Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért nem összehasonlítható Peppel, mert Ramalho már 54 éves, és több évtizede edzősködik, mégsincs olyan kimondottan nagy eredménye, párszor nyert brazil bajnokságot.messideco írta:Őszintén szólva én sem. De sokszor az ilyen noname edzők (mint Pep ) jobbak, mint egy sztáredző, én ezt tapasztaltam. Kérdés, hogy mennyire fogja kezelni a sztárokat, mert ez az egyik legnagyobb feladat.
A keretet megfogja tölteni az otthon focizó játékosokkal, ami vagy jó húzás lesz, vagy nagyot bukik vele.
Őszintén szólva én sem. De sokszor az ilyen noname edzők (mint Peplooka írta:Én még soha nem hallottam róla
Szerintem a Hong Kong-iak lennének a legnagyob hatással hazánk bajnokságára, és talán Honosíthatnánk is néhányat XDBarcaman14 írta:Nálam is az Angol a legerősebb azért még mindig! Aztán: Spanyol,Német,Olasz,Francia! A Német ligát én jobbnak tartom mint az Olaszt. Illetve nézhetőbbnekAz NB1 meg... Jemen és Botswana előttünk?
Lehet kezdeni csábítgatni a Botswanai játékosokat, talán ők majd feldobják a hazai focit!
Vicces emberek dolgozhatnak az IFFHS-nél....boixos írta:hát igen.. az iffhs szokott olyan klubvilágranglistákat is közölni, amik finoman fogalmazva, némi kívánni valót hagynak maguk után, vagy csak nehéz az embernek benyelni a száraz statisztikai adatok alapján készített rangsorokat... itt van a jelenlegi. természetesen nem a barca első és az asr 5. helyével van problémám.
Én itt úgy látom, hogy pontazonossággal a Barca és az Inter az első.Boixos írta:hát igen.. az iffhs szokott olyan klubvilágranglistákat is közölni, amik finoman fogalmazva, némi kívánni valót hagynak maguk után, vagy csak nehéz az embernek benyelni a száraz statisztikai adatok alapján készített rangsorokat... itt van a jelenlegi. természetesen nem a barca első és az asr 5. helyével van problémám.
Boixos írta:itt egy új iffhs ranglista, ezúttal a különböző bajnokságok erősorrendjéről. a premier líg az ötödik...
az nb1 pedig az 58... még a vietnámi bajnokság is jócskán leelőz.![]()
![]()
Jól látom hogy a Brazil és az Argentín bajnokság erősebb mint az Angol?Boixos írta:itt egy új iffhs ranglista, ezúttal a különböző bajnokságok erősorrendjéről. a premier líg az ötödik...
az nb1 pedig az 58... még a vietnámi bajnokság is jócskán leelőz.![]()
![]()
Én nem is írtam olyat, hogy kell ide taktika, és azért kell megváltoztatnibali15 írta:Jaj gyerekek ne ezen vesszetek össze hogy Ramos mit keres belül......
Csak azért került belülre mert kell a hely Maicon-nak. Ez csak a legjobbakat tömörítő válogatott. Valszeg sosem fognak együtt játszani. Taktikát nem mellékelnek a csapathoz, csak kiválogatják a legjobbakat.
Nem nagyon értem ezt az álomcsapatot, mármint ami a védelmet illeti.csdewl írta:A FIFA álomcsapata: Casillas (spanyol) – Maicon (brazil), Sergio Ramos (spanyol), Puyol (spanyol), Lahm (német) – Iniesta (spanyol), Xavi (spanyol), Schweinsteiger (német), Sneijder (holland) – Forlán (uruguayi), Villa (spanyol).
A védelemmel vitatkoznék. Szerintem így kéne kinéznie:csdewl írta:A FIFA álomcsapata: Casillas (spanyol) – Maicon (brazil), Sergio Ramos (spanyol), Puyol (spanyol), Lahm (német) – Iniesta (spanyol), Xavi (spanyol), Schweinsteiger (német), Sneijder (holland) – Forlán (uruguayi), Villa (spanyol).
azt még sztem a legelvakultabb barcások is elismerik,hogy messi NEM érdemelte volna meg.looka írta:http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... -a-vb.html
Abban igaza van az öregnek, hogy nem kevés helyzetet dolgozott ki a "Bolha", sőt a legtöbb argentín gól is tőle indult, vagy éppen az ő lövéséből kipattanó labdát rúgták be.
De hogy ezért Vb aranyabda.
(Mondjuk az öreg ért hozzá, szóval lehet, hogy Leo-nak az évvégi szavazáson is lesz esélye.)