2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
d írta:11-estől féltem a spanyolokat. :/
Attól én is.d írta:11-estől féltem a spanyolokat. :/
ozsimiki írta:nah most meg Navas majdnem góól, egyre jönnek a helyzetek,de megbosszúlja magát ha mind kihagyjuk.
Fabregasra jóval dühösebb vok...óriási lehetőség volt, kapus már jött ki rá, középre gurítja és megvan a trófea...ez akkora önzőség volt mint Pedroé a németek ellen, csak ott már 1-0volt, itt meg...Fecooo írta:ha Cesc nem önző már gól...áááá
Ini meg fóbiás basszus.... nem mer lőni! ilyen nincs!
Mentségére szóljon hogy sérült volt sokáig. Az egész VB-n [auto_cenzúra].Lionel85 írta:Én már a vb eleje óta nem értem, miért van Persie a középcsatár. Szélső erényei vannak, a hollandok egyik gyenge pontja.MessiFan írta:Van Persie meg egy szerencsétlenség![]()
szerintem elég logikus döntés,és azóta jobb is a széljátékunk. Pedro ezen a meccsen nem tudott sokat hozzátenni, Navas jobb amióta beállt.Fecooo írta:ezt a cserét csak én nem értem?
Navas Pedro helyére? minek?
Talán mert Pedro semmit nem csinált.... Nevét is alig hallottam.Fecooo írta:ezt a cserét csak én nem értem?
Navas Pedro helyére? minek?
Szerintem off, de azért megjegyezném, hogy sztem jól áll neki ez a fogsor!Hunter91 írta:Van egy kérdésem a meccsel kapcsolatban.![]()
Pedro miért nem csináltatja meg a fogsorát?
Biztosan tellene rá