Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ne is haragudj, de ez nekem elég nevetséges. Egyik oldalon Marquez, aki valószínűleg személyes kedvenced. Másik oldalon Rosell, akiről meg pont az ellenkezője tételezhető fel. A problémám csak az, hogy Marquez akar(hat) menni a kevés játéklehetőség miatt, amit az edző nem ad meg neki. Ebből a képletből hiányzik nekem Rosell, akit szerinted máglyára kellene küldeni. Gyanítom csinálhatna akárkmit, megszokásból is savaznád. (az árba se menjünk bele, mert 31 éves, sokszor sérült, keveset játszik, és akkor is sok hibával, tehát ennél nagyobb összeget nem lehet elkérni érte).Csoppy írta:1 Nem, nem váltok, rosellel van csak bajom
2 Bármennyire is sz.r elismerni Wengernek Cesccel igaza van.
3 Mint ahogyan ebben a formában Márqueznek is. Én mindenképp Milito előtt számolnék vele, illetve mint csere-vkp. Az úgy már jobban hangzik.
Úgy, hogy ők is vettek fel hitelt, méghozzá pont tavaly nyáronZibra16 írta: A real a múlt nyáron is elköltött vagy 250 milliót és most nyáron is elég szépen elkezdtek költekezni náluk mégsincs eladósodás pedig már két éve nem nyertek semmit
Hogy ez, hogy lehet nem tudom
Csoppy írta: Miért is mondta volna azt Rossel, hogy 50 millánk van, ha ez nem így van?![]()
Van 100 millánk és akkor azt mondja, hogy csak 50 van?
1. Először is előbb tanulj meg idézni, és utána idézz!mert ha azt mondja, hogy van száz millánk, akkor az arsenal hátradől, és mosolyogva azt mondja, hogy 70 milla. (ugyanez értendő Matára, Adrianora estébé)
Ez így van, több kapitális hibát vét középen, sokszor helyezkedik rosszul, de csak 4. megoldás lenne, és annyit tudna hozna, mint Marquez (akiről pl. két gólt vert a Kazany a Camp Nou-ban) Bár az is lehetséges, hogy itt jobban menne neki, elvégre az a francia válogatott edző nélkül egy nagy nulla, nem csoda, hogy mindenki rosszul teljesít.zsuni írta:lehet csak bennem él az a kép, hogy amikor abidal középen játszik, akkor a kataszrófa szó a teljesitményére dicsérö. attol mentsen meg titeket valaki, hogy Abidalt középen kelljen játszatni.A három középhátvéd mellett Fontás az előszezont a csapattal kezdi, továbbá Abidal is bevethető középen.
De itt jöhet a fordulat - dobpergés - Marquez akar menni, mert úgy érzi több van benne, annál, hogy 4. számú hátvéd legyen. Na, akkor mi van Rosellel? Vagy váltasz Pep-zászlóra, mert nem ad neki elég játéklehetőséget? Vagy váltsunk Wengerre: "fiam, két éves szerződésed van, alig fogsz játszani, de a legcsekélyebb mértékben nem érdekel a véleményed, majd elmész, amikor lejár a szerződésed, és nem kellessz senkinek".Csoppy írta:elpasszoljuk Márquezt is aprópénzért (akinek azért finoman fogalmazva van szerepe abban, hogy a csapat idáig eljutott), attól bizony ki tud nyílni az a bizonyos bicska.
Miért is mondta volna azt Rossel, hogy 50 millánk van, ha ez nem így van?Csoppy írta:Az eurobarca arról ír, amit rosell mond. Zibra gondolom arról beszél, hogy Rosell nem a frankót mondja. bocs az offért.S.Agüero írta: Az eurobarca általában nem ír kamuhírről.
lehet csak bennem él az a kép, hogy amikor abidal középen játszik, akkor a kataszrófa szó a teljesitményére dicsérö. attol mentsen meg titeket valaki, hogy Abidalt középen kelljen játszatni.A három középhátvéd mellett Fontás az előszezont a csapattal kezdi, továbbá Abidal is bevethető középen.
Az eurobarca arról ír, amit rosell mond. Zibra gondolom arról beszél, hogy Rosell nem a frankót mondja. bocs az offért.S.Agüero írta:Az eurobarca általában nem ír kamuhírről.Zibra16 írta:Sztem ez kamuhír, hogy csak 50 millió van igazolásokra
A real a múlt nyáron is elköltött vagy 250 milliót és most nyáron is elég szépen elkezdtek költekezni náluk mégsincs eladósodás pedig már két éve nem nyertek semmit
Jó az a Real ez meg a Barca. De mondasz valamit, én is csodálkozom hogy a tavalyi után még egyáltalán a fejükbe veszik hogy leigazolják Maicont.A real a múlt nyáron is elköltött vagy 250 milliót és most nyáron is elég szépen elkezdtek költekezni náluk mégsincs eladósodás pedig már két éve nem nyertek semmit
Az eurobarca általában nem ír kamuhírről.Zibra16 írta:Sztem ez kamuhír, hogy csak 50 millió van igazolásokra
A real a múlt nyáron is elköltött vagy 250 milliót és most nyáron is elég szépen elkezdtek költekezni náluk mégsincs eladósodás pedig már két éve nem nyertek semmit
menczel írta:Már félig tele is a hócipőm Rosellel. 150m € kölcsön, Cesc-t nem tudják idehozni, eladják Csigát úgy hogy közben Marquez is könynen távozhat és amrad 3 belső bekk...
Ugye 50 m van igazolásokra, Adriano ebből 10, és kizárt dolog hogy Cesc-t a vb győzleem után 40 millioért elvesztegesse az Arsenal.
Vigyél bele kéket (vagy használj Operát v Chrome-ot, abban minden hsz pirossal jelenik meg)P-e-d-r-o írta:
Jah sorry,csak gondoltam beleviszek egy kis vöröst,a barca miatt:lol: