Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én a harmadik szezonban vettem meg 83 milláértronaldinho89 írta:Nekem asszem a 2. szezon után vettem meg Fabregast a Barcával. azt hiszem nekem is volt egy ilyen irreális összeg amit az Arsenal kért, de aztan nem tudom hogy de megoldottam . azt hiszem kb 55 millioért került hozzám.Perrero írta:csontig benyalok wengernek+olcsóbban adom 1-2 milkával azt akit ők akarnak tőlem.FCBMessi19 írta:ENNYIT
kér az Arsenal Fabregasér.. Vicc. Nektek sikerült már megszerezni? Ha igen,hogy?
szerk.: soha nem első szezon elött
Nekem asszem a 2. szezon után vettem meg Fabregast a Barcával. azt hiszem nekem is volt egy ilyen irreális összeg amit az Arsenal kért, de aztan nem tudom hogy de megoldottam . azt hiszem kb 55 millioért került hozzám.Perrero írta:csontig benyalok wengernek+olcsóbban adom 1-2 milkával azt akit ők akarnak tőlem.FCBMessi19 írta:ENNYIT
kér az Arsenal Fabregasér.. Vicc. Nektek sikerült már megszerezni? Ha igen,hogy?
szerk.: soha nem első szezon elött
A kontra nálam az, ami minden filozófiában be van nyomvaBarcaádám írta: az gáz ha kontroll filozófiában be van nyomva a kontratámadás?
Ha már nem akarsz magadnak edzéstervet készíteni,akkor a Tug's training-et töltsd le és használd,mert annál jobb nem is kell sztem,de lehet hogy nincs is annál jobb.Hunter91 írta:Ti milyen edzést használtok?
Most tart egy karrierem 2020nál. Guardado, Albín mind2 játszott nálam (igaz Albín végig tkp volt), most már kiöregedőben, nemtom Guardado nem volt olyan nagy húzás, amikor lett pénzem lecseréltem JoveticrePerrero írta:Guardado jó lesz pedro helyére, vagy Albin (getafe) bal védőnek filipe, mindannyian 10 misi alatt/körül vannak, amúgy Sakho helyett Marcanot ajánlottam volna
mind2nek kell, és nincs patchPerrero írta:közép vagy bal védőnek kellBarcaádám írta:35-t megér?Victor_Valdes írta:Igen, az.szerintem mondok jobbat
és hova kell
sztem annyit nem ér.. és melyik peccs van fent neked
ja és köszi
Én meg csak viccből kiraktam Messi-t 1 milláért,de nem raktam transzferlistára,és senkinek se kellett.Perrero írta:Nem hittem volna, hogy ilyet írok, de Pedró leon miatt el kellett adnom Xavit 38! millióért a Chelseanak. mivel Pedro (mostmár Mata)-Iniesta-P. Leon-Messi kpval játszom nem fér be Xavi, padra meg túl sokat keres (165k), Fontas meg Puyolt szorítja ki, szegény Puyi elég sz.r, vagy sérült... eddigi 6 hónapból kb 2t kihagyott...
Ibrát meg 15 misiért se vinné senki..
Nézd márpotike1 írta:fm-basere regelni kell, csak azután lehet tölteni.
Ezekkel nincs gond, kivéve azzal h nem dícsérem a játékosokat a félidőben.Leomessi14 írta:Ha meccsek elott sablonosan beszelsz veluk,felidoben nem dicsered meg ha jok es\vagy nagyon megszidod oket.Nem tartassz csapatertekezletet,nem te tartod az interjut(ez nem bizots,hogy baj),ha mindig csak egy megadott 11 jatszik,nem rotalsz stb....kurdt írta: De ezt akkor is írja, amikor veretlenül vezetem a bajnokságot... :![]()