Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Hát hogy a viharba ne. Pont most gondolkodtam, hogy csinálok róla...forlán10 írta:OFF: Valaki csinálna nekem egy forlán (uruguay) aláírásképet?
Ez mióta off?:D:Dfanbarca írta:OFF: Készítene nekem valaki egy aláírásképet Bojannal, rábízom a tervezőre a többit!
Én csak átméreteztem. Beszéld meg MessithebesttelErcsike írta:
Ez nagyon tetszik:D el is vinném
MessiFan írta:
http://a.imageshack.us/img193/4344/61417420.jpgMessiboy19 írta:Szerk.: bocsi MessiFan, de ennek a képnek így mi a linkje vagy hogy tudom így belinkelni ??![]()
![]()
Bocs az offért.
Gracias senorMessiFan írta:Si senorMessiboy19 írta:Ezt a képet le tudná kicsinyíteni valaki kellő méretűre ha megkérném ( signek lesz ) ?!
![]()
Nincs mit, és ha kell avatarok is vannak! Azokat is érdemes végignyálazni, vannak gyöngyszemek.messibarca írta:rendben L.Messi 10 akkor megnézem az oldalt amit adtál , kösz
Si senorMessiboy19 írta:Ezt a képet le tudná kicsinyíteni valaki kellő méretűre ha megkérném ( signek lesz ) ?!
Kiváncsi voltam a Sig-edre ezért beirtam mozillába de kirakta hogy törölt kép vagy video. Szóval sztem keress másikat mert ezt törölte valakimessibarca írta:de így se mükszik na akkor hagyjuk