Barca Igazolások 2010-2011

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Elégedett vagy-e az idei igazolásokkal/igazoláspolitikával?

Igen
95
34%
Nem
186
66%

Szavazatok száma: 281
Attika 25
Capitá del Barça

2010.07.10. 19:12:57

d írta:Csak aztán ha nem jön össze, akkor ne érkezzen "ha nincsen ló, jó a szamár is" alapon ilyen Van der Vaart jellegű igazolás, hogy Rossel is verhesse a mellét valakivel.
Nem mintha nagy van der Vaart fan lennék,de ő azért nem olyan játékos mint amit a Real-ban mutat ám,náluk senki nem jó,Sneijder sem volt (aztán látjuk milyen),Kaka sem jó,VdV sem,szóval őt azért annyira ne szóljuk le,hogy vele példálozunk mint bűn rossz játékossal. SZERINTEM.
Attika 25
Capitá del Barça

2010.07.10. 19:05:10

Robcsyy írta: Ez a Coentrao gyerek nem lenne rossz, de bal oldalt bőven elég Abidal, Maxwell kettős, kivéve ha szélsőnek jönne... :o
Nem kell nekünk sem bal hátvéd,sem bal szélső :wink:
d
Entrenador del Barça

2010.07.10. 19:01:37

Csak aztán ha nem jön össze, akkor ne érkezzen "ha nincsen ló, jó a szamár is" alapon ilyen Van der Vaart jellegű igazolás, hogy Rossel is verhesse a mellét valakivel.
Robcsyy
Entrenador del Barça

2010.07.10. 19:00:20

A katalán középpályás mellett érkezhet még Mata, Fábio Coentrao, Javier Mascherano vagy Mesut Özil is a blaugránákhoz, bár égető szükség sok szakértő szerint csak a szélső hátvéd Coentraóra lenne. by NS
Ez a Coentrao gyerek nem lenne rossz, de bal oldalt bőven elég Abidal, Maxwell kettős, kivéve ha szélsőnek jönne... :o
Sanama
Llegenda del Barça

2010.07.10. 18:57:59

Attika 25 írta:Jah,kapott,összesen 93 percet :D Értem én,hogy ez a válogatott,de azért te is elgondolkoznál,ha azok szoritanának ki akik a csapatársaid lehetnek a jövőben. Legalábbis én elgondolkodnék,de lehet nem vagyunk egyformák :wink:
Hát igen... Biztos megnézném,hogy Keita hány percet játszott a "posztomon",illetve hasonló dolgokat ...
Attika 25
Capitá del Barça

2010.07.10. 18:52:41

Jah,kapott,összesen 93 percet :D Értem én,hogy ez a válogatott,de azért te is elgondolkoznál,ha azok szoritanának ki akik a csapatársaid lehetnek a jövőben. Legalábbis én elgondolkodnék,de lehet nem vagyunk egyformák :wink:
Sanama
Llegenda del Barça

2010.07.10. 18:49:40

Attika 25 írta:Eddig nem tűnt úgy,de ha most is azt mondja Wenger,hogy nem,de mi még tovább kinlódunk majd akkor onnantól szarakodás.

Amúgy szerintem ez nem Fabregas-on fog múlni. Kizártnak tartom,hogy bemenjen Wenger irodájába s két kézzel csapkodja az asztalt,hogy engedje el. Annyi lesz ami eddig is volt,szól neki,hogy engedje el,Wenger meg mondja,jólvan persze fiacskám,bizd ide a jövőd,aztán majd "véletlenül" ott marad. Nem tud annyira erélyes lenni Cesc a Wenger és az Arsenal iránti szeretet és tisztelet miatt,hogy minden kétséget kizáróan elérje,hogy elengedjék,főleg ennyike összegért,mert ez lófa.sz,valljuk be őszintén. De többet viszont ne is adjunk érte a már sokszor megtárgyalt dolgok miatt.

Arról nem is beszélve,hogy egyáltalán nem vagyok benne biztos,hogy Cesc még mindig annyira jönni akar a vb után is. Ne feledjük,hogy itt a komplett Barca középpálya miatt nem játszik szinte semmit,persze tudom,hogy a Barca-ba jönne és nem a válogatottba,ahol Pep az edző és nem del Bosque,de ettől még simán elbizonytalanodhatott a látottak alapján.

Persze nagyon remélem,hogy csak én parázok igy,s végül elengedik azért a 40 milláért :wink:
A válogatottat hagyjuk már... ott most van 7meccsük a VB alatt.
Klubcsapatban 50-60lesz 1 évben... A kettő összehasonlíthatatlan,és így is kapott bőven lehetőséget Cesc szerintem idén a VB-n.
Attika 25
Capitá del Barça

2010.07.10. 18:35:26

Eddig nem tűnt úgy,de ha most is azt mondja Wenger,hogy nem,de mi még tovább kinlódunk majd akkor onnantól szarakodás.

Amúgy szerintem ez nem Fabregas-on fog múlni. Kizártnak tartom,hogy bemenjen Wenger irodájába s két kézzel csapkodja az asztalt,hogy engedje el. Annyi lesz ami eddig is volt,szól neki,hogy engedje el,Wenger meg mondja,jólvan persze fiacskám,bizd ide a jövőd,aztán majd "véletlenül" ott marad. Nem tud annyira erélyes lenni Cesc a Wenger és az Arsenal iránti szeretet és tisztelet miatt,hogy minden kétséget kizáróan elérje,hogy elengedjék,főleg ennyike összegért,mert ez lófa.sz,valljuk be őszintén. De többet viszont ne is adjunk érte a már sokszor megtárgyalt dolgok miatt.

Arról nem is beszélve,hogy egyáltalán nem vagyok benne biztos,hogy Cesc még mindig annyira jönni akar a vb után is. Ne feledjük,hogy itt a komplett Barca középpálya miatt nem játszik szinte semmit,persze tudom,hogy a Barca-ba jönne és nem a válogatottba,ahol Pep az edző és nem del Bosque,de ettől még simán elbizonytalanodhatott a látottak alapján.

Persze nagyon remélem,hogy csak én parázok igy,s végül elengedik azért a 40 milláért :wink:
Capon
Llegenda del Barça

2010.07.10. 18:26:11

Attika 25 írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... a-2036496/

Rövidesen eldőlhet Fabregas sorsa,s ez igy is van jól,nem szabad az időt húzni (ha most nem adják egy hét mulva sem fogják) hanem ha nem jön akkor akkor a többi játékosra kell figyelni,mert addig-addig szarakodunk mig tényleg majd csak a "maradék" közül válogathatunk :roll:
1. A Főoldalon IS kint van a cikk.
2. VB van. Játékos is elmondta, hogy nem foglalkozik semmi mással így nem értem, hogy miért húznák az időt. Most mindenki a VB végére vár és utána igazolgatnak. Szerintem Fabregason múlik, hogy mennyire gyakorol nyomást Wengerre. Ha el akar jönni minden kép akkor Wenger sem kérhet érte 60 milliókat és meg van oldva a kérdés. Nem hinném hogy szarakodunk. vagy neked eddig úgy tűnt?
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Attika 25
Capitá del Barça

2010.07.10. 18:18:55

http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... a-2036496/

Rövidesen eldőlhet Fabregas sorsa,s ez igy is van jól,nem szabad az időt húzni (ha most nem adják egy hét mulva sem fogják) hanem ha nem jön akkor akkor a többi játékosra kell figyelni,mert addig-addig szarakodunk mig tényleg majd csak a "maradék" közül válogathatunk :roll:
rivaldo90
Barça B

2010.07.10. 15:11:31

Rewolution5 írta:ha nem jönne Fabregas, akkor én egy N.De Jong-nak is örülnék, és szerintem simábban is megszerezhető, a cityvel barátságban vagyunk...
De Jong-nál undorítóbb, alattomosabb favágó szerintem nincs. Még Pepe és Felipe Melo is klasszisokkal "sportszerűbb". Egy egyeneset nem tud belerúgni a labdába. Nála jobban bele nem illő játékost nem tudok elképzelni a barcába.
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.07.10. 15:07:55

Én nem látok arra esélyt, hogy csatárt vegyünk még az idén. Valóban olyan erős e téren most a csapat (befutott klasszisok és fiatalok hada), hogy egyetlen európai alakulat sem büszkélkedhet ilyen támadó 5-össel. Ugye: Villa,Ibra,Messi, Bojan, Pedro, ráadásul könnyen lehet, hogy ez évben egy újabb csillag fog megjelenni a barca egén (mint ált. minden évben), aki Jeffren. Persze az utóbbira nem lehet alapozni,de az előbbi 5 ember félelmetes. Nincs értelme igazolgatni és megbolygatni a csapatot. Ha Rossel akar valamit villantani, akkor az Fabre lesz szvsz.
Attika 25
Capitá del Barça

2010.07.10. 15:05:51

Ok,igy már más. Szerintem valaki mindenképp jönni fog a középpályára,ha nem jön Cesc akkor lehet nem jön más kreativ játékos (bár Özil-t azért emlegetik rendesen) de akkor vkp tuti jönni fog,s Keita lesz majd továbbra is a Xavi,Iniesta helyettes.
Rewolution5
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.07.10. 14:56:35

Attika 25 írta:
Rewolution5 írta:ha nem jönne Fabregas, akkor én egy N.De Jong-nak is örülnék, és szerintem simábban is megszerezhető, a cityvel barátságban vagyunk...
Kettő között milyen összefüggést látsz? Fabregas irányitó,karmester,de Jong viszont védekező középpályás s abból sem egy Yaya,hanem sokkal inkább Mascherano,ezt úgy értem,hogy tud szerelni,ütközni,kemény is,de a technika nem az erőssége ismereteim szerint.
én ezzel azt akartam kifejezni, hogy kell mindenképp egy ember a kp-ra...és ilyen jó fizikai állapotban levő emberre egy csapatban mindig szükség van, ha már elengedték Tourét!..
Kép
Attika 25
Capitá del Barça

2010.07.10. 14:55:53

Sanama írta: A Milan adna jelen esetben 35t Ibráért,ami -ha Rosell akar venni 1 nagyágyút előre Ibra helyett- akkor nem rossz pénz.
Szerintem a 35 milla az vicc,a Juve 30 millát adna Dzeko-ért,s a két játékost egyenlőre nem igen lehet egy lapon sem emliteni.

A másik dolog meg,a kiszivárgott anyagi helyzetünket tekintve nem hiszem,hogy jó buli lenne ahoz a 35 millához hozzádobni még egy 20-ast azért hogy jöhessen pl. Torres. Akkor már sokkal kézenfekvőbb lenne még az is ha elfogadjuk a City ajánlatát,s jön Robinho + 20 milla amit esetleg az anyagi helyzet picit stabilabbá tételére használnánk,vagy pedig abból vennék esetleg vkp-t vagy jobb hátvédet,s igy nem kellene a "saját" kasszához nyúlni. Én olyan verziot semmiképp sem szeretnék,hogy Ibra árára még tegyünk lovét,hogy jöhessen valaki,HA MINDENKÉPPEN MEGY (bár a nyilatkozatok alapján marad,de Csiga is maradt....) akkor vagy egy az egyben csere mondjuk Pato-val,vagy pedig egy olcsóbb megoldás,hogy maradjon pénz.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2010.07.10. 14:52:01

Sanama írta: Bár én nem örülnék ha Pato jönne,mert nem tartom akkora tehetségnek,meg játékosnak, viszont pont ma jelent meg a sport.es -en egy cikk róla Ibráról és a Barcáról.

A Milan adna jelen esetben 35t Ibráért,ami -ha Rosell akar venni 1 nagyágyút előre Ibra helyett- akkor nem rossz pénz.
Pont az miatta cikk miatt indult be a Pato téma... :D

Amúgy Ibra remélem marad még egy évet, neki is és Villnak is a kétcsatáros rendszer fekszik jboban, úgyhogy ha rajz szerint nem is két csatárral fogunk játszani, szerintem Ibra jobban fog teljesítni Villa mellett... Úgyhogy még 1 évet mindenképpen adnék neki. Aztán meglátjuk... :D

Az meg, hogy Özil jöhetne padra, és akkor lenne jó Barca játékos pár év múlva. Hát ha a padon is képes fejlődni, akkor tényleg igazoljuk le, mert ilyen nincs mégegy... :D Neki egyenlőre játszania kell - meg nem idejönni. Én Cesc helyett nem hoznék ilyen játékosokat - de Jongot végképp nem, ő inkább védekező -, hanem felhoznám Thiagot vagy Jonathant. Ismerik a játékot, és pár hónap alatt képesek lennének Özil szintre. És mivel más a rendszer, Özilnek is több hónap kéne, hogy megszokja a játékunkat, ha egyáltalán meg tudná - lásd Hleb... Szóval gazdaságoabb a két ifjú tinititánhoz nyúlni. :D
LM10
Director del Fútbol

2010.07.10. 14:49:41

Sanama írta:
barca99 írta:Igazad van, de régebben ezek a cikkek úgy kezdődtek, hogy ha Ibra megy, kik érkezhetnek. Nyilvánvaló, hogy ha marad, nem jön senki.
Még mindig úgy vagyok, hogy megérdemel egy esélyt, de őszintén bevallom, Pato-ra gondolkodás nélkül... :oops:
Bár én nem örülnék ha Pato jönne,mert nem tartom akkora tehetségnek,meg játékosnak, viszont pont ma jelent meg a sport.es -en egy cikk róla Ibráról és a Barcáról.

A Milan adna jelen esetben 35t Ibráért,ami -ha Rosell akar venni 1 nagyágyút előre Ibra helyett- akkor nem rossz pénz.
Ibrát úgysem fogjuk eladni, a SPORT csak téved ezúttal(is). Hivatalosan maga Galliani jelentette ki, hogy nem képesek kifizetni Ibra FIZETÉSÉT. Luis Fabianot is azért nem veszik már meg vagy 2 éve, mert a 5 millás fizuja helyett 45-öt akarnak csak adni neki... :roll:
Attika 25
Capitá del Barça

2010.07.10. 14:49:22

Kettő között milyen összefüggést látsz? Fabregas irányitó,karmester,de Jong viszont védekező középpályás s abból sem egy Yaya,hanem sokkal inkább Mascherano,ezt úgy értem,hogy tud szerelni,ütközni,kemény is,de a technika nem az erőssége ismereteim szerint.
Sanama
Llegenda del Barça

2010.07.10. 14:45:18

barca99 írta:Igazad van, de régebben ezek a cikkek úgy kezdődtek, hogy ha Ibra megy, kik érkezhetnek. Nyilvánvaló, hogy ha marad, nem jön senki.
Még mindig úgy vagyok, hogy megérdemel egy esélyt, de őszintén bevallom, Pato-ra gondolkodás nélkül... :oops:
Bár én nem örülnék ha Pato jönne,mert nem tartom akkora tehetségnek,meg játékosnak, viszont pont ma jelent meg a sport.es -en egy cikk róla Ibráról és a Barcáról.

Rewolution5
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.07.10. 14:41:35

ha nem jönne Fabregas, akkor én egy N.De Jong-nak is örülnék, és szerintem simábban is megszerezhető, a cityvel barátságban vagyunk...
Kép
luffancs
Barça C

2010.07.10. 14:06:34

noname írta:A támadószekciónk sztem így tökéletes ahogy van!

Messi,Ibra,Villa,Pedro,Bojan-én ezzel teljesen elégedett vagyok!
Sőt, még Iniesta is catlakozhat melléjük, illetve azért Jeffren sem ügyetlen. :wink:
Fontos egy erőcsatár is, Ibra lehet h nem tudott túl jól alkalmazkodnui, de még így is jobb, mint ha mást hozunk a helyére. Pl a sokat istenített Torres sérülés ide vagy oda eddig a VB leggyengébb játékosa.Ugyanilyen alapon Iniesta is sérült volt, mégis a VB egyik legjobbja.
Az alap kezdőnk Villa-Ibra-Messi lesz.
Pedro viszont a VB-n is bizonyítja h akár jobb, akár balszélen bármikor játszhat, tavaly is az egyik húzóemberünk volt. Bojan pedig szezon végén volt a húzóember. Rá is elhet számítani.
Van 4 olyan ember, aki tud játszani balszélsőt(Bojan, Pedro,Villa,Iniesta),
3 remek középcsatárunk(Bojan,Ibra,Villa),akik között ráadásul technikás, gyors csatár és egy erőcsatár van.
2 jobbszélső: Messi,Pedro

Én teljesen elégedett vagyok a jelenlegi csatársorunkkal. Egy Pedro-Villa-Messi csatársor egyáltalán nem gyengébb mint egy Villa-Pato-Messi.
Sokan itt úgy csinálnak, mintha csak Messi és Villa lenne jó vmire. Ibra is nemegy meccset fog egyedül megnyerni. Pedro mára a világ egyik legjobb szélsője, nem véletelnül szorította kia a sokat istenített Navast és Silvát, Bojan is folyamatosan fejlődik. Szükség lesz egy erőcsatárra, ha nem válik be, akkor meg kb 3-4 különböző felállás lehetséges Ibra nélkül is.

Remélem Ibra marad!
Ahova még kell igazolni: jobbszél-csere, illetve kp.
Fabregas a priorítás, ha nem ő, alighanem Özil lesz.
Ami még szóba jöhet, az Filipe Luis a balszélre.
Én nem azt mondtam hogy ez így nem jó... Csak őket is szivesen látnám, mint ahogy Ibrat is szivesen látom, meg a többi játékost... :)
Visca el Barçelona! Visca Catalunya
Messi: THE BEST PLAYER!!!
VAMOS ARGENTINA
VIVA ESPANA
PivarnyikKrisz
Barça C
Kapcsolat:

2010.07.10. 14:06:34

Ha nem jön Fabregas én Özilnek is örülnék!!! A cserepadra vennék még egy fiatal tehetséget.... Hadd fejlődjön még a világ legjobb csapatába és később mikor befut akk lesz egy jó Barcás belőle:D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PivarnyikKrisz 2010.07.10. 14:07:08-kor.
LM10
Director del Fútbol

2010.07.10. 13:56:42

noname írta: Remélem Ibra marad!
Teljesen egyetértek veled. Talán Filipe max jövőre jön, talán Abidal helyett, de nki kell majd a Deporban a játék a sérülése miatt.

Fabregas mellé pedig a jobb szélső nem hülyeség. De az alapozáskor megint sok Atletices lesz a csapattal, hátha Montoya vagy Bartra fent ragad, mint Busquets vagy Pedro.
noname
Llegenda del Barça

2010.07.10. 13:48:02

A támadószekciónk sztem így tökéletes ahogy van!

Messi,Ibra,Villa,Pedro,Bojan-én ezzel teljesen elégedett vagyok!
Sőt, még Iniesta is catlakozhat melléjük, illetve azért Jeffren sem ügyetlen. :wink:
Fontos egy erőcsatár is, Ibra lehet h nem tudott túl jól alkalmazkodnui, de még így is jobb, mint ha mást hozunk a helyére. Pl a sokat istenített Torres sérülés ide vagy oda eddig a VB leggyengébb játékosa.Ugyanilyen alapon Iniesta is sérült volt, mégis a VB egyik legjobbja.
Az alap kezdőnk Villa-Ibra-Messi lesz.
Pedro viszont a VB-n is bizonyítja h akár jobb, akár balszélen bármikor játszhat, tavaly is az egyik húzóemberünk volt. Bojan pedig szezon végén volt a húzóember. Rá is elhet számítani.
Van 4 olyan ember, aki tud játszani balszélsőt(Bojan, Pedro,Villa,Iniesta),
3 remek középcsatárunk(Bojan,Ibra,Villa),akik között ráadásul technikás, gyors csatár és egy erőcsatár van.
2 jobbszélső: Messi,Pedro

Én teljesen elégedett vagyok a jelenlegi csatársorunkkal. Egy Pedro-Villa-Messi csatársor egyáltalán nem gyengébb mint egy Villa-Pato-Messi.
Sokan itt úgy csinálnak, mintha csak Messi és Villa lenne jó vmire. Ibra is nemegy meccset fog egyedül megnyerni. Pedro mára a világ egyik legjobb szélsője, nem véletelnül szorította kia a sokat istenített Navast és Silvát, Bojan is folyamatosan fejlődik. Szükség lesz egy erőcsatárra, ha nem válik be, akkor meg kb 3-4 különböző felállás lehetséges Ibra nélkül is.

Remélem Ibra marad!
A Fifa egy szégyen
luffancs
Barça C

2010.07.10. 13:16:36

Barca_10 írta:
luffancs írta:Én abból a 4-esből talán Robinhot várnám az egyik legjobban. Meg hogy ha már támadó kell, szerintem még Agüero is beleférhetne ezen keretek közé, de őt ugye semmiféleképpen sem akarják... Talán még Forlán bár 31 éves, de attól még mindíg termeli a gólokat a jó "öreg" Diego :) de még kitudja hogy Ibra-val mi lesz, és hogyha marad milyen formában lesz... :)

Fabregas-ról meg annyit, hogy a VB-n nem kap nagyon sok szerepet, talán a döntőben játszik, nemtudjuk bennem egy kis kétséget keltett... Én megtartottam volna Yaya-t. Szerintem ő bele illett a Barça kerete közé...

Jobbhátvéd... Én teljes mértékben megvagyok elégedve Alves-sel. Ha nem Alves lenne akkor Lahm-ot látnám még szivesen.

Forlánnal csak az a baj,hogy már öregszik.Egyébként nem lenne rossz.Touré-t pedig már annyira nem is bánom,hogy elment, mert látva Busquets játékát a VB-n szerintem tökéletes lesz az ő helyére.Alves-t pedig senki nem akarja eladni,csak mögé egy cserét,hogy ne azt nézzük ahogy egész évben ő robotol a jobb oldalon.
na igen és ki lehetne a legmegfelelőbb csere?:/ mert Lahm nemhiszem hogy cserepadra ülne :) de 3-4 évig még Forlán se annyira öreg, mondjuk látva Henry teljesítményét tavaly...
Visca el Barçelona! Visca Catalunya
Messi: THE BEST PLAYER!!!
VAMOS ARGENTINA
VIVA ESPANA
Lezárt