Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
kétlábas (mint Pedro)faithnomore írta:
ő nem a bal oldalon szokott játszani, mert bal lábas?![]()
A cikk azt irja,hogy mindkét oldalon tud játszani. Aztán lehet akkor trényleg egy olyan verzio lenne,hogy Maxwell menne át a jobb oldalra,vagy pedig mi a bal oldalon számitunk ráfaithnomore írta:
ő nem a bal oldalon szokott játszani, mert bal lábas?![]()
ő nem a bal oldalon szokott játszani, mert bal lábas?Attika 25 írta:http://www.as.com/futbol/articulo/barca ... ftb_28/Tes
Nem tudom igaz-e,de azt irják,hogy a Sevilla-s Adriano lehet a jhv igazolásunk. Úgy irják,hogy rövid időn belül le is zárulhat az ügy.
Biztos lett volna jobb megoldás is,de azért ő sem lenne rossz,s mivel brazil igy ő is ért a támadásokhoz. 9,5 millioról cikkeznek meg van még 3,5 milla,de azt nem értem pontosan hogy irja.Max. 13 millio lehet akkor,ami azért nem olyan vészes. De azért kezeljük kellő fenntartással,mert máshol még nem olvastam róla.
Egyébként ha jönne,akkor az 50 millából kb. maradna 40,arra még gondolom azért 1-2 millát rá tudunk tenni,ha nagyon "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J",s azt fogjuk aánlani Cesc-ért,aztán vagy összejön vagy nem.
Hát, nem tudom mennyire lehet bízni az AS-ban, de szerintem Adriano éppenséggel jól jöhetne, csak nem tudom, mennyire szeretné a padon tölteni az időt....Attika 25 írta:http://www.as.com/futbol/articulo/barca ... ftb_28/Tes
Nem tudom igaz-e,de azt irják,hogy a Sevilla-s Adriano lehet a jhv igazolásunk. Úgy irják,hogy rövid időn belül le is zárulhat az ügy.
Biztos lett volna jobb megoldás is,de azért ő sem lenne rossz,s mivel brazil igy ő is ért a támadásokhoz. 9,5 millioról cikkeznek meg van még 3,5 milla,de azt nem értem pontosan hogy irja.Max. 13 millio lehet akkor,ami azért nem olyan vészes. De azért kezeljük kellő fenntartással,mert máshol még nem olvastam róla.
Egyébként ha jönne,akkor az 50 millából kb. maradna 40,arra még gondolom azért 1-2 millát rá tudunk tenni,ha nagyon "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J",s azt fogjuk aánlani Cesc-ért,aztán vagy összejön vagy nem.
bocs az offért, de még a játékosról se tud semmit:forlán10 írta:DE ő nincs benne egy manager játékba se. Itt jáccik KTE-be, de felbontottáka szerződését. Most hívja a schalke...
1. Nem hinném, hogy Van der Vaart beleillene a Barca kombinatív játékába.barca0417 írta:az a baj, hogy túl sok a rossz tapasztalat az utóbbi időben az átigazolásokkal kapcsolatban, pl Csiga, Hleb, stb. De azért lehet jól igazolni nem olyan drágán, pl a real 2 éve 13 milláért vette Van der Vaartot. És szerintem nem tolja rosszul, annyiért lehetne nálunk is kiegészítőember. De lehet azért találni olyan játékosokat akiket bele lehet valamennyire illeszteni a csapatba. Nem akarom elhinni, hogy nincs.
Utána néztem Alempijevicsnek, és nem hiszem, hogy rá van szükségEgy jó kvk , kell, mi? Nekem van egy jelöltem. Még tuti nem hallottatok róla, de marha tehetséges. a neve: Alempijevics
Korábban még azt mondták a kölcsönre, hogy csak átütemezésInitom írta: sajnos kétlem hogy blöfff lenne
nem úgy néz ki mintha vicc lenne...
meg a 155 Ł kölcsön is!
155m € nem font, van különbség szerencsére.Initom írta:sjd írta:
OFF: Gondoltam levágod h nem volt komoly
ON: Rossell 50 millás plafonja eléggé érdekessé teszi a dolgokat, bár remélem ez csak egy nagy blöff az Arsenal felé
sajnos kétlem hogy blöfff lenne
nem úgy néz ki mintha vicc lenne...
meg a 155 Ł kölcsön is!
sjd írta:
OFF: Gondoltam levágod h nem volt komoly
ON: Rossell 50 millás plafonja eléggé érdekessé teszi a dolgokat, bár remélem ez csak egy nagy blöff az Arsenal felé
OFF: Gondoltam levágod h nem volt komolyforlán10 írta:
Volt egy bátyám aki fent volt, de neki vmi Márquez 0akárhány volta neve
Volt egy bátyám aki fent volt, de neki vmi Márquez 0akárhány volta nevesjd írta:Ha jól emlékszem, ő azt mondta h nem jön vissza a fórumragygerike írta:
Caceres?:D
(de lehet h van egy öccse v vmi)
Volt 1 caceres nevű fórumozó aki hasonló butaságokat írt. Bocsi hogy ezt mondom ne vedd sértésnek , de gondolom te is tudod hogy mennyire nincs keresnivalója itt ilyen játékosoknakforlán10 írta: Hogy kerül ide Cáceres? a nevét se mondtam
DE ő nincs benne egy manager játékba se. Itt jáccik KTE-be, de felbontottáka szerződését. Most hívja a schalke...Valentino írta:Ez nem manager játék.forlán10 írta: Egy jó kvk , kell, mi? Nekem van egy jelöltem. Még tuti nem hallottatok róla, de marha tehetséges. a neve: Alempijevics
Ha jól emlékszem, ő azt mondta h nem jön vissza a fórumragygerike írta:
Caceres?:D
Ez nem manager játék.forlán10 írta: Egy jó kvk , kell, mi? Nekem van egy jelöltem. Még tuti nem hallottatok róla, de marha tehetséges. a neve: Alempijevics
Hogy kerül ide Cáceres? a nevét se mondtamgygerike írta:Caceres?forlán10 írta: Egy jó kvk , kell, mi? Nekem van egy jelöltem. Még tuti nem hallottatok róla, de marha tehetséges. a neve: Alempijevics:D Én is azok a pártján vagyok aki ugyvan vele hogy vagy Fabre vagy senki.
Caceres?forlán10 írta: Egy jó kvk , kell, mi? Nekem van egy jelöltem. Még tuti nem hallottatok róla, de marha tehetséges. a neve: Alempijevics