Barca Igazolások 2010-2011
miközben mi itt agonizáltunk Ibra teljesítményén(joggal) azért azt látni kell, hogy a VB.-n világsztárok egész sora leszerepelt sajna még Messi is valjuk be, tehát ez engem elgondolkodtat, hogy bizony némi türelemre szükség van ezek az emberek nem gépek, sokszor egy másik közeg képes kibillenteni őket, és akkor még nem is beszéltem olyanról mint a magánélet, a motiváció ....stb.
egy konkrétumra: Torres azon túl hogy Spanyol semmiben nem múlja felül Ibrát, sőt!!! és láthattuk mit csinált a VB.-n.
Robinho megítélésével nem értek egyet Guardiolával, az a srác egy igazi klasszis, többet érne a csatársor baloldalán mint Iniesta erőltetése! (mármint baloldali csatárként!)
egy konkrétumra: Torres azon túl hogy Spanyol semmiben nem múlja felül Ibrát, sőt!!! és láthattuk mit csinált a VB.-n.
Robinho megítélésével nem értek egyet Guardiolával, az a srác egy igazi klasszis, többet érne a csatársor baloldalán mint Iniesta erőltetése! (mármint baloldali csatárként!)
Hát most hogy elolvastam pár hozzászólást,1-2-őn megakadt a szemem,szerintetek Fabre padozna?Hát szerintem ez őrültség,ha jönne fabre tuti játszana,és Pep kitalálná hogy hogyan!Mert például amikor pihentetni akar vkit a középpályán,akk 1.-ő számú helyettes lesz,sőt,ha esetleg majd pihenteti villát,vagy pedrot,ini kimegy baltámadónak,és jön fabre,vagy xavi helyén játszik,szóval egyáltalán nem az lenne hogy padraiagzoljuk!Sztem meglenne neki egy 30 mmeccs az tuti,mert játszanaannyit,főleg mikor iniesta ennyit sérültt!
Ne is jöjjön Torres,nekem nem hiányzik,hogy minden évben 3-4 hónapot kórházban legyen. Nagyon sérülékeny,s nem csak angolban hanem már spanyolban is az volt. Robinho-nak viszont örülök,mármint annak,hogy nem kell Pep-nek. Remélem Ibra marad 

- chonggy
- Capitá del Barça
tudtam,hogy Ronnie megtesz még egy utolsó nagy szivességet nekünk...
A többi hirnek is örülök,bár szerintem Torresra nagyon kicsi az esély...

A többi hirnek is örülök,bár szerintem Torresra nagyon kicsi az esély...

„Madrid, cabron, salude al campeón”-Samuel Eto`o
- fanbarca
- Entrenador del Barça
Ronaldinho megy a Flamengoba????Sanama írta:No 1-2 hír,aki érdekel...
Ibrahimovic távozásához nem fogjátok kitalálni ki lehet a kulcs, Ronaldinho. Azt mondják,hogy a Flamengoval mindenben megállapodott,a Milannak kell már csak elengednie,és akkor lesz pénz Ibra fizujára elméletileg...
Illetve Ibra nem csak Olaszországba távozhat,hanem Manchesterbe is,és ott sem csak a City-hez,hanem SAF-ékhoz is akár. A héten utazik a szigetországba,hogy leüljön beszélgetni egykori edzőjével , illetve talán Sir Alex-el is.
Fabregas,hát ugye... a tegnapi után gondoljon mindenki amit akarRosell azt mondta,hogy meg van a stratégiája Fabregasra,de nem fog minden pénzt odaadni érte.
Torres pedig,a héten egy esküvőre(testvére) hivatalos,aztán pihen egy kicsit,majd dönt jövőéről.
Guardiola pedig holnap hosszabbít.
És hála az égnek, Pep azt mondta: Nem kell Robinho!
Illetve Mascherano is egyre távolabb, most az Interrel hozták szóba.

Ezt a VB előtt kellett volna megtegye, bár remélem, hogy a Brazil VB-re őt is majd beválogatják.
Örülök, hogy nem jön Robinho!
Ibra - hát örülök is meg nem is
Torrest is szóba hozták a katalánokkal?
més que un club
És természetesen a forrást teljesen véletlen felejtetted csak ki.
Habár ezekről én is olvastam és meg kell jegyezzem egyik sem több, mint újságírói pletyka.
Habár ezekről én is olvastam és meg kell jegyezzem egyik sem több, mint újságírói pletyka.
No 1-2 hír,aki érdekel...
Ibrahimovic távozásához nem fogjátok kitalálni ki lehet a kulcs, Ronaldinho. Azt mondják,hogy a Flamengoval mindenben megállapodott,a Milannak kell már csak elengednie,és akkor lesz pénz Ibra fizujára elméletileg...
Illetve Ibra nem csak Olaszországba távozhat,hanem Manchesterbe is,és ott sem csak a City-hez,hanem SAF-ékhoz is akár. A héten utazik a szigetországba,hogy leüljön beszélgetni egykori edzőjével , illetve talán Sir Alex-el is.
Fabregas,hát ugye... a tegnapi után gondoljon mindenki amit akar
Rosell azt mondta,hogy meg van a stratégiája Fabregasra,de nem fog minden pénzt odaadni érte.
Torres pedig,a héten egy esküvőre(testvére) hivatalos,aztán pihen egy kicsit,majd dönt jövőéről.
d:
Forrás: Elmundo,Sport,Marca,As
Fabregas,hát ugye... a tegnapi után gondoljon mindenki amit akar

d:
Forrás: Elmundo,Sport,Marca,As
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sanama 2010.07.13. 21:30:36-kor.
- fanbarca
- Entrenador del Barça
Hát igenLionel85 írta:Igazi Stoichkovos agresszió.

ON: Szerintem szükség lenne Fabregasra, az a helyzet, hogyha talán most nem vennénk meg, akkor kb. az elkövetkezendő 3 év alatt IS elképesztő teljesítményt nyújtana, s a Real vagy a City egekbe nyúló áron megvenné őt, bar nem hinném, hogy Madridba menne katalánként.
Tehát szerintem vagy most, vagy soha ... (ha netán nem is lenne alapember, 2-3 év múlva Xavi helyére kerülne)
més que un club
Sőt,én olyat is olvastam,hogy a héten mindkét Manchesteri csapat képviselőivel találkozni fog. Hangoztatjuk-hangoztatjuk,hogy marad,de azért mérget nem vennék rá,de bizom benne,hogy marad,mert jövőre Villa-val sokkal jobb lenne ő is 

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Az emberkedésed helyett olvass cikkeket. A Milan és a Man. City is lehetséges jelölt, bár túlzottan sok esély nincs rájuk, de mindkét gárda szívesen látná a soraiban. Annak ellenére, hogy mindenki lenyilatkozta, hogy minden happy és marad Zlatan a helyén, Raiola Angliában járt a minap és tárgyalt Mancinivel...Csoppy írta:Tényleg ennyire bonyolult felfogni hogy valószínüleg marad? Jelenleg nincs rendes kérője, lenyilatkozta, hogy maradna, a klub is lenyilatkozta hogy marad. Egész egyszerűen nem értem, miért nem lehetne egy kicsit bújni a szövegértés tankönyvet egyeseknek ilyenkor nyáron...

- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
"Hangulatkeltő" emberek hsz-eire való reagálásért ugyanúgy jár a kitiltás, szóval legközelebb gondolkodás nélkül megy a bann mindenkinek aki ez teszi. Olvassátok el a fórumszabályzatot!
És különböző felállásokat továbbra sem szeretnénk látni.
És különböző felállásokat továbbra sem szeretnénk látni.
Még új vagyok itt de írnék egy-két sort az átigazolásokhoz.
Antiszarszelona:nem értem miért kell idejönni fröcsögni és szidni a barcelonát.Itt se szidták az arsenalt hogy mekkorra szemetek hogy nem adják ide 30ért Cescet(amennyit valójában is ér).
Fabregas(barca nevelés),Wilshere(luton),Clichy(cannes)Denilson(sao paulo),Gibbs(wimbledon),Traoré(monaco),Song(bastia) Mannone(atalanta) az arsenal nevelései.azt hogy ti megveszitek(? ez erőr túlzás mivel szinte ingyen szerzitek meg ) 16-17éves korban és sztár próbáltok belőle csinálni azt nem azt jelenti hogy ti fedeztétek fel a ti akadémiátokon kezdett el nevelkedni és focizni stb..Ti csak utánképzitek és fejlesztitek a képességit a játékosoknak.Titi tönkrevágása meg egy vicc..Egyszerűen annyi hogy féltitek a játékosaitokat mivel elvágyódnak az arsenaltól jobb csapatokba(jelen esetben most a barcába) mivel rájönnek hogy ott képtelenek trófeákat nyerni.
És akkor télleg a témához kapcsolódva.Örülök hogy végül nem jön Özil.
Ez egy igazán jó hír mivel én nem érzem benne azt az átütő erőt és góllövő erényt ami mondjuk megvan pedroba.
Fabregassal kapcsolatban pedig a vb-n szerintem ő is láthatta hogy xavi-iniesta duót nehéz lesz kiszórítania csapatból(sőt ha egészséges mindkettő akkor lehetetlen is.)Busquets pedig sztem mindenkivel szemben priorítást élvez (csak tudnám hogy miért? bár az elmúlt időszakban már elég hasznosan játszott).Fabregas a vb előtt tényleg megért volna 50-55milliót(bár erősen kétlem)de látva a játékat a vb-n(jó igaz elég keveset játszott meg sérüléssel is bajlódott) szerintem nekünk nincs rá szükségünk.40-60milliórét ő luxuscsere lenne .Nemértem miért nem próbáljuk elhozni Mata-t a valenciából.(vagy egyáltalán mi történt azzal az üggyel?)Lehet hogy most meg nagy hülyeséget mondok de ha mindenáron szélső kell guardiolának akkor suárez vagy alexis sánchez se lenne rossz vétel.Középpályára én elhoznám busi mellé alou diarrát vagy moussa sissokó párosból az egyiket(lehet ők még türnék is a padozást)
Előlre pedig bőven elegen vagyunk egy Messi,Ibra,Villa,Pedro,Bojan 5-sel.
Antiszarszelona:nem értem miért kell idejönni fröcsögni és szidni a barcelonát.Itt se szidták az arsenalt hogy mekkorra szemetek hogy nem adják ide 30ért Cescet(amennyit valójában is ér).
Fabregas(barca nevelés),Wilshere(luton),Clichy(cannes)Denilson(sao paulo),Gibbs(wimbledon),Traoré(monaco),Song(bastia) Mannone(atalanta) az arsenal nevelései.azt hogy ti megveszitek(? ez erőr túlzás mivel szinte ingyen szerzitek meg ) 16-17éves korban és sztár próbáltok belőle csinálni azt nem azt jelenti hogy ti fedeztétek fel a ti akadémiátokon kezdett el nevelkedni és focizni stb..Ti csak utánképzitek és fejlesztitek a képességit a játékosoknak.Titi tönkrevágása meg egy vicc..Egyszerűen annyi hogy féltitek a játékosaitokat mivel elvágyódnak az arsenaltól jobb csapatokba(jelen esetben most a barcába) mivel rájönnek hogy ott képtelenek trófeákat nyerni.
És akkor télleg a témához kapcsolódva.Örülök hogy végül nem jön Özil.
Ez egy igazán jó hír mivel én nem érzem benne azt az átütő erőt és góllövő erényt ami mondjuk megvan pedroba.
Fabregassal kapcsolatban pedig a vb-n szerintem ő is láthatta hogy xavi-iniesta duót nehéz lesz kiszórítania csapatból(sőt ha egészséges mindkettő akkor lehetetlen is.)Busquets pedig sztem mindenkivel szemben priorítást élvez (csak tudnám hogy miért? bár az elmúlt időszakban már elég hasznosan játszott).Fabregas a vb előtt tényleg megért volna 50-55milliót(bár erősen kétlem)de látva a játékat a vb-n(jó igaz elég keveset játszott meg sérüléssel is bajlódott) szerintem nekünk nincs rá szükségünk.40-60milliórét ő luxuscsere lenne .Nemértem miért nem próbáljuk elhozni Mata-t a valenciából.(vagy egyáltalán mi történt azzal az üggyel?)Lehet hogy most meg nagy hülyeséget mondok de ha mindenáron szélső kell guardiolának akkor suárez vagy alexis sánchez se lenne rossz vétel.Középpályára én elhoznám busi mellé alou diarrát vagy moussa sissokó párosból az egyiket(lehet ők még türnék is a padozást)
Előlre pedig bőven elegen vagyunk egy Messi,Ibra,Villa,Pedro,Bojan 5-sel.
A legerősebb kezdőben biztos nem lesz benne Keita. Az,hogy mennyit fog játszani az a sérülésektől függ illetve attól,hogy kiket igazolunk még a nyáron. Ha mondjuk jön Cesc és esetleg egy vkp is akkor Keita ha nem lesz sok sérülés akkor túl sokat nem fog játszani,viszont ha nem jön Cesc (és más sem helyette) akkor Keita-nak a fiatalokkal (Thiago,dos Santos) kell majd megküzdeni a helyért,de az boritékolható,hogy többet játszana mintha Cesc lenne itt. Illetve ha nem jön vkp csere akkor még az is neki lenne jó,mert akkor ha Busi pihen vagy bármi ő lehetne az első számú helyettese.
- ab1daL
- Director del Fútbol
Teljesen rendben van amit leírtál! Egyetértek maximálisan!palesz77 írta:Tegyük azért hozzá, hogy Cesc azért padozta végig a VB-t, mert nem elég, hogy előtte sérült volt, de amikor végre kezdő lehetett volna - elődöntő -, akkoris megsérült előtte, és a döntőre épült fel... Ez olyan, mint ha Iniestának hoznánk fel, hogy de lightos szezont futott - magához képest -, és elfelejtenénk megemlíteni, hogy majdnem végig sérült volt...
Véleményem szerint amúgy kéne Cesc is, és Ibra is. Ibra megérdemel még egy évet, plusz lejjebb leírom hogy szerintem miért lenne logikus megtartani. Cesc meg új dimenziókat nyithat meg Pep előtt. Új formációban is játszhatnánk, az ilyen Inter stílusú csapatok ellen, ami végre hatásos lehet - ezt Pep kitalálja hogy -, és lenne minőségi irányító cserénk, a rotációra, pihentetésre, és az esetleges sérülések után keletkezett űr pótlására...
És kétlem hogy fölösleges igazolás lenne Cesc. Vkp-t semmiképp nem játszatnék vele, arra Busi tökéletes, ezt a VB-n is láthattuk - plusz Keita és Marquez( esetleg Rueda, de azt kétlem). Cescnek előrébb van a helye. És ha lesérül akárki a Xavi-Ini duóból, végre nem Keitának kéne szenvednie azon a poszton, hanem ugyanúgy játszhatnánk a megszokott szép játékunkat, mert egy igazi Barca szintű irányító pótolná a hiányzó láncszemet. Ha meg Messit akarjuk pihentetni, felállhatnánk 3 irányítóval is és két csatárral - ha Pedro "nem elég"(Chelsea, Inter szint ellen). Szerncsére ez a stílus is fekszik a fiúknak - VB döntőn láthattuk, csak Ibr hiányzott onnan -, úgyhogy végre valami újat is tudnánk húzni, ha döcög a 4-3-3. Meg lehetne normálisan, félelem nélkül pihentetni a két kis zsenit, és nem attól félni, hogy elbukjuk a meccset, ha az egyikük padon kezd. Plusz ha az irányító párosunknak is küzdeni kell a csapatba kerülésért, akkor aztán annyira de annyira odatennék magukat a mecsen, hagy azt félek elképzelni.Na nem mintha nem lennék velük megelégedve, de Abidalnak is jót tett a versenyhelyzet - bár ő lehet más tészta. Szóval Cesc érkezése indokolt lenne. Remélem Rosell megszerzi, és ne mad érte többet, mint akar... De ha nem jönne, akkor ne igazoljunk mást könyörgöm! Akkor inkább építsük be Thiagot és Jonathant, mert egy másik stílushoz szokott irányító szerencsétlenkedését nem akarom újra végignézni... Szóval vagy Cesc, vagy az ifik.
Ibra meg azért kell hogy maradjon, mert Villa egyedül nem olyan veszélyes. Ez a VB-n is jól látható volt, amikor nem volt mellette Torres vagy Llorente. Amikor az utcsó két meccsen egyedül volt csatár, a gólok is elmaradtak, és nem is volt annyira veszélyes. Mindemellett még Ibrának is ez fekszik jobban. Emlékszem, amikor még az utolsó Interes szezonjában a Quaresma-Ibra-Mancini trió állt fel eleinte - asszem ők, a lényeg hogy Ibra, plusz két vérgbeli szélső -, Zlatan gyengélkedett. Aztán José elkezdte a kétcsatáros játékot, és Ibra emlékszünk milyen szezont produkált azután... Nem azt mondom, hogy nekünk is két csatáros rendszerben kell játszani - bár az is egy lehetőség, de a 4-3-3 az igazi Barca -, de ha Villa a szélső, akkor azért mégis arra hajaz a játék. Villa a VB-n is szélső volt, és nagyon sokat kevergett a kapu torkában... Szerintem ezért nem ment nagyon idén Ibrának, mert Pedro volt Messi mellett a szélső. Amíg Titi játszott, Ibra sokkal meggyőzőbb volt - csak sajna Titi nem. De így Vila elég sok terhet le tudna venni a válláról, és akár jöhetne az Igazi Ibra a Joga Bonitóval...
Pluszban én még megtartanám Marquezt - nemtudom hogy az ő ügye jelenleg áll, sport.es-en nem találtam róla semmit -, és felhoznám Thiagot - meg talán Jonathant - és egy vagy két védőt - Alves cseréjének ügyétől függően. Szerencsére jelenleg az ifiakadémia képes lenne "pótló" játékosokat adni - akik aztán kinőhetik magukat -, mert nagy tehetségeink vannak ezekre a posztokra...
Bocs ha hosszú lett, azért remélem valaki elolvasta...

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Értem, hogy mit mondasz, egyet értek, hogy kell Fabregas a Barcelonaba, de Xavi akkor se öreg, és még ilyen sok meccsel a háta mögött is többet bír gürizni, mint némelyik nagy sztár. Azt gondolom, hogy kell 1 szélső védő Alves mögé (aki megtanítja beadni a kis braziltchonggy írta:zola8787 írta: Amíg Xavi a meccsek 85%án játszik és 12 km-t vagy annál többet fut, ne mondjuk már rá, hogy nem mai gyerek![]()
Jó, hogy nem akarod nyugdíjba küldeni...
Tudod, h azért írtad, mert 30on már túlvan és kell a fiatalítás, de ezt a minden évben fiatalítást hagyjuk az Arsenalra, nekünk kellenek a kupák és a szép játék.
de az évente 50-60 meccs meglátszik a játékán....nem mondtam hogy öreg,csak nem tud annyit futni évente,mint mondjuk egy 23-25 éves playa...
Fabregassal is lehet szép a játékunk,sőt az utóbbi időbben azt vettem észre,hogy jobban be mer vállalni a mi karmesterünknél...

palesz77: végigolvstam

- chonggy
- Capitá del Barça
zola8787 írta: Amíg Xavi a meccsek 85%án játszik és 12 km-t vagy annál többet fut, ne mondjuk már rá, hogy nem mai gyerek![]()
Tudod, h azért írtad, mert 30on már túlvan és kell a fiatalítás, de ezt a minden évben fiatalítást hagyjuk az Arsenalra, nekünk kellenek a kupák és a szép játék.
de az évente 50-60 meccs meglátszik a játékán....nem mondtam hogy öreg,csak nem tud annyit futni évente,mint mondjuk egy 23-25 éves playa...
Fabregassal is lehet szép a játékunk,sőt az utóbbi időbben azt vettem észre,hogy jobban be mer vállalni a mi karmesterünknél...
palesz:Ámen.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára chonggy 2010.07.13. 15:19:20-kor.

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Tegyük azért hozzá, hogy Cesc azért padozta végig a VB-t, mert nem elég, hogy előtte sérült volt, de amikor végre kezdő lehetett volna - elődöntő -, akkoris megsérült előtte, és a döntőre épült fel... Ez olyan, mint ha Iniestának hoznánk fel, hogy de lightos szezont futott - magához képest -, és elfelejtenénk megemlíteni, hogy majdnem végig sérült volt...
Véleményem szerint amúgy kéne Cesc is, és Ibra is. Ibra megérdemel még egy évet, plusz lejjebb leírom hogy szerintem miért lenne logikus megtartani. Cesc meg új dimenziókat nyithat meg Pep előtt. Új formációban is játszhatnánk, az ilyen Inter stílusú csapatok ellen, ami végre hatásos lehet - ezt Pep kitalálja hogy -, és lenne minőségi irányító cserénk, a rotációra, pihentetésre, és az esetleges sérülések után keletkezett űr pótlására...
És kétlem hogy fölösleges igazolás lenne Cesc. Vkp-t semmiképp nem játszatnék vele, arra Busi tökéletes, ezt a VB-n is láthattuk - plusz Keita és Marquez( esetleg Rueda, de azt kétlem). Cescnek előrébb van a helye. És ha lesérül akárki a Xavi-Ini duóból, végre nem Keitának kéne szenvednie azon a poszton, hanem ugyanúgy játszhatnánk a megszokott szép játékunkat, mert egy igazi Barca szintű irányító pótolná a hiányzó láncszemet. Ha meg Messit akarjuk pihentetni, felállhatnánk 3 irányítóval is és két csatárral - ha Pedro "nem elég"(Chelsea, Inter szint ellen). Szerncsére ez a stílus is fekszik a fiúknak - VB döntőn láthattuk, csak Ibr hiányzott onnan -, úgyhogy végre valami újat is tudnánk húzni, ha döcög a 4-3-3. Meg lehetne normálisan, félelem nélkül pihentetni a két kis zsenit, és nem attól félni, hogy elbukjuk a meccset, ha az egyikük padon kezd. Plusz ha az irányító párosunknak is küzdeni kell a csapatba kerülésért, akkor aztán annyira de annyira odatennék magukat a mecsen, hagy azt félek elképzelni.
Na nem mintha nem lennék velük megelégedve, de Abidalnak is jót tett a versenyhelyzet - bár ő lehet más tészta. Szóval Cesc érkezése indokolt lenne. Remélem Rosell megszerzi, és ne mad érte többet, mint akar... De ha nem jönne, akkor ne igazoljunk mást könyörgöm! Akkor inkább építsük be Thiagot és Jonathant, mert egy másik stílushoz szokott irányító szerencsétlenkedését nem akarom újra végignézni... Szóval vagy Cesc, vagy az ifik.
Ibra meg azért kell hogy maradjon, mert Villa egyedül nem olyan veszélyes. Ez a VB-n is jól látható volt, amikor nem volt mellette Torres vagy Llorente. Amikor az utcsó két meccsen egyedül volt csatár, a gólok is elmaradtak, és nem is volt annyira veszélyes. Mindemellett még Ibrának is ez fekszik jobban. Emlékszem, amikor még az utolsó Interes szezonjában a Quaresma-Ibra-Mancini trió állt fel eleinte - asszem ők, a lényeg hogy Ibra, plusz két vérgbeli szélső -, Zlatan gyengélkedett. Aztán José elkezdte a kétcsatáros játékot, és Ibra emlékszünk milyen szezont produkált azután... Nem azt mondom, hogy nekünk is két csatáros rendszerben kell játszani - bár az is egy lehetőség, de a 4-3-3 az igazi Barca -, de ha Villa a szélső, akkor azért mégis arra hajaz a játék. Villa a VB-n is szélső volt, és nagyon sokat kevergett a kapu torkában... Szerintem ezért nem ment nagyon idén Ibrának, mert Pedro volt Messi mellett a szélső. Amíg Titi játszott, Ibra sokkal meggyőzőbb volt - csak sajna Titi nem. De így Vila elég sok terhet le tudna venni a válláról, és akár jöhetne az Igazi Ibra a Joga Bonitóval...
Pluszban én még megtartanám Marquezt - nemtudom hogy az ő ügye jelenleg áll, sport.es-en nem találtam róla semmit -, és felhoznám Thiagot - meg talán Jonathant - és egy vagy két védőt - Alves cseréjének ügyétől függően. Szerencsére jelenleg az ifiakadémia képes lenne "pótló" játékosokat adni - akik aztán kinőhetik magukat -, mert nagy tehetségeink vannak ezekre a posztokra...
És kétlem hogy fölösleges igazolás lenne Cesc. Vkp-t semmiképp nem játszatnék vele, arra Busi tökéletes, ezt a VB-n is láthattuk - plusz Keita és Marquez( esetleg Rueda, de azt kétlem). Cescnek előrébb van a helye. És ha lesérül akárki a Xavi-Ini duóból, végre nem Keitának kéne szenvednie azon a poszton, hanem ugyanúgy játszhatnánk a megszokott szép játékunkat, mert egy igazi Barca szintű irányító pótolná a hiányzó láncszemet. Ha meg Messit akarjuk pihentetni, felállhatnánk 3 irányítóval is és két csatárral - ha Pedro "nem elég"(Chelsea, Inter szint ellen). Szerncsére ez a stílus is fekszik a fiúknak - VB döntőn láthattuk, csak Ibr hiányzott onnan -, úgyhogy végre valami újat is tudnánk húzni, ha döcög a 4-3-3. Meg lehetne normálisan, félelem nélkül pihentetni a két kis zsenit, és nem attól félni, hogy elbukjuk a meccset, ha az egyikük padon kezd. Plusz ha az irányító párosunknak is küzdeni kell a csapatba kerülésért, akkor aztán annyira de annyira odatennék magukat a mecsen, hagy azt félek elképzelni.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára palesz77 2010.07.13. 15:19:17-kor.
Amíg Xavi a meccsek 85%án játszik és 12 km-t vagy annál többet fut, ne mondjuk már rá, hogy nem mai gyerekchonggy írta:ez mind szép és jó,de Iniesta sérülékeny,Xavi pedig nem mai gyerek,ezért rotálásra szükség van.Itt jön a képbe Cesc...mrlevy írta:Szerintem meg a VB-n tisztán látszott hogy Villa egy olyan stilusu csapatba mint a spanyol válogatott (ami ugye olyan mint a Barca illetve az is)
sokkal jobban játszik ha szélen van és középen egy klasszikus középcsatár leköti a védöket. Nyilván sokan megköveznek majd ezért de nekem az jutott eszembe amikor néztem a VB-n hogy milyen nagyot tudna alkotni Ibra mellet ,ugy hogy nálunk a másik oldalon egy Messi van.
Ha pedig ezt a gondolatmenetet folytatom akkor egyértelmü hogy Iniesta középen játszana Xavival (volt már ilyen ha jol emlékszem egy megnyert BL döntön).Egyértelmü az is hogy kell még 1 VKP aki Busi.
Namost innentöl kezdve Fabregas (özil remélem csak rossz vicc) teljesen felesleges föleg ha figyelembe veszzük hogy ott van még Keita is aki Pep nagy kedvence.
Szerintem Dani mögé kell valaki (Én kilestem azt az uruguayi fiút,nem jut hirtelen eszembe a neve,de elég olaszos),Cáceres meg Cesc,és kész a keret.

Jók a meglátások, ugye az egyértelmű hogy 4 védővel állunk fel és Xavi,Ini,Busi,Ibra,Villa,Messi mind kezdő, tehát teltház. Azonban Xavi idén valami 60 meccset játszott, Messi se sokkal kevesebbet, és bizony sérülékenyek is a játékosaink. Minőségi váltás lenne, ha a front 6osból bárki kikerül akkor az első csere Cesc lenne, csak azután Keita,Pedro,BOjan stb...
Ha jön Cesc akkot vita nélkül miénk a magasan legjobb keret a világon. Szintkülönbség a többihez képest. Ráadásul Cesc még nem nyert bajnokságot, se Bl-t se a többit (Ibrának,Villának szintén jelentős lemaradása van), szóval biztosan plusz motivációt hozna az öltözőbe.
A taktikai változtatások tárházáról nem is beszélve.
Ugye most nullszaldón áll a klub (ment Yaya 24, Csiga 15, jött Villa 40) tehát 50 millio körül lazán lehet költeni. Cesc mellett egy rakkolós jobbhátvéd is jöhet,de csak ha nem lehet megoldani a felhozott fiatalokból! Egyébként Maxwell, Puyol, Jeffren és az ifik is tudnak ott játszani, tehát nem létkérdés egyáltalán.
(Nagyon zárójelben, már előre látszik hogy jövőre kell majd egy kezdő belső védő és egy balhátvéd. Nagy kérdés lesz már ebben a szezonban hogy Puyol és Abidal mit képesek még lerakni az asztalra, de két év tuti nincs már bennük.)
Ha jön Cesc akkot vita nélkül miénk a magasan legjobb keret a világon. Szintkülönbség a többihez képest. Ráadásul Cesc még nem nyert bajnokságot, se Bl-t se a többit (Ibrának,Villának szintén jelentős lemaradása van), szóval biztosan plusz motivációt hozna az öltözőbe.
A taktikai változtatások tárházáról nem is beszélve.
Ugye most nullszaldón áll a klub (ment Yaya 24, Csiga 15, jött Villa 40) tehát 50 millio körül lazán lehet költeni. Cesc mellett egy rakkolós jobbhátvéd is jöhet,de csak ha nem lehet megoldani a felhozott fiatalokból! Egyébként Maxwell, Puyol, Jeffren és az ifik is tudnak ott játszani, tehát nem létkérdés egyáltalán.
(Nagyon zárójelben, már előre látszik hogy jövőre kell majd egy kezdő belső védő és egy balhátvéd. Nagy kérdés lesz már ebben a szezonban hogy Puyol és Abidal mit képesek még lerakni az asztalra, de két év tuti nincs már bennük.)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára menczel 2010.07.13. 15:14:29-kor.
Tényleg ennyire bonyolult felfogni hogy valószínüleg marad? Jelenleg nincs rendes kérője, lenyilatkozta, hogy maradna, a klub is lenyilatkozta hogy marad. Egész egyszerűen nem értem, miért nem lehetne egy kicsit bújni a szövegértés tankönyvet egyeseknek ilyenkor nyáron...Lionel85 írta:A Barcelonában háromcsatáros játékban szerintem lehetne Villa a center, mivel ott van mellette két társ (Pedro és Messi), akik támogatnák őt. Ez akkor lenne, ha Ibrahimovics távozna. Amennyiben marad, úgy Villa lesz a balszélső és a te általad felvázolt taktika.mrlevy írta:Szerintem meg a VB-n tisztán látszott hogy Villa egy olyan stilusu csapatba mint a spanyol válogatott (ami ugye olyan mint a Barca illetve az is)
sokkal jobban játszik ha szélen van és középen egy klasszikus középcsatár leköti a védöket. Nyilván sokan megköveznek majd ezért de nekem az jutott eszembe amikor néztem a VB-n hogy milyen nagyot tudna alkotni Ibra mellet ,ugy hogy nálunk a másik oldalon egy Messi van.
Ha pedig ezt a gondolatmenetet folytatom akkor egyértelmü hogy Iniesta középen játszana Xavival (volt már ilyen ha jol emlékszem egy megnyert BL döntön).Egyértelmü az is hogy kell még 1 VKP aki Busi.
Namost innentöl kezdve Fabregas (özil remélem csak rossz vicc) teljesen felesleges föleg ha figyelembe veszzük hogy ott van még Keita is aki Pep nagy kedvence.
Oleguer az Afc Ajax játékosa= Van isten!!!
BASS IN YOUR FACE!!!!!!
BASS IN YOUR FACE!!!!!!
én is pont erre gondoltam mikor megfogalmazodott bennem ez a dolog bár én sosem mondtam hogy pazarlás lenne kitenni a szélred írta:Vicces, hogy a VB előtti: " pazarlás lenne Villát kitenni a szélre" közhangulat hogy változott meg "Villa ezerszer hatékonyabb a szélen"-re.
(mrlevy, magadra ne vedd, nem neked szól, csak erről jutott eszembe)

Bár ha belegondolsz akkor ez valamilyen szinten logikus mert Villa nem egy "erőcsatár" és a Valencia sokkal kevesebszer találkozik betömörülö védelemmel mint a spanyol válogatott vagy a Barca és onnantol gyakorlatilag az már egy másik posztnak számít.(mérmint a középcsatár)
Azt meg értem én hogy hosszu a szezon és lehetnek sérülések , de sokmillioért igazolni egy fabregast hogy majd jatszon ha leserul valaki az szerintem nem feltetlen okes.
Lehet egyedül vagyok ezzel a véleményel de majd csak megbirkozom vele

- chonggy
- Capitá del Barça
ez mind szép és jó,de Iniesta sérülékeny,Xavi pedig nem mai gyerek,ezért rotálásra szükség van.Itt jön a képbe Cesc...mrlevy írta:Szerintem meg a VB-n tisztán látszott hogy Villa egy olyan stilusu csapatba mint a spanyol válogatott (ami ugye olyan mint a Barca illetve az is)
Szerintem Dani mögé kell valaki (Én kilestem azt az uruguayi fiút,nem jut hirtelen eszembe a neve,de elég olaszos),Cáceres meg Cesc,és kész a keret.