 nagyágyút előre Ibra helyett- akkor nem rossz pénz.
Pont az miatta cikk miatt indult be a Pato téma...Sanama írta: Bár én nem örülnék ha Pato jönne,mert nem tartom akkora tehetségnek,meg játékosnak, viszont pont ma jelent meg a sport.es -en egy cikk róla Ibráról és a Barcáról.
A Milan adna jelen esetben 35t Ibráért,ami -ha Rosell akar venni 1 nagyágyút előre Ibra helyett- akkor nem rossz pénz.
Ibrát úgysem fogjuk eladni, a SPORT csak téved ezúttal(is). Hivatalosan maga Galliani jelentette ki, hogy nem képesek kifizetni Ibra FIZETÉSÉT. Luis Fabianot is azért nem veszik már meg vagy 2 éve, mert a 5 millás fizuja helyett 45-öt akarnak csak adni neki...Sanama írta:Bár én nem örülnék ha Pato jönne,mert nem tartom akkora tehetségnek,meg játékosnak, viszont pont ma jelent meg a sport.es -en egy cikk róla Ibráról és a Barcáról.barca99 írta:Igazad van, de régebben ezek a cikkek úgy kezdődtek, hogy ha Ibra megy, kik érkezhetnek. Nyilvánvaló, hogy ha marad, nem jön senki.
Még mindig úgy vagyok, hogy megérdemel egy esélyt, de őszintén bevallom, Pato-ra gondolkodás nélkül...
A Milan adna jelen esetben 35t Ibráért,ami -ha Rosell akar venni 1 nagyágyút előre Ibra helyett- akkor nem rossz pénz.
Kettő között milyen összefüggést látsz? Fabregas irányitó,karmester,de Jong viszont védekező középpályás s abból sem egy Yaya,hanem sokkal inkább Mascherano,ezt úgy értem,hogy tud szerelni,ütközni,kemény is,de a technika nem az erőssége ismereteim szerint.Rewolution5 írta:ha nem jönne Fabregas, akkor én egy N.De Jong-nak is örülnék, és szerintem simábban is megszerezhető, a cityvel barátságban vagyunk...
Bár én nem örülnék ha Pato jönne,mert nem tartom akkora tehetségnek,meg játékosnak, viszont pont ma jelent meg a sport.es -en egy cikk róla Ibráról és a Barcáról.barca99 írta:Igazad van, de régebben ezek a cikkek úgy kezdődtek, hogy ha Ibra megy, kik érkezhetnek. Nyilvánvaló, hogy ha marad, nem jön senki.
Még mindig úgy vagyok, hogy megérdemel egy esélyt, de őszintén bevallom, Pato-ra gondolkodás nélkül...
Én nem azt mondtam hogy ez így nem jó... Csak őket is szivesen látnám, mint ahogy Ibrat is szivesen látom, meg a többi játékost...noname írta:A támadószekciónk sztem így tökéletes ahogy van!
Messi,Ibra,Villa,Pedro,Bojan-én ezzel teljesen elégedett vagyok!
Sőt, még Iniesta is catlakozhat melléjük, illetve azért Jeffren sem ügyetlen.![]()
Fontos egy erőcsatár is, Ibra lehet h nem tudott túl jól alkalmazkodnui, de még így is jobb, mint ha mást hozunk a helyére. Pl a sokat istenített Torres sérülés ide vagy oda eddig a VB leggyengébb játékosa.Ugyanilyen alapon Iniesta is sérült volt, mégis a VB egyik legjobbja.
Az alap kezdőnk Villa-Ibra-Messi lesz.
Pedro viszont a VB-n is bizonyítja h akár jobb, akár balszélen bármikor játszhat, tavaly is az egyik húzóemberünk volt. Bojan pedig szezon végén volt a húzóember. Rá is elhet számítani.
Van 4 olyan ember, aki tud játszani balszélsőt(Bojan, Pedro,Villa,Iniesta),
3 remek középcsatárunk(Bojan,Ibra,Villa),akik között ráadásul technikás, gyors csatár és egy erőcsatár van.
2 jobbszélső: Messi,Pedro
Én teljesen elégedett vagyok a jelenlegi csatársorunkkal. Egy Pedro-Villa-Messi csatársor egyáltalán nem gyengébb mint egy Villa-Pato-Messi.
Sokan itt úgy csinálnak, mintha csak Messi és Villa lenne jó vmire. Ibra is nemegy meccset fog egyedül megnyerni. Pedro mára a világ egyik legjobb szélsője, nem véletelnül szorította kia a sokat istenített Navast és Silvát, Bojan is folyamatosan fejlődik. Szükség lesz egy erőcsatárra, ha nem válik be, akkor meg kb 3-4 különböző felállás lehetséges Ibra nélkül is.
Remélem Ibra marad!
Ahova még kell igazolni: jobbszél-csere, illetve kp.
Fabregas a priorítás, ha nem ő, alighanem Özil lesz.
Ami még szóba jöhet, az Filipe Luis a balszélre.
Teljesen egyetértek veled. Talán Filipe max jövőre jön, talán Abidal helyett, de nki kell majd a Deporban a játék a sérülése miatt.noname írta: Remélem Ibra marad!
Ahova még kell igazolni: jobbszél-csere, illetve kp.
Fabregas a priorítás, ha nem ő, alighanem Özil lesz.
Ami még szóba jöhet, az Filipe Luis a balszélre.
na igen és ki lehetne a legmegfelelőbb csere?:/ mert Lahm nemhiszem hogy cserepadra ülneBarca_10 írta:luffancs írta:Én abból a 4-esből talán Robinhot várnám az egyik legjobban. Meg hogy ha már támadó kell, szerintem még Agüero is beleférhetne ezen keretek közé, de őt ugye semmiféleképpen sem akarják... Talán még Forlán bár 31 éves, de attól még mindíg termeli a gólokat a jó "öreg" Diegode még kitudja hogy Ibra-val mi lesz, és hogyha marad milyen formában lesz...
Fabregas-ról meg annyit, hogy a VB-n nem kap nagyon sok szerepet, talán a döntőben játszik, nemtudjuk bennem egy kis kétséget keltett... Én megtartottam volna Yaya-t. Szerintem ő bele illett a Barça kerete közé...
Jobbhátvéd... Én teljes mértékben megvagyok elégedve Alves-sel. Ha nem Alves lenne akkor Lahm-ot látnám még szivesen.
Forlánnal csak az a baj,hogy már öregszik.Egyébként nem lenne rossz.Touré-t pedig már annyira nem is bánom,hogy elment, mert látva Busquets játékát a VB-n szerintem tökéletes lesz az ő helyére.Alves-t pedig senki nem akarja eladni,csak mögé egy cserét,hogy ne azt nézzük ahogy egész évben ő robotol a jobb oldalon.